Heston fazlası zarar bu nedenle herşeyin delilik seviyesindeki herşeyden tiksinirim. Hayvanları delice seven kızlar onların hayvan olduğunu insana benzetme çabaları oluyor papyon takmak gibu en basit örneğiyle söylemek gerekirse.. korkup atlaması da itici geliyor çünkü merhamet vicdan duygusunun zayıf olduğunu düşünürüm aksi halde zararsız bir canlıdan zarar görmeyi düşünmek de çok büyük bir zayıflık olarak geliyor. Daha sevimli kız tanımı benim için ikisinde değil ayarında herşey güzel.
Hayvanları sevmenin bir ölçütü olmalı bir gün sokak hayvanı için iyi birşey yapıyordum, ama başka bir hayvan sever tarafından tartaklandım ve bu olaydan sonra onlara karşı pek bir güvenim yok hayvan severlere inanmıyorum, dışardan bakıldığında hayvan için kötü birşey yapıyormuş gibi görünsem de aslında hayvanın iyiliği için yapıyorum, anlayışsız ve düşüncesiz hayvan severlere lanet olsun
Erkek delisi kızlar hayvansever olacaklar şimdi. Ay çok ponçik deyip bir kap su bırakmaktan aciz pelinsular yetmiyormuş gibi... bir de bunların, ayy ben hiç yaklaşamam bahanesiyle uzak duranları mevcut. Yani hayvan sevmeyi hayvanı patilerinden tutup havada ters çevirerek burnunu öpmek mi sanıyorlar acaba. Yaklaşmazsın ama sokaklara mama bırakırsın. Bu mıymıntı kızlar bir bana itici gelmiyor bence. Her neyse fotoğraf güzelmiş, onu alıp uzaklaşayım buradan.
Olabilir. Mesela ben köpekleri çok severim ama dokunamam korkarim kedileri de çok seviyorum ama nedense dokunabiliyorum daha küçük olduklari için. Sevmek için illa dokunmaya gerek yok.
Hayvanlara tiksinç gözlerle bakan insanları sevmiyorum. Onlara şefkatle yaklaşan kadınlar gözümde daha değerlidir. Korkmasına bir şey demem ama nefret dolu bakarlarsa sorundur benim için.
Hayvanlari sevmek iyidir tabii ki ama korkanlari da yargilayamayiz bence. Insanlarin bircok fobisi olabilir. Icinde hayvanlara karsi merhamet ve uzaktan da olsa sevgi varsa korkusu onun kendisine çıkardığı bir sorundur sadece.
Hayvan sevsin. Karşı tarafın şefkatini görebilmek önemli ama insan sevmeyen cinsten olmasın. Hani şu köpek adamı ısırırken adam karşılık verince dava edenler var ya.
ayrica burda tipsiz erkeklerr bosbosuna su olcak bu olcak demesin kizdan once bir aynaya bakintipsizsiniz bosuna kizlari güldürüp rezil etmeyin kendinizi
En İyi Cevaplar