merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben 4 aydır hep ölücekmişim gibi hissediyorum çok mutsuzum benim gibi olan varmı acaba cevaplarsanız çok sevinirim
Cevabın nedir?
Ölüm bize aldığımız kadar yakın .
YA ÖMER ALLAH' TAN KORK ÖLÜM VAR !...
Hz. Ömer ( r.a.) halifelik görevini aldıktan sonra kendi parasıyla bir adam tutmuştu. Bu adamın görevi her gün, günün belirli saatlerinde Hz. Ömer' in yanına gelerek ona; " ya Ömer allah' tan kork, ölüm var !." demekti. Bu durum günlerce, aylarca, hatta yıllarca devam etti..
Bir gün Hz. Ömer (r.a.) aynaya bakarken saç ve sakalının ağardığını gördü. Günün muayyen zamanlarında karşısına geçerek kendisine ölümü hatırlatan ve bu görev karşılığında Hz. Ömer (r.a.)' dan para alan görevliyi yanına çağırdı. Hz. Ömer (r.a.) artık bundan böyle adamın görevine son vereceğini söyleyince adam Hz. ÖMER' e " YA ÖMER BU GÜZEL ADETİNDEN VAZ MI GEÇTİN ?" diye sordu..
Adaleti, cesareti ve devlet yönetimindeki üstün başarısı ile meşhur olan ve islam tarihine adalet örneği olarak geçen II. Halife Hz. Ömer (r.a.) bu soru karşısında adama şu manidar cevabı verdi :
" Şimdiye kadar gençtim, saç ve sakalım ağarmamıştı. Doğru yoldan ayrılmamam için her gün bana ölümü hatırlatacak, Allah' tan korkmamı tavsiye edecek birine ihtiyacım vardı. Ancak bugün aynaya baktığımda saç ve sakalımın ağardığını gördüm. İşte ağaran saç ve sakalım bana ölümün habercisi olarak yeter. Sen bana ölümü günün muayyen saatlerinde hatırlatıyordun, bunlar ise her zaman hatırlatıyorlar."
" HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR" ilahi hakikatı gereği, Müslümanlar olarak bize düşen Hz. Ömer Efendimizin hassasiyeti ile Yüce Yaratıcının bahşettiği ömrümüzü en güzel şekilde yaşayıp O' nun hoşnutluğunu kazanmaktır.1910 Yorumla- +1 yıl
Bende Ramazan ayından beri ölüm tribine giriyorum. Genelde geceleri daha şiddetli oluyor. Önce vücudum uyuşuyor, üşüme, titreme ve tuvalet ihtiyacım geliyor akabinde azrailin geleceği ve canımı alacağını düşünüyorum daha da korku geliyor artık dayanamaz hale geldiğimde tamam artık diyerek kelime-i şehadet getirip canımın boğazında olduğunu hissediyorum adeta çok korku verici bir durum artık günüdüzleri yalnız kaldığımda ölüm aklımdan çıkmıyor. Ölümü hatırlamak sünnetlerden birisi lakin bu denli hatırlama çok korku verici bunu yaşıyorsam gerçek ölüm can verme nasıl birşey Allah yardımcım/ız olsun. Bu vakalar benim dine daha da bağlanmama neden oldu Kul hakkı, ibadet, haram, helal daha rahatça ayırabiliyorum. Korku yaşacağımı bildiğim zaman bir sure var onu defalarca okuyunca rahatlıyorum artı olarak ta bu bedenin yaradanın emaneti olduğunu tekrarlayarak elinde sonunda ölümün olduğunu düşünerek kurtulabiliyorum. Süresi tam 40-45 dk sürüyor.
