+1 yılCidden bu ne ya erkekler bakıyorum havaalanımı hemen yok biz kurtarmıştık yok biz yapıyoruz biz olmasak siz yaşamamazsınız falan.Genelleme yapmayalım.Kızların neler çektiğini bilseler böyle konuşmazlardı.Genelleme yapmayalım ama cidden size hasta olunca ilgi göstermekte sanki her şeyi bizden biliyorsunuz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayn öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılEn sonunda topuklularımı senin kalın kafalı sevgiline fırlatacağım ha.
Oğluşu eğit,sal üzerine bacım. Göstersin gününü senin herife.11 Yorumla
+1 yılsimdi evli veya bir iliski durumum. olmadigi icin bilmem yani ama oyle cekilmez. sinir bozucu bir durumda oldugumu dusunmuyorum bence bu herkes icin gecerli degil bazilari belki kendini dahada siki baglanilmasini kendisi ile ilgilenilmesini istiyor olabilir.
112 Yorumla- +1 yıl
ben hastayken asla annemden bisey istemem hasta dahi olsam bisey getireceksem kalkip alir gelirim. anne su soyle bu boyle demem o zaten benim iyi olmam icin bitki caylari corba filan hazirlar onlari bile hazirlamasini istemem yorulmasin diye.
- +1 yıl
kimseyi uzecek kiracak bir karaktere sahip degilim kimsenin kalbini kirmak istemem ozellikle bir bayanin cunku her bayan bir anne adayidir asla ama asla kirilmalarini istemem kadina siddetide her zaman kiniyorum ve hepde kinayacagim.
- +1 yıl
ya bunu bir tek benim degil herkesin dusunmesi lazim afbuyrun bizi hayvanlardan ayiran en onemli ozellik bu degilmi dusunmek. keske herkes bunun farkinda olsa.
- +1 yıl
insallah birgun kafalarina dank ederde bu laflar keskelerde kalmaz.
- +1 yıl
yorumda baya uzadi ama kusura kalmayin artik:) boyle kisiler amaclari ne ne dusunuyorlar nasil bir yasam tarzidir insan bu kadarmi acimasiz kaddar olabilir hicmi ders almazlar bilmiyorum.
- +1 yıl
goremiyorum malesef
+1 yılDünyayı erkekler kurtardı çünkü öyle hissedioz yani
35 Yorumla- +1 yıl
Thanks,sizde evde akşama kadar oturan esra erol izleyen en rahat varlık larsiniz,ev işlerini de hayaletler felan yapio,çocuklarida siz emzirip büyütmüyorsunuz süt ü çocuklar wiriless ile bağlanıp kendisi içiyor hatta.
- +1 yıl
Sizi savunuom iyilik yaramıo :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kızla erkekle alakası yok, yapılan huysuzluğun kişinin karakteriyle ilgisi var. Kimileri sürekli huysuz olur, kimileri belli şartlar altında, hiç bir zaman huysuzluk göstermeyen ve sürekli olanlar da var..
11 YorumlaBu neyin şikayetidir yaa çekmek zorundasınız çünkü bizsiz yapamazsınız bizde sizin triplerinizi çekiyoruz çünkü bizde siz olmadan yapamıyoruz boşuna söylenme buralarda bakim :p
111 Yorumla- +1 yıl
Kendi de itiraf ediyorsa yapacak bir şey yok biraz naz yapılır ama o abartıyor demek ki olsun sen ilgilen onunla yine söylenme seni sevdiğinden nazınıda genelde sana yapıyordur o şimdi. Sen hastalandığında o ilgilenmiyorsa o zaman yaptıklarını yüzüne vur hatta bir de 5 kardeş vur yok bu fazla oldu gaza geldim :)
- Sağlık konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılne o sizin regli olduğunuzda biz sizin kaprisinizi afranizi tafranizi çekiyoruzda,
siz biizm hasta olduğumzdaki tavirlarimizimi sevmiyorsunuz,
ayin şey işte ayni..
Kaynımda var aynııı :P112 Yorumla- +1 yıl
oyy kıyamaaaam plss demiş :S
- +1 yıl
tamam tamam çok yufka yürekliyim kıyamıyorum, şşş herkez bilmesin arammızda sır tamam mı ;)
- +1 yıl
rica ederim, bu arada profildeki link hatali :S
- +1 yıl
bilmem ki :(
- +1 yıl
mesajda, ark istkleride kapaliymiş :S
kahroldum şu andaaa - +1 yıl
hayat mamat meselesi dersem abartmişmi olurum :(
aah ah bu sorunun cevabını bulursan banada söyle canım. çekilmiyolar valla. bir sinir bir artistlik bir tavırlar tripler. sanki regl dönemleri
21 Yorumla- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılhasta olmayı hiç sevmem.yaşam zaten kısa bir de hastalanıp ziyan edemem günlerimi:)
şükür hasta da olmadım hiç.bağışıklık sistemin oldukça iyi:)11 Yorumla
+1 yılçok aşırı ilgi bekledikleri için fazla naz yapıyorlar :))
12 Yorumla- +1 yıl
ben daha o cinsiyle tanışmadım.ilgi her erkeğin hoşuna gider
burnukırmızı gözleri bayık bakan konuşmaya hali olmayanve kedi yavrusu gibi olan erkekler nasıl sinirli oluyo :DD
11 YorumlaSağlık konusunda 638 cevap paylaştı. Biz trip çekerken bişey yok birazda siz çekin ne var yani :P
14 Yorumlaalakası yok babam hastalanınca kanepeye yatar aaaaah uuuuuuhh mmmmmh diye inler annem de çorbasını getirir babam susar
SENDEN NEFRET ETMİYORUM :D16 YorumlaEvet ya , bide bir nazlar bir nazlar gören bişey oldu sanar alt tarafı burnu akıyo.:)
15 Yorumla
+1 yılBen hastayken hiç sinirli olmam aksine gülme krizine sokarım adamı çekilmezlik gibi bir durum da olmaz kendi işimi kendim görürüm sonuçta çorbamı kendim yaparım...
18 Yorumla- +1 yıl
benim kadar kendilerini yanlızlığa şartlandırmamışlar hep birine ihtiyac duyarak yaşıyorlar bence Allah yardımcın olsun :)
- +1 yıl
öyle beddua mı olurla yavaş naptı sana bu kadar sanki 4 cocukla sokak ortasında bırakmıs
- +1 yıl
öylesi daha zor da küfür mü etti sana cok mu kırdı cok mu üzdü seni
- +1 yıl
ya ne aldattı mı
+1 yılKendileri regl döneminde sanki dünya barışı insanlar kardeştir gelin sarılalım mutluluk halkası oluşturalım diolar. Vay bir yürü git regl döneminde kadınları girdiği tripleride bilioz
17 Yorumla- +1 yıl
Yapma bunu volkan yapma yapmaa :) :) Tamm abi gercekten katlanması zor bir acı çekiosunz saygım sonsuz ama sanki biz hiç afra tafra yapmıoruz sadece erkekler yapıo gibi yazmak ta olmaz hani birazcıkta isyan buna :)
- +1 yıl
bayanların regl dönemindeki sinir asabiyet ağrıdan değil bunu kavrayın önce her ay çektiğimiz acıya bünye artık alışıyor hormonların değişiminin etkisini iyice bir araştırmanı tavsiye ederim :d biz grip olunca sizin grip olmuş halinizden çok daha dayanıklı ve son derece sevimliyiz :)
- +1 yıl
Burnunda sümüğüyle sevimli hiç bir kız görmedim kusura bakma ama mankenlik yapan arkadaşlarım bile oldu inan onlar dahi sevimsiz oluolar :)
- +1 yıl
kadın ve ya erkek hastayken insanların insan bile oldugu şüpheli her turlü sinir asabiyet baş agrısı ve burunda sumuk ,:)
hasta erkek ilgi ister. beklediği ilgiyi göremezse, o kişiye ciddi anlamda kirilir. hatta bazen silecek kadar kirilir.
14 Yorumla
+1 yılbari hastayken çekilmez olalım, size ne demeli 7/24 tripkar
21 Yorumla
+1 yılçoook nadiren hasta olurum.ve hastalanırsam eğer en sinir olduğum şey aşırı ilgidir.
12 Yorumla- +1 yıl
yok canım bebekmiyim en fazla yatar uyurum.ateşim varsa zamanla geçer.baktım titriyorum demekki ateş artmış.hemen üstümü açarım.yani demek istediğim.canım tatlı değildir çok şükür.asla sinirlenmem.
Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. Cekilmez olduğumuz doğrudur :) ama kırıcı bisey söylemeyiz yinede tabi:) kendi kendimize mızmızlanır dururuz:)
15 Yorumla
+1 yılBizler dünyanın en asil varlıklarıyiz.
Kıymetimizi bilin bakiim:)29 Yorumla- +1 yıl
Haksız miyim len:p
- +1 yıl
Babamdan biliyorum
Hiç çekilmez tipler var erkeklerde bazen
Hasta olduklarında.
Dil yarası da cabasi.
Ama bir de beni sor
Meleğim melek:p - +1 yıl
Heee diyen dilini
Eşşek arilari sokar innnnnsallah:p - +1 yıl
Hehehe
Cadızadelerin gelinisin belliki:))
Ekle bakiim sen agbini;))
Ben üzerine düşmüyorum hastalıktan geberecek değil ya iyileşsin gitsin de doktora
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladet sancısını cekmiyolar ya onlara grip falan agır geliyo :) ah ah
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle baco :))
askjsdds :D
cok da sevımlı oluyoruz ama :D
napalım o kadar zamanın acısını cıkartıp rahatlıgı yasıyoruz.016 Yorumlabanane ablam ya sanki sevgilim var da psikolojisi bozuk :D ne izlicem işim olmaz :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaha ben de bilmiyorum ama annem iyileştirebilir beni gibi geliyo bu yüzden ona hep sitemim, hap felan veriri, nane limon yapar, ilgilensenize bizimle be :D:D
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama hastayız di mi :D çok acımasızsın cici :P:D
Cevap sahibi+1 yılgrip öldürmez ama ilgisizlik ödürür :P sevgilin mi bu, napıyo mesela? :d
Cevap sahibi+1 yılkabul etmiyorum tabi ki bunuu, bir kere önce sen demiştin grip öldürmez diye taam mı :P ailesi baksın ya, beraber mi yaşıyosunuz, geçmiş olsun de belki bir ziyaret çorba filan, sıyrıl arada :D:D çok acımasız mı oldum yoksa
Cevap sahibi+1 yılsenden üşengeçsem demek :D vaay adam romantik işte daha napsın kız :D demedin mi hiç peki, vır vır vır konuştun ama bir sus ölmiyceksin ya felan asdfgh
+1 yılSizin başınız ağrımasa bizde o kadar huysuz olmayız.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:) öyledir
+1 yılAman parmakları bile kesilmesin hemen halsiz hasta kesiliyorlar :D
04 Yorumla- +1 yıl
Babamda öyle ya parmağı kesilse nazından geçilmez. Azıcık baş ağrısı çekse bütün gün hastayım ölüyorum diye gezinir ortalıkta :D
- +1 yıl
Sakin bacım sakin :D
türk erkeği de kızı da nazlı..
hastalanınca hiç çekilmiyoruz .D10 Yorumla
+1 yılSöylemem, erkek dayanışması !
21 Yorumlahastayken bır bır konusuyonuz başımız şişiyoo , zaten kafamız sızlıo üstüne kadınında bır bır etmesii :D heec cekilmez :)
010 Yorumlayok ben feci nazlı olurum sdffssdsf
13 Yorumlatürk erkeği nazlıdır :))
15 Yorumla
+1 yılBiz arada sirada hastayiz kızım. Siz her aybaşı :)))biz ne yapalim ;))
09 Yorumla- +1 yıl
Beni bir kenara diğer erkekleri bir kenara ayir.:)) adımı besmelesiz anma ;)))))
- +1 yıl
O anlatılmaz yasanır.onu bilmen icin beni gercek hayatta taniman lazim.tanıyanlar biliyorlar :))
- +1 yıl
Dolunay cıkinca kurt adam oluyorum :)) ne gizemi len.evimiz adresimiz belli;))
- +1 yıl
Tarz meselesi :)
ögrenmis oldum, öyle miymis :)
14 Yorumlagripte bile ölecekmiş gibi davranıyorlar :)
12 Yorumla- +1 yıl
Tıpkı nikin gibi oluyorlar:p
+1 yılErkegin nazi kiz usandirir
11 Yorumlabazilari da aksine cok duygusal oluyor :)
11 Yorumla
+1 yılkaadınların hamileliğini de biliyoruz..
210 Yorumla- +1 yıl
belki bizimde sebeplerimiz var, hiç erkek olmadın ki .p
- +1 yıl
sayayım mı illa ? :D
- +1 yıl
1- burnumuz akar
- +1 yıl
yeter sanırım
- +1 yıl
sen kazandın ablacim der arkama bakmadan giderim .d iyi geceler.
+1 yılsiz niye regl dönemınde cekılmez oluyorsunuz :D
11 YorumlaEee hayat müşterek :D bu gün biz yarın siz :))
11 Yorumla
+1 yıldoktorum ol kes beni:)))
124 Yorumla- +1 yıl
baksen psikopat mısın?
- +1 yıl
beni kessene :)))
- +1 yıl
ne zaman ve neredeeeeeeee
- +1 yıl
arkama dönüp iki de bir bakıyorum. kesiceksin diye ödüm kopiyor. :))))
- +1 yıl
nedenmişşş.
- +1 yıl
beklemekteyimmm :))))
- +1 yıl
bekleyorum. :p
- +1 yıl
:p bu isim senin mi? abinin mi?
- +1 yıl
selket :)
- +1 yıl
yoksa sen kuzenin misin? veya siz kuzenler kimsiniz? :))) doğru söyle sen kimsin vii
- +1 yıl
sen sensinde sen kuzen misin? kuzensen bu kuzen kim kısaca sen kimsin?
- +1 yıl
:)
Bnde hastayım ama çatacak kimse yok :((( :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılablacım siz kimsiniz?
11 YorumlaSümüğüm aktığı için sinirli olurum :D
17 YorumlaBiz yine hastayken,siz ? her gün.
00 Yorumlabaşım ağrıyor masaj yapın kızlar :((
00 Yorumlahepimiz aynıyız saten
03 Yorumla
+1 yılsiz regl'ken daha fenasınız ;)
18 Yorumla- +1 yıl
niye la ne geçecek eline hain
- +1 yıl
bizimki de mikrobik bişey sen annıyon mu peki aynştayn :)))
- +1 yıl
biz de askere gidiyoz sen sıcacık yuvanda hello kitty'li pijamanla pattes doğrarkene :))
- +1 yıl
gören de 4 tane bebesi var sanır bol keseden sallıyon yeminle :)))
+1 yılöyle bir problemliye bende sahibim:)
01 YorumlaAbi deme bize :((
015 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne