Eğlenlenmek adı üstünde cok güzel bir terimdir lakin eğlenmeyi bilen biri ile eğlenilcek biri çok farklıdır bir kadın düsünün senden önce 20 30 tane geçmisi var bazılarının isine gelmiyo bos konusuyolar kim isterki böyle birini kadın dediğin biraz ağır başlı olur seçici olur eğlenilcek yerde eğlenir ama sen 20 tane adamla takıldın eğlendin söylemesen bile bu belli oluyor bende sana eğlenmek gözüyle bakarım onun yerine gider ağır başlı bir kadınla evlenirim neden çünku devamlılığı var aileme yakısacak evimin kadını olacak cocuklarımın belkide annesi olcak ben klüpte dans eden kadın değil düğünümde dans eden kadın isterim ister yobaz deyin ister çopaz ben çünkü kendimi böyle yetistirmşiim ailemden böyle görmüsüm bırakta kendime hayatımın kadınıya evleniyim birde algı yaratıyolar kadınla eğlenilcek diye ayirıyosunuz diye merak etmeyin her körün bir topal alıcısi vardır oda gun gelir eğlenilcek bir erkekle evlenir ergenik uğruna sacma sapan akımlara kapılıp erkeklerle paso birliktr oluyosunuz yaş 30 a gelince cok cok pisman olusinuz
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğlenilecek kızla evlenilir tabi Başkaları eğlenmemişse. Zırt bırt sevgili değişmiş kucakdan kucağa gezmiş Ve bundan hiç huzursuz ve pişman olmamış biriyle evlenilmez. Onun için evlilikde boşanmakda çok kolaydır Yarın öbür gün kafası atar sıkıldım der çıkıp gider. Öyle kızlar var Her haltı yiyor sonra evlenmeye karar verdim hayatımda iyi biri olsun diyor. Şansya bide gidip Hiç sevgilisi olmamış bir kadına dokunmamış birini nasılda buluyor Sonra o insana da kız ağır geliyor Neden böyle bir geçmiş yaşadın deyince özgürüm istediğimi yaparım diyor İşde düzgün bir erkeğin hayatını mahfediyor. haklıymış gibide ataryaparak gidebiliyor Kız eğlenemez erkek eğlenir diye birşeyyok Kimse kimseyi kandırmasın bu hayatda Her haltı yemiş taraf gitsin kendisine herhatı yiyenden bulsun.
mesela soyle dusun sen neden barlardan cikmayan, kimse umurunda olmayan, hayati her zaman bir saka gibi goren biriyle evlenmek istemezsin? cunku sende , bende biliyoruz ki o insanlarin bize zararlarindan baska birseyleri dokunmaz. hayatta ki amaclarin icin senin yaninda durmak yerine evlendikten bir sure sonra surekli sana soylemeden arkadaslarla eglenmeye ciktigini gorursun. kacamak yerleri surekli eglence yerleridir ve sen hep onu bulmak zorunda kalirsin. sordugunda seni sevdigini soyler ama saygidan birhaber yasar. yani genel olarak ciddi bir insanin yanina yakisan tip insanlar degillerdir, resmen eglence icin dogmuslar. ama eglenmek icin gayet iyiler bence. evlenip de bosanmak istiyorsan da harika ama eger evlenip de mutlu ve huzurlu bir yasam surmek istiyorsan ne cok ciddi ne de fazla eglence hastasi kizlar iyi bir secimler.
@Delidelidepeli boyle bir soruyu daha kisa surede anlatmam imkansizdi. aslinda yazilacak daha cok sey varda su anlik bu kadari yeterli. ben simdi bir bastan okudum da 2 dakika da okuyup bitirilecek sekilde yazmisim, umarim 15 dakika derken mecazi anlamda soylemissindir cunku anca yavas okuyanlar 15 dk da okur tum yazdiklarimi :D
@Delidelidepeli ama soyle dusun: benim yazdiklarim biraz karmasik geldi bana, o yuzden okuyup da anlamak onemli yorum yazmadan once. yani okumak 35-40 saniye surse, nerden baksan beynin anlama suresi de 1 dakika, yapar 1 dakika 35 saniye. bir de dogru bulup bir daha okumak var, al sana 2 dakika 10 saniye :D
Okul bitirmesi İş olanağını üst düzeye çeker bence, nice mezunlar var bildigin mal 😁 Kültür açısına bende katılıyorum, ama her yörenin kendine göre kültürü ve alışılmışı vardır. yani senin istediklerin zor be Filozof , zor bir yaşantın olcak sanırım Allah kolaylık versin 😉
@Delidelidepeli hahaha haklisiniz ama ben beklerim ya zamanim var benim. birini bulma arzum yok oyle hemen. beklerken daha cok gelistirmis olurum kendimi. boyleleikle hem kendime bir yararim olmus olur hemde karsimdakine
Öyle olsun bakalım 😉 Biraz önceki yorum yapan geri zekalıyı gördün mü? Adamdaki nicke bak, aptal herif bu adamı ömür boyu okul bitirtsen ne olur! Memlekete zarardan başka birşey değil... 😠
Nasıl bir eğlenme ama 😂 yani zaten evlenilecek kızla güzel zamanlar geçirmiyosa geçiremeyecekse evlenmez ama tek amaç eğlenmekteki yatağa atmaksa o zaten apayrı bir konu. Bence erkekler zaten ortak zevkleri olan ama aynı zamanda çocuk bakabilecek yemek yapabilecek ailesiyle iyi anlaşacak kendini rezil değil vezir edecek sadece kendine ait olan kendini her zaman anlayan yanında olan kadınları falan ister. Tek amaç seks ise gözüne çüküne hitap ediyorsa zaten ne işi olur onla evlenilmez
sağda solda etini teşhir eden, fuckbuddy çatısı altına kiminle ne yaptığı belli olmayan bir kadının kendisine saygısı yok ki, bana saygısı olsun. Belki iyi bir eş olacak kişidir ama otobana araba park edilmez. Mesela evlendiğim kişi ile paraşütle atmayı isterim, yurtiçi yurtdışı gezilerini isterim. Kütüphanede bir gün geçirmek de olabilir. Müzeler, sergiler, konserler de eğlenmektir. Yeri geldiğinde barda arkadaşlar ile oturmak da güzeldir. Atari salonları, bowling, bilardo, masa tenisi, spor salonları da eğlenmek için idealdir. Yeri gelir atletle Doblo sürenler gibi pikniğe çıkıp da çimlerde mangal yapmak da iyidir. Mesela dil kursuna, dans kursuna da gidilebilir evlenildiği zaman. Evlilik akşam eve gelince pijamaları giyinip de yatmak vaktini beklemek değildir. Evlilik yemek yiyip, çocuk yapıp, sabah işe gitmek hiç değildir. Bazı insanlar evlendiği vakit ölür çünkü evliliği akşam eve gel ve yatmayı bekle olarak düşünürler.
Çünkü eğlenilecek kız'ın erkek için ne ifade ettiğini bilmeniz lazım Erkekler normalde cinselliğe işleri düşmese size selam dahi vermeye tenezzül etmezler Aşk apayrı tabi. Aşık olduğu kıza ilgi gösterir sadece. Diğer kadınları sadece obje olarak görür kim ne derse desin. Eğlenilecek kız erkek için sadece cinsellik demektir başka hiçbir anlam taşımaz başka değer yüklemez, ve erkeklerin beyninde aşk ile cinsellik aynı şey değildir, bir kadın'a cinsellik yüklüyorsa o kadın'da aşk aramaz, bir kadın'a aşk yüklüyorsa onda cinsellik aramaz o yüzden'de eğlenilecek kızla evlenmez, evlenilecek kızla eğlenmezler. Nadiren aşk tutkusu çok yüksek olursa o kızla cinsellikte düşünebilir ama genelde hayatı boyunca bütün kadınlara cinsel olarak bakan erkek, sevdiği kadını o diğer kadınlardan ayrı tutmak için bilinçaltının etkisiyle sevdiği kadına cinsel gözle bakmayı istemez (özel olsun diye) bu sevdiği kadın'ı hiç arzulamayacağı anlamına da gelmiyor tabi.
her şey dürüstlük , sadakat , güven ve çizgiyi aşmamakla alakalı. Eğlenilecek kız denilince akla hovarda kız geliyor. Bu da çoklarıyla ilişki yaşadığını ifade ediyor. Bu erkekte sanırım diğerlerini benden daha çok arzular mı endişesi uyandırıyor. Türk aile yapısına uzak şeyler bunlar. Bizim toplumumuzda erkek istediğini tıktıklar ama evleneceği kız el değmemiş olmalıdır böyle bir kafa var. Eğer el değmemiş istiyorsa bir erkek , kendiside iffetini korumuş ve el değmemiş olmalıdır. Karşılıklı her şey.
onu ciddi biri olarak göremediği için evleneceği kadın çocukların annesi olarak değil de eğleneceği bir kadın olarak görür. gece dışarı çıkıp eğlenmeyi seven bir kadın gece dışarı çıkmayıp evde çocuğuyla ilgilenip yemek yapmak gece uykudan uyanmak gibi şeylere uzaktır diye düşünüyorum. ha eğlenilecek kadından kastınız eğlenceli kişilikse orası ayrı öyle insanlar samimi olur zaten güzel de anne olur. ben anı yaşayan eğlence hayatına düşkün özgür ruhlu kadınlardan bahsediyorum. kocasına bağlanmak onlara göre değildir kendi istediği gibi yaşar
Eğlenilecek kız demek eğlenceli , sempatik ve komik anlamında değil. Eğlenilecek kızdan kasıt , gönül eğlendirmektir. Gönül eğlendirmeden de kasıt , malum şeyler olan karşı cins yakınlaşmalarıdır. Bu yakınlaşmanın illa cinsel bir birliktelik olması gerekmez. Sözün özü bazı erkekler kaba tabirle bazı kaşar diye niteledikleri kızlarla her haltı yerler , yemek yapmasını bilen , ev işlerinde hamarat , en önemlisi de normal bir güzelliği , namuslu ve iffetli diye tabir ettiğimiz kızlarla evlenirler ya da evlenmek isterler. Benim hiç sevgilim olmadığı için benlik bir sorun yok.
Kişilik karakter ve dürüstlük konusuna gelince. ondan hiçbir kuşkum yok. Bana gerçekte çok kız gözlerin çok güzel dedi , erkeklerde dedi sende ki o gözler ben de olsa kaç kız tavlamıştım diye. yakışıklı bir erkeğin yanında , bu sendende yakışıklıymış diyen kızı da duydum. hatta gözlerime iltifat edip , kedi gibi miyavlayan kızı bile duydum. Kişilik ve karakter , dürüstlük sözle olmaz icraatla olur.
Sorun eğlenilecek kızla evlenip evlenmemek değil, bir çoğu erkek eğlenilecek kızlarla da evlenmek ister, daha sade bir hayat yaşamak isteyen kızlarla da evlenmek ister. Ama erkekler feminist bir kızla evlenmek veya sevgili olmak istemezler. Onun nasıl giyindiği, eğlenilecek mi yoksa sade hayat yaşamak isteyen biri mi olup olmadığından bağımsız olarak. Ben mesela açık giyinen kızları severim, eğlenmeyi bilen, eğlenmeyi seven kızları severim, giyimine kuşamına karışmam, kıskanç biri de değilim. Ama eğer ki bir kız feministse sevgili olmak, evlenmek bir kenara dursun, arkadaş bile olmam.
kendimize güvensiziz bu kız eğlenmeyi biliyor yarın bir gün beni sıkıcı bulursa ya da başka bir adam bulursa gibi işte orada devreye çoğu erkekle konuşmayı bilmeyen ama ev işlerinden anlayan evlenilecek saf kız giriyor gerçi ben cin gibi eğlenceli bir insanla evlenmeyi tercih ederim orası ayrı
Önce eğlenip sonra bunu düşünen erkek Şerefsizdir! Ama öyle eğlenmeyip sonra da ben eğlenmemiş kız isterim diyen de haklıdır. Kötü eleştiriler yapmadığı sürece elbette.. herkes dengini istemekte hakkı ama kimse kimseyi yargılama hakkına da sahip değildir
Burdaki eğlenilecek kız tabirini yanlış anlamıssınız. Erkeklerin eğlenilecek kız diye tabir ettiği eğlenöeyi bilen kız değil bugun biriyle yarın bir baskasıyla olan kızlardır ve onlar iyi eğlenirler hiç bir şey umurlarında olmaz. Özet olarak : Eglenmesini bilen kızla çok guzel evlenilir ve evliyken de ömür nasıl gecer farkına bile varılmaz.
Türk erkekleri tam iki yüzlü. Tabii onlarida suclamamak lazım ailelerinde suç. Yetiştirmeyi bilmiyolarki. Oğlu hergun gece eve gelir ama temiz kız ararlar adiler. Bu erkekler hem ayranim dökülmesin hemde hoşuma gitmeyecek şeyler olmasın diyolar. Aklı olan temiz kız bu ülkenin erkeğiyle evlenmez. En azından yabancı erkekler iki yüzlü değil.
Benim hiç sevgilim olmamıştı. İlk elini tutup gezdiğim kız öyle rahattıki şaşırıyordum Geçmişini bir araştırayım dedim Karşıma çıkan erkekleri deniyorum sanne benim geçmişimden dedi.
Türk erkekleri diye genelleme yapmayalım Sadece evlilik için görüşürüm yoksa bir kızla arkadaş bile olamam Başkalarının eğlendiğiyle hiç muhatap olamam çünkü kimseyle eğlenmedim
Malesef. Sayı çoook fazla olduğu için sizin gibilerde arada kaynıyor. Yanı kimse güvenmez. Zaten allah sağolsun kadınların anlamasına dair bişey de yapmamis :) o yüzden genellemek çok ta anormal değil canım
Aynen. Bizim oranın insanıda düzgün yamuğuda var tabi. Ama izmirde 100 kişide 10 düzgün varsa memleketimde 100 kişinin içinde 10 yamuk çıkıyor Kızları da erkek gibidir izmirin kızları gibi orasını burasını açmaz ve kimseye sırıtıp yüz vermez Zordur kızları Eğlenmezler erkekleride eğlenilmişlerle uğraşmazlar.
Ben isterim neden olmasınki birlikte eğlenmeyide üstüne kattınmı okeydir yeri geldimi evde karşılıklı çay içer gelecek hakkında konşuruz yeri gelir tatil yapar çılgınlar gibi gezeriz ama erkeğine güven vermeli arkadaşlarımla buluşacam diyorsa doğru olmalı erkeğine yalan söylemediği üzmediği sürece sorun yok.. sonuçta kadın robot değil.. onu japon yapıştırıcısı gibi eve bağlamanında bir anlamı yok.. güven verdiği sevdiği üzmediği sürece ozaman bende onu başımın tacı yaparım değerini bilirim..
Kimse çoraplarını tekmeleye tekmeleye getiren biriyle mutlulugu hayal etmez. ya da sardığı sarmayı hop yakala bakimm tombik şey diye firlatan bir sofra hayal etmez.
Ulan hayali bile güzelmiş be bunun. . nerden alıyorduk bir bileniniz var. mi😄
Olabilir neden olmasın. Sosyo-ekonomik, kültürel şeyler de etkili en sonunda ev işlerinden anlayan, anaç oturaklı kız modeline dönülüyor. Bir tanıdık vardı çok çapkıbdı en son normal ev hanımıyla evlendi herkes şaşırmıştı. Bir çok sebebi var. Ekonomik durum çok iyiyse anaç, ev işlerinden anladın faktörleri hiç bajılmaz.
Bak çünkü adı üstünde onlar "eğlenilecek" kızlardır
Onlar da kendilerini öyle görürler, onlar genelde ortalık kızıdır Birgün Ali'nin öteki gün Deli'nin kucağındadır. Bu yüzden evlenilmezler, eğlenilirler Kısacası harcanırlar.
Eğlenmeyi bilmek ve eğlenilecek kız olmak kavramları, iki farklı anlam taşıyor :) Eğlenmeyi bilen kız ile evlenilir ama eğlenilecek kız ile evlenilmez. Gerçi eğlenilecek kız diye birşey yok, erkeklerin uydurması tamamen..
Eğlenmeyi bilmeyen sıkıcı kadınlarla evlenirler dünyanın kaç bucak olduğunu anlarlar. Boşanırlar. Olan küçük çocuklara olur. Erkek olsaydım yanında gülüp eğlenebildiğim bir kadınla ömrümü geçirmek isterdim.
Eğlenmeyi bilen kız ile eğlenilecek kız arasında fark var. Eğlenilecek kız; ucuz, basit, kalitesiz görünür insana Eğlenmeyi bilen kız ise bu kötü izlenimi vermez
eğlencek kızla evlenilcek sanatlar evlenilcek kız kısıtlı şeyler yapıcağı için erkeklerin işine gelmez oyüzden değer bilmezler açıklayıcı ve basit oldu kısacası mal insanlar böyle yapar
tüm kadınlar annedir! çok güzel bir amaç için var olmuşlardır ne bizden fazladır nede eksiktirler. lakin herkes kendi kaderini yaşıyor kimisi iyi yolu kimisi kötü yolu tercih ediyor veya doğru insanı yanlış insanı.
Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı.
Eğlenmediğim biriyle evlenmem zaten. Eğlenmelik dememek lazım vakit geçirmelik veya ciddi düşünmedikleri diyebiliriz aynı şey her iki taraf için de geçerlidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğlenilecek kadınlar yalnızca seks yapar başka bir işe yaramazlar. Ayrıca herkesin oyuncağı olmuş birini kimse kendine eş yapmaz, yapan da şerefsizin önde gidenidir.
Eglenilecek kız terimi ne demek ya? Eglenecek kız terimi deyince aklima ilk basta herkesle yatıp kalkip en sonunda evlenmek isteyen mi demek istiyosun ona goreyse zaten evlenilmezki sadece eglenilir adı üstünde
Kızın gönlü varsa evlenilir. Ama sadece eğlenmek isteyenleri de gördüm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında tam aksine eğlenmeyi bilen bir insanla evlenirsen ve maddi durumu iyi ise hayat daha da yaşanır olacaktır. Evliliklerin ömrü de kısalmayacak...
Adı üstünde eğlenilecek ömür boyu eğlenmezsin değil mi o yüzden sorumluluk sahibi kızlarla evlenirler aptal kızlarla da eğlenip ortada bırakır erkekler.
Cunku o kizlar eglenceyi herkeste tatmistir doyum noktasina erismistir. Iliskiyi sadece bir rituel oldugu icin surdururler yani siradisi birsey ifade etmez onlar icin. Iste bu yuzden ;)
En İyi Cevaplar