- +1 yıl
@Nur343434 valla kabullenmek bence.. Baska yolu yok
- +1 yıl
Banada aşırı bir şekilde oluyo 😀 sanki bir an kalbim duracak gibi oluyorum bazen kanser hastasiyim sanıyorum bazen aids kaptım bir yerlerden sanıyorum bir ara beynimde tümör var sandım az öncede dilimin kenarında yara var ayriyetten idrar yolu enfeksiyonum var internetten araştırıyorum kanser çıkıp duruyo eminim benim gibi insanlarda vardır onlara bunu okuyup böyle bir psikolojinin var olduğunu anlatmak istedim... sonuçta ölücez zaten ama bunu beklemek ya da düşünmek gerçekten sinir bozucu bir durum ben ateistim belkide bir nebze olsun bu yüzden de ölümden çekiniyor olabilirim çünkü inanlar gibi benim kafamda ebedi bir hayat düşüncesi yok ne yaşadıysam burda yani kendimi kandırmam 😀 sende kendini üzme aklına başka şeyler getirmeye çalış yanlız kalma yanlız kalırsan kendini çok dinlersin... iyi günler 👋
- +1 yıl
Bu arada ben erkeğim adımın deniz olduğuna bakmayın 😀😀
- +1 yıl
@Deniz_arslan77 oha ayni bendeki olan şeyler bnde ateistim ama benimki resmen hastalik seviyesine ulaşti evden dahi cikmiyorum surekli olum dusunuyorum 😣
- +1 yıl
@Kedi6435 ... bu kesinlikle pskolejik bir durum.. birebir ayni korkulari yasiyordum sanki heran ölücem vs vs.. hayati yasayamaz durumdaydim yasamayan bilmez cok zor bir durum.. pskologa gittim anlattim ilac kullandim ve halende kullaniyorum ama 4 yildir o korkulardan eser kalmadi.. bir psklg görünmeni tavsiye ederim gecmis olsun
- +1 yıl
@Kedi6435 Canım Bence bir kuranı Türkçeden aç oku sonra sen doğru olana aklın ile kanaat getir zaten eğer iyi bir yaşamımız olursa inancımız sağlam olursa ölümden sonra ruhumuzun farklı bir alemde oluncağı hemde güzel bir şekilde diğer ölmüş yakınlarınızın yanında olucağımız inşallah nasıl rüya alemi var orasıda var elbette eğer bu dünyaya gelmiş isek bir amaç uğruna düşünsene ölünce yok olsak ne kadar acımasızca olurdu ve öldükten sonra bir adalet olmasaydı eğer hiç iyilik olur muydu bende nefsime hoş gelen bütün herşeyi yapardım ama mühim olan önce inanmak sonra nefsini terbiye etmek sonrası mükemmel inan nasılki ölü toprağa hayat veren Rabbim bizide öyle diriltecek ve ebedi bir yaşam olucak Ay ve Güneş nasıl havada öyle durabiliyor ise Karanlık nasıl oluyorsa mucizevi bir şekilde nasıl şeklimiz değişiyorsa bebeklikten yaşlılığa dek elbette bunu bir kudretin yarattığına inanırsan dediğim gibi en azından aç oku eğer inanarak yaşarsan inan ölüm bile korkutmaz insanı çünkü hepimiz bigün ölücez erkek arkadaşımı 1 ay önce kaybettim 34 yaşında idi inan hiç ölümü düşünmedik ve bir anda gitti O yüzden ölümün kime yakın olduğunu bilmiyoruz Ölümü düşün ki sonraki hayata da kafa yor çünkü ebediyet orası
Şimdi ben inanarak istersem elbette bizim mükafatımız belki orda sonsuza dek birlikte daha güzel bir hayat olur
Eğer Allah a inanmasam yemin ederim şuracıkta öldürürdüm kendimi çünkü hayatın bir anlamı kalmadı ama inanıyorum herşeyin bir sebebi var Onu yaratan o Alanda canını Keşke onun bir fırsatı olsa idi şimdi fırsatınız varken herşeyi okuyoruz bir kuranı okuyalım açıp ne diyo bakalım Yüce yaradan bizim için yazdırmış
Akla mantığa uyuyomu en azından bak
İnan ne kadar uyduğunu görüceksin
