- Bu kişi hakkında ne düşünürdünüz ve neler yapardınız?
#Arens

"Büyük insanlar fikirlerle, Orta insanlar olaylarla, küçük insanlar ise dedikodu ve insanlarla uğraşırlar!" diye bir söz var.
Daha dün yaşadım. Umursamıyorum, onları kendi kötülükleri ile yaşasınlar.
Tesekkur ederim.. :)))
Ne demek :))
Pek umursadığım bir şey değil. Demek ki beni çekemiyor veya bir yarası var ki konuşuyor. İstediği kadar konuşsun. :)
Umursamam az daha konuşsun günahlarımı döküyor işte ne güzel 😄
Eig 🍫😅
Cevap
9Cevap
İşin üzücü tarafı kimin ne konuştuğunu bilmiyoruz. O kadar çok konuşan insan var ki sürekli kulağımıza geliyor ama tam olarak ne konuşuluyor insan bilmek istiyor.
Seni tanımak isteyen, sana güvenen insanlar gelir kendisi seni sorgular, tanıyabilir ve konuşabilir. İnsanların lafına göre hareket etmezler.
Bu arada arkamızdan konuşan herkese muck.
Arkamdan konuşanlara sesleniyorum, Karşıma çıkacak kadar g.. olmayanı s*kime takmam. . !
Yılan, iki yüzlü, sinsirella, yelloz, iguna suratlı asalak insan sanılan mahlukatlardır. Allah o şekil insanları bizden üç meridyen uzak eylesin ins aminn😂
Reelde de Bişey yapmıyorumki burda yapayım. O ikiyüzlülüğü kendine yakıştırıyorsa benim yapabileceğim ne olabilir
Mevlana demiş ya beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir diye. Tam olarak öyle. Hakkımda istediğini konuşabilir umurumda olmaz
Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır durur
👏👏
Edirne'den Hakkari'ye kadar bütün elektrik direklerini ve tabelalarını alsın ve...
Arkamdan havlamaya devam etsinler ne diyim havlayan köpek ısırmaz derler jsjdbdfb
Umrumda bile değiller. Onlar hakkında düşünmek için zaman harcayacak değilim
Arkamdan konuşup beste yapacaklarına yüzüme gelsinler düet yapalım.
Konuşanlar var demek ki iz bırakmışım derim geçerim.
Konuş kız konuş. Namım yürüsün.
Konuşuyormuş bazıları umrumda değil
Ağzı olan konuşur 😏👊
Gizli hayranlık bu durum derim duyarsam 😊
Allah onları kahretsin.
onların canı cehenneme
Cesaretleri yok diye düşünürüm.
Yüzüme konuşacak cesaretleri yok
onlar karaktersız ınsnalardır
Kimseyi si. kime takmıyorum burdada tanıdıgım yok
Önümdekini yesin
Güler geçerim. ☺️