• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler neden eğlenilecek kızlarla evlenmek istemezler?

Thauma
Thauma Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
07
Yapay Zekaya Sor
Eğlenmeyi bilen kızlar erkeklerin gözünde evlenilecek kız olamaz mı?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Soapmactavish1
    Soapmactavish1 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Eğlenlenmek adı üstünde cok güzel bir terimdir lakin eğlenmeyi bilen biri ile eğlenilcek biri çok farklıdır bir kadın düsünün senden önce 20 30 tane geçmisi var bazılarının isine gelmiyo bos konusuyolar kim isterki böyle birini kadın dediğin biraz ağır başlı olur seçici olur eğlenilcek yerde eğlenir ama sen 20 tane adamla takıldın eğlendin söylemesen bile bu belli oluyor bende sana eğlenmek gözüyle bakarım onun yerine gider ağır başlı bir kadınla evlenirim neden çünku devamlılığı var aileme yakısacak evimin kadını olacak cocuklarımın belkide annesi olcak ben klüpte dans eden kadın değil düğünümde dans eden kadın isterim ister yobaz deyin ister çopaz ben çünkü kendimi böyle yetistirmşiim ailemden böyle görmüsüm bırakta kendime hayatımın kadınıya evleniyim birde algı yaratıyolar kadınla eğlenilcek diye ayirıyosunuz diye merak etmeyin her körün bir topal alıcısi vardır oda gun gelir eğlenilcek bir erkekle evlenir ergenik uğruna sacma sapan akımlara kapılıp erkeklerle paso birliktr oluyosunuz yaş 30 a gelince cok cok pisman olusinuz

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğlenilecek kızla evlenilir tabi
    Başkaları eğlenmemişse.
    Zırt bırt sevgili değişmiş kucakdan kucağa gezmiş
    Ve bundan hiç huzursuz ve pişman olmamış biriyle evlenilmez.
    Onun için evlilikde boşanmakda çok kolaydır
    Yarın öbür gün kafası atar sıkıldım der çıkıp gider.
    Öyle kızlar var
    Her haltı yiyor sonra evlenmeye karar verdim hayatımda iyi biri olsun diyor.
    Şansya bide gidip
    Hiç sevgilisi olmamış bir kadına dokunmamış birini nasılda buluyor
    Sonra o insana da kız ağır geliyor
    Neden böyle bir geçmiş yaşadın deyince özgürüm istediğimi yaparım diyor
    İşde düzgün bir erkeğin hayatını mahfediyor. haklıymış gibide ataryaparak gidebiliyor
    Kız eğlenemez erkek eğlenir diye birşeyyok
    Kimse kimseyi kandırmasın bu hayatda
    Her haltı yemiş taraf gitsin kendisine herhatı yiyenden bulsun.

4
    0 Yorumla
  • FilozofKadin0
    FilozofKadin0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

mesela soyle dusun sen neden barlardan cikmayan, kimse umurunda olmayan, hayati her zaman bir saka gibi goren biriyle evlenmek istemezsin? cunku sende , bende biliyoruz ki o insanlarin bize zararlarindan baska birseyleri dokunmaz. hayatta ki amaclarin icin senin yaninda durmak yerine evlendikten bir sure sonra surekli sana soylemeden arkadaslarla eglenmeye ciktigini gorursun. kacamak yerleri surekli eglence yerleridir ve sen hep onu bulmak zorunda kalirsin. sordugunda seni sevdigini soyler ama saygidan birhaber yasar. yani genel olarak ciddi bir insanin yanina yakisan tip insanlar degillerdir, resmen eglence icin dogmuslar. ama eglenmek icin gayet iyiler bence. evlenip de bosanmak istiyorsan da harika ama eger evlenip de mutlu ve huzurlu bir yasam surmek istiyorsan ne cok ciddi ne de fazla eglence hastasi kizlar iyi bir secimler.

1
    20 Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

15 dakkada okudum 😒 Ne yazmışın be 😁

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli boyle bir soruyu daha kisa surede anlatmam imkansizdi. aslinda yazilacak daha cok sey varda su anlik bu kadari yeterli. ben simdi bir bastan okudum da 2 dakika da okuyup bitirilecek sekilde yazmisim, umarim 15 dakika