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. bi hastalığın bi sıkıntın var ve doktora gitmek istemiyorsun kendiliğinden geçsin diyorsun bu yanlış. eğer hiç bir sıkıntın yoksa sadece öleceğini hissediyorsan bi psikatriste gitmelisin beyninde bazı maddelerin eksilmesi sonucu ortaya çıkan bir hastalık bu aslında sağlık sorunun yoktur ama sürekli farklı farklı şikayetlerin olur bir yerlerin ağrır kalbin hızlı atar baş ağrın olur titrersin etrafın kalabalık olsun istersin vs vs vs doktora gidersin sonuç olarak bi hap verirler dalga geçer gibi 1 tane hap 6 ay kullanacaksın derler bir kaç gün haplar ağır gelir sana bi kaç gün sonra bünye alışır ve korkularına sebep olan sıkıntılar geçer iyileşirsin. moralini yüksek tut ölmeyeceksin
83 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gidiyorum ilaç kullanıyorum ama nafile
+1 yılARKADAŞIM BU HASTALIĞI GEÇİRMİŞ VE AZ DA KALSA ATLATMIŞ BİR İNSANIM GEL SANA ÇÖZÜMÜ VEREYİM öncelikle bu bir hastalık çeşidi sende başka bir şey hissetirmese bile anksiyete dediğimiz şey bunun çözümleri psikologlara gidebilirsin ben ailem yüzünden gidemiyorum yaşımın daha küçük olduğunu ve ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledikleri için goturmuyorlar
1-hobi edin mesela ben bağlama çalmayı öğreniyorum seninki başka bir şey olabilir
2-arkadaşlarınla görüş ailenle güzel sohbetlere gir yani içine kapanma konuş susma bu hastalıkta olanlarla konuş fekan filan
3-spor yap yürüyüş olsun koşu olsun kaç dakika olursa olsun kulağında müzik ve yürüyüş yap sabah olabilir akşam olabilir istediğin her saat
4- ve en önemlisi bazıları dinle alakalı gormesede bu hastalığı bize veren Allah bütün hastalıkları aynı zamanda. inancın neyse onu yap eğer müslümansan namazlarını kıl kuran okumayı biliyorsan oku ve günde 41 tane fatiha oku bunlar seni çok rahatlatacak bak sana garantisini veriyorum. Bunları yapmak senin en en fazla 2 saatini alacak 24 saatin 2 saatinde de Allah'a yönel
Ve son olarak ölümden korkuyorsan herkesin ölümlü olduğunu herkesin ve seninde öleceğini aklına getir ama merak etme bu hastalıktan ölen olmadı sen benim gibi yapma bir doktora görün Allah bu hastalıkla uğraşan herkesin yardımcısı olsun Kolay gelsin ❤️343 Yorumla- +1 yıl
Bana yardımcı olur musun? Konuşabilir miyiz
- +1 yıl
@melekkksolmaz değiştim hala devam ediyor mu
- +1 yıl
Simdi nasilsin acaba? Nasil gecti
Erkek arkadasumdada ayni sorun var simdi ilac tedavisi uygulaniyor fakat hic iyi degil. Eger siz bir cozum bulduysaniz bana ulasabilirmisiniz lutfen. Onun icin yapmayacagim sey yok ama hayatta yasamak istemiyor nasilsa olecegiz diyor. Onun adina cok endiseleniyorum
34 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu durumu?
- 1 yıl
Merhaba terapi alma imkanı varsa terapi almasını tavsiye ederim. Onun dışında ben de yaşamış biri olarak Beyhan Budak ve İbrahim Bilgenin panik atak ve anksiyeteyle ilgili videolarıni izlemesini ve uygulamaya çalışmasını tavsiye ediyorum bana çok yararı oldu.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
41Cevap
Bu durum kişiyi çıldırtır, bunları yaşadıgım dönemler oldu, kendini yalnız bırakma, arkadaşsız bırakma, içine kapanık olma, içinde ne varsa çevrendekilerle paylaşmaktan çekinme, yeni arayışlara yönel, kursa git, okula gidiyosan arkadaşlarınla daha sıkı fıkı ol, arkadaşlarınla sürekli irtibatta ol, her zaman muhabbet et, çevrenden haberdar ol ki sürekli güncel şeylerden geri kalma bunlar seni bir nebze iyi hissettirecektir diye düşünüyorum, bunlar dışında ciddileşirse bir psikayatriste görünmelisin ama ailenlede paylaşmalısın..
100 YorumlaDuygu durum bozukluğu ve panik atak başlangıcı. Ölüm gayet olağan bir şeydir ama ondan korkmak asıl burada başlar hastalık. Vücut kendi hayatının kötü gidişatını değiştirmek için sinyal veriyor.
Burada yapılacak en önemli şey doğru tespit koyabilmek. Mesela şu an ailemin her an ölebileceği endişesi var içimde, aynı zamanda il dışına yol almak üzereyim.
Sadece, vücut değişikliklere tepki veriyor. şu an işimden kaynaklı duygu durum sıkıntım bana böyle hissettiriyor, farkındayım ve önemsemiyorum çünkü geçecek biliyorum. Burada en önemli durum kendinizi rahatlatabilmeniz. Yapacak şeyler basit;
-Bol bol su için (en önemlisi de bu)
-Spor, eğer imkanlar sınırlıysa egzersiz yapın ve ara ara yürüyün ama amaçsızca, sadece keyif almak için.
-Ağırlıklı olarak sebze ve meyve tüketin.
-Sevdiğiniz bir hobiniz varsa ona daha çok zaman ayırın veya bir hobi edinin.
-Arkadaş çevrenizle daha sık bir araya gelin.80 YorumlaOff bana da oluyor ve çok kötü bir his, birkaç saat öncesine kadar Arkadaşlarımla beraber gülüp eğleniyordum ve bir anda içimi ölüm hissi kapladı birisi gelip sen öleceksin dedi. Tamam ölüm allahtandır zamanı yok ama genç yaşta böyle bir hisse kapılmak yıpratıyor insanı. Hiçbir şey yapasım yoktur ne yediğimden ne içtiğimden tat alamıyorum ailemle vakit geçirmek istiyorum ama olmuyor evin içi sesssiz. Gülemiyorum eğlenemiyorum aklımdan çıkaramıyorum bir türlü psikolojim bozuldu nasıl kurtulabilirim hiçbir fikrim yoktur.
171 YorumlaSadece rahatla.Kafanı dağıt.Ölüm eninde sonunda gelicek.Yapıcaklarından geri kalma.Sevdiklerinle bol vakit geçir.Arkadaşlarınla eğlen.Dinlediğin Müzik tarzına dikkat et.Eğlenceli parçalar dinlemeye çalış.Örnek olarak hiçbirimiz yarın veya bir saat sonra yaşayacağımız garantisini veremiyoruz.Ama hep mücadele ediyoruz.
40 YorumlaBenim erkek arkadasımda gördüğü bir rüyadan sonra çok etkılenıp ölüm korkusu sarmıstı ... Sonrasından da ameliyat oldu zaten ama allah korusun bişey olmadı . Namaz kılamaya baslamıstı bu korkular yuzunden sonra kendılığınden gectı. Bende de gastrit çıktığında kalbim sıkışmaya baslamıstı ozamanlar olmuştu kalp sıkışmasını çözdüğüm anda bir de sıkıntılı zamanımdı atlattığımda bu korku gectı umarım senınde gecer.
20 Yorumla
+1 yılAynı sorun bende depresyona girdim sanki herşeyden sogudum toprak olucam diye korkuyorum bunlar bu yasta çok normal yasli olsak korkmazdik belki ama bende çok korkuyorum bak senide bu halde gördüm cesaretlen allah bilir bizim ölecegimizi daha göreceğimiz güzel günler olucak hayır dagıt namaz kil dua et bak nasıl da iyi olursun bende aynısını yapicam
62 Yorumla- +1 yıl
Ama fiziksel belirtilerde oluyor orn nefes darligi usume ve yorgunluk
- +1 yıl
@Deyisikhatun aynilari bendede var iyilestinmi?
Bir hocaya git Cin Musallat olmuş... Bahsettiğin belirtilerin aynısı bende vardı... 4 tane işinin ehli olan hocaya gittim hepsi aynı şeyi söyledi bir kadın tarafından büyü yapılmış dediler. Ortada hiçbirşey yok ölüm korkusu var. Etafındaki Cinden kaynaklnıyor bu korku. Hiçbirşeyin yok ne panik atak ne depresyon... Dediğimi yap çok dua edersin vesselam.
Tavsiye : Bağcılarda SALİH MEMİŞOĞLU var ona git işinin ehlidir.13 Yorumla- +1 yıl
Ben kadar batıl olmayın bence...
Herkese iyi akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım ölüm korkusuyla yaşıyorum her saniye her an hergün panik atağimmvar psikiyatriye gidiyorum fakat bu korkum hiç geçmiyor. Hayat anlamsızlaştı her an ölebilme ihtimalimin oldugunu düşnmekten yoruldum 6 yaşinda bir kizim var ben aniden ölürsem ne olucak diye sürekli düşnüyorum benim gibi yaşayan var mı acaba tavsiyeleriniz neler olabilir
44 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
- +1 yıl
Bende böyleyim atlattınız mı bu durumu
- +1 yıl
Acaba simdi nasil oldunuz? :(
- +1 yıl
@melekkksolmaz bu ara Bende de var siz nasil oldunuz? Herkeslede konusulmuyorki bu konu
Rabbim yardimcimiz olsun insallah
+1 yılani kalp ritminizde hızlanma, el ayak titremesi, nefes daralması hissi gibi şeylerde mevcutmu?
47 Yorumla
Soran+1 yılhayır sadecene ölücem hissi
Soran+1 yıl@Gönül2634 merhaba size nasıl ulaşabilirim
Soran+1 yıl@Gönül2634 nasıl oldun gittim o hissin
- +1 yıl
Bendede oluyor bu durumlar
- +1 yıl
@Yarenbuse46 panik atak olabilirsiniz
- +1 yıl
Bende mevcut ne olabilir sence
yaşadıklarının çok benzerini yaşadım hala da atlatmış değilim. bana panik atak ve anksiyete teşhisi konuldu. acilen pskiyatra gitmen gerek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu deni mutsuz eden ne? Yani herhangi bir hayal kırıklığı, geçmiş bir olayın acısı?
17 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Aynisi bendede war kardes panik atak hap attiginda rahatsızlandın demi korkuyor sun panik atak git doktora ama hapi söyle ben söyledim bişey olmadi
- +1 yıl
Doktora gittin mi kristal lerde problem wardir korkma kötü bir hastalık değil ama bak kesin söyle hap attığını bir ilaç verir 10 güne geçer sakin olmaya bak vücudu fazla yorma bende baş dönmesi halsizlik çok oluyordu senede oluyorsa git doktora kardeşim korkma ben 1 sene dayandım bıktım gittim doktora söyledim ve şükür iyi olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
@havleee panik atak olmuşsun bende öyle başladı... TedAvisi var düzenli ilaç.. 1 ay içtim geçmedi diye bitmiyo yalnız.. Doktor ne kadar dediyse. Ben başta geçti diye bıraktım daha kötü oldum. Sonra tedaviyi hiç bırakmadım. Allaha şükürler olsun iyiyim. Şükretmeyi öğrendim.. Çok zor bir obsesif hastalık yani takıntı... Bu gece kesin ölcem diye dışarıdA uyuduğumu bilirim.
- +1 yıl
@havleee hap zaten tetikliyo... İlaç kullanmadan geçmez.. Bir de dine inancın var ise 21 gün bakara suresini okut kendine.. 21 günün hergünü okunması lazımm.. ya da ilaç.. Bana okuyan olmadı ilaçla geçti.. Bir kere hap içtim mahvoldum... Geçti şimdi... Ölücem diye ağladım uzun süre :(
+1 yılkötü bi durum, bu hissi yaşamadan önce, etrafında çevrende akrabalarında değişik bi şekilde ölen ölenler oldumu.?
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayoır birden bire oldu
Bende ayniyim son zamanlarda akisina birak olursek oluruz napalim:(
00 Yorumla
+1 yılDoktora görün ciddi bir durum bu ruh hali bile bir çok hastalıqı tetikler
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi hastalık yani anlamadım
- +1 yıl
kalp tansiyon panik atak vsvs
+1 yılCanim bende ayni seyleri yazdim az once bende fiziksel acidan da garip rahatsizlik var ruh halim zaten berbat korkuyorum bu olumun bir sinyali olmasinndiye
01 Yorumla- +1 yıl
Ya bende böyleyim hala yaşıyor musunuz bu durumu konuşabilir miyiz
+1 yılŞimdi nasilsin yasiyormusun bende senin gibiyim cvp verirsen
01 Yorumla- +1 yıl
Ben cevap vereyim 5 yıldır yaşıyorum. Babaannem 6 gün önce öldü 6 gündür ölcem diye korkuyorum hatta çıldırma noktasına geldim kalp çarpıntım var nefes darlığım var kalp krizi geçireceğim diye hala korkuyorum ölücem diye. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum gulemiyorum yaşayan ölü gibiyim vücudum bitmiş durumda çok korkuyorum geçmiyor. Ve hâlâ devam ediyor...
+1 yılKorkma bak dört ay olmuş hala ölmemişsin,eninde sonunda her insan ölecek tabiki ama hergün ölümden korkarak yaşanmazki
31 Yorumla
+1 yılBaşım çığlıklı çocuk onu nasıl avutsam?
Ne yapsam da ölümü bir saatçik unutsam?..
NECİP FAZIL KISAKÜREK10 Yorumla
+1 yılŞunu düşün ölüm düşündüğün zaman değil aklında olmadığınd başına gelir aslında ölümü düşündüğümüz zamanlar ölümden en uzak olduğumuz zamanlar
21 Yorumla- +1 yıl
hayat dediğin nefes alıp vermek kadar kısa.ölüm her zaman aklımızın bir köşesinde olmalı
Bendede bu hastalık var nasıl yenerim. Sanki bu aksam kesin ölücem veya bugün son günüm gibi korku hissediyorum ve nefesim daralıyor kesin ölücem diyorum elim ayağım titriyor terliyorum napcam nolur biri yardım etsin..
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu hayatta neler yaptıysan artık. Diğer tarafı düşünüyorsundur :)
10 Yorumla Kardesimşu anayni sorun bendede var ilk once norolojiye git Mr isteyecek senden daha sonra kardiyolojiye basvur bu iki secenek korkunu yenecektir fakat birde psikiytriye gorun derim rahatlaman acisindan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç psikiyatriste filan gitmedin mi?Bu durum seni rahatsız eder çünkü.
14 Yorumla- +1 yıl
Kaç dakika görüştün doktorla?Devlet hastanesi mi gititğin yer?
- +1 yıl
Randevu alafrak gidiyorsan 30 dakika alan doktorlar var onları bulmaya çalış.
+1 yılpanik atak geçiriyormusun ? antidepresan kullanıyormusun ?
03 Yorumla
Soran+1 yılpanik atak falan geçirmiyorum antidepresan kullanıyorum ama nafile
- +1 yıl
geçmiş olsun
- +1 yıl
ömür boyu kullanman gereken ilaçlar olcak... kullanmadığın sürece yaşayacaksın... doktorunu ihmal etme... sonucu gerçekten ölüme kadar gidiyo... ben dün korkudan bacagımı kırdım... uykumda ölüyorum sandım hepsi hayal ürünü imiş. o lanet hapı ise 6 yıl önce 1 kere denedim. sonucu bu !!!
- Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılrahat takıl,alt tarafı ölürüm herkes ölüyo de..bi süre sonra gecer..
00 Yorumla Bence seni bunu düşünmeni sağlayan manevi sorunlar. Maneviyata yönelmelisin zaman ayırmalısın kendine. Ayrıca ölmekten korkma.
00 Yorumla14 yaşındayım tek kaldığım zamanlar sanki ölecek mişim gibi oluyo geceleri daha şiddetli oluyo aklmdan kötü seyler geçiyo uyuyamiyorum napmam lazım lutfen yazın
01 YorumlaBende yaşıyorum bunları hatta birden bire beynime reset atılıyor sanki dünyayla bağlantım kopuyor nefes almayı deniyorum alamıyorum nasıl geçiyor bu bilen var mı uyuyamaz oldum
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@fatoş1517 hala böyle mi sende fatoş ya
Bu durumu bende yasadim b12 eksikliginden oluyor gidip kan tahlili yaptirarak ögrenebilirsin ihmal etme sinir sistemini yıpratıyor hafife alıncak bir durum degildir b12 ignesi veriyor
00 Yorumlatamamnem manevi boşluktan kaynaklanan bir durum var biraz dua et falan geçer
10 Yorumla
+1 yıldoğru hissediyorsun hepimiz ölcez :D anormal bir durum yok ortada
01 Yorumla- +1 yıl
Boş boş konuşma kolay bişey dEğil sanki kaç kere ölmüş
Panik atak hastalığına yakalanmışsınız geçmiş olsun
20 YorumlaBende şu an ayni seyi yasiyorum hastayim gibi geliyo kalbim carpinti yapiyo korkuyorum internetten baktim psikologa danisin diyo
00 Yorumla
+1 yılBana özelden mesaj at ben sana yardımcı olucam inan bana bir teknik var o durumdan kurtulmanın güvene bilirsin. eger yardım istersen mesaj at
14 Yorumla- +1 yıl
Canim bana da yardimci olurmusun ayni sorunlar bende de var ne ypmlym
- +1 yıl
Merve lütfen yardımcı ol ya bende böyleyim çok korkuyorum
- +1 yıl
Merve yardımcı olurmusun
Hersey kafada yani psikolojik bir durum bira iç kafan dagilsin oyle uyu ya da namaz kil kendini biseye vermen gerekiyo
00 Yorumladepresyona girmiş olabilirsin ya da bunalıma bendede arada sırada böle şeyler oluyor
10 Yorumlabunun icin mutsuz olmana gerek yok, zaten öleceksin birgün.
00 Yorumlapisikolojik yapıyosun takma geçer sen bi psikoloğa görün .
00 Yorumla
+1 yılNasıl oldu durumun? Bende bu aralar öyle bir ruh hali içindeyim
00 YorumlaBanada aynisi oluyo bir Şu an nasilsin bir yere gittinmi. tedaviye
01 Yorumla- +1 yıl
Caner hala bu durumu yaşıyor musun
bende 2 aydır durumları yaşıyorum yaşamım zevki kalmadı
00 Yorumla
+1 yılUyuşturucu Maddeler kullandiysan ondan vücutda panik atak meydana geliyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle hissetmiyorum
20 Yorumla
+1 yıliman eksikliğinden olur
10 Yorumlabiraz daha açarsan yardımcı olabilirim belki
15 Yorumla- +1 yıl
bi anda kalbi sıkışıo qecelri uyuyamaz hale qeliorm arkadaşlarımın anlattıklarını gece düşünüp kendi kendime eleştiriorum sevgilimin yaptıqı hatalarıı tamam deyip kabul ediyorm snradan pşmn oluyorum bunları düşünmektn yatamıyorum üzerime bişey çokuyo nefes alamıyorum birde millet hep otururken bacaqımı sallamamdan rahatsız oluyo ama hareket etmden duramıyorum içime cin kaçmış olabilirmi ?:)
- +1 yıl
Valla sen beni anlatmışsın ya aklımdan geçen tüm kötü olaylar gerçek olacakmış gibi hissediyorum sinirime engel olamıyorum ani titreme göz kararması bas dönmesi oluyo heryeri kırıp parçalamak istiyorum ateş basıyo netten çeşitli hastalıkları arasıtırıyorum uykudan uyanamam diye kaygılanıyorum
- +1 yıl
Ama netten felan araştırdım bizimki hepsinden çok anksyete kaygı bozuklugu cıkıyo psikolojik
- +1 yıl
@Sananeqiadım şu an nasilsin
+1 yılİntihar etmek istersen haber et.
20 Yorumla
+1 yılPanikatak, hemen doktora git abisi.
10 Yorumla
+1 yıldoktora başvurmanda ciddi yarar var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. panık atak olabılırsın bı dktora gorun bakalım.
11 YorumlaAptala malum olur derler bizim burada.
01 Yorumla
+1 yılNeden oyle hissediyorun?
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum işte durup dururken geliyo
+1 yılDepresyondasın şeker. Psikiyatra görün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de aynısı var. nasıl geçti sorabilir miyim?
04 Yorumla- +1 yıl
Ölüm korkunu atlatın mı?
- +1 yıl
@Zehraaaaaaaaaaaaaa1 sendede mi var ölüm hissi
- +1 yıl
Zehra hala yaşıyomusun bu durumu
- +1 yıl
Bu senin kendi elinde vallahi bişeyin yok kendi kafanda bitireceksin önce sosyalleş biraz stres sıkıntı unut bunun ismi anksiyete bozukluğu ve tedavisi antideprasan ve çok kötü bir ilaç ve hiç gerek yok bende yaşadım ve atlattın öncelikle kendin bitir bunu sosyalleş ya dışarı çık bir hava al hobi edin geçicek görüceksin
Bnmde var ölüm korkusu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasılsın şimdi yaren
Gizli Üye(36-45)+1 yılPanik atak var sende,
Bi doktora görün.10 Yorumlabiraz maneviyata yönel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde madde bağımlıları ölüm tribine girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkırk yılda bir kere oluyo
00 YorumlaGeçti mi korkuların nasılsın şu an
00 Yorumlaölüm korkusu yasayanlar gectimi korkularınız acaba
01 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ölüm korkusu duyma ve ölecekmiş gibi hissetmemin nedeni nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler