çoğu konuda inatçıyımdır. hatta bu yüzden insanları kırabiliyorum.
düşünceleriniz neler ?
düşünceleriniz neler ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, yaşınızda bayağı olgun artık bu yaştan sonrada değiştiremezsiniz kendinizi. Burcunuzu bilemem fakat bir oğlak olarak en inatçı burçlardan biriyim ve hiçde iyi olmadığını biliyorum. Aksi gibi eşimde oğlak ve ailemizin diğer 2 ferdide kardeşim ve eniştem. Acayip ama birbirimizle inatlaşmıyoruz, sadece başkalarına yönelik oluyor. Kalp kırmamak için bazen alttan almak gerek.Birisinin yapması gerek.
yerine göre iyi yerine görede kötü hem kirabiliyorsun insanlari hemde sen kaybediyorsun.
işte yerini ayarlamak önemli olan :D
işteki hırs manasında ise olumlu
fikir manasındaysa, inat aklın karşıtıdır.
Cevap
1Cevap
çok kötü yaa bazen karş tarafı anlamaya engel olabiliyo. empati yapamıyosun çünkü kendini haklı görüyosun :s
aynen öyle. empati ile yaklaşırım her konuya ama konu inatçılık olunca empati falan kalmıyor bende. doğal olarak kalp kırıyor insan.
Aslında pek değil ama malesef bende bu konuda geri kalamıyorum ... ve istemedende olsa kırabiliyorum
inatçıyımdır fena hemde. inatçı olmak iyi birşey bence. aşırıya kaçmadığı sürece
aşırıya kaçmamak mümküm olmuyor bende nedense :D o an nasıl düşünüyorsam öyle davranmak istiyorum. empati kuramıyorum karşımdaki ile.
buda senin kötü bir yanın demekki :)
İnatçı değilim . Hemen vazgeçerim
terbiyesizlikle arasında ince bir çizgi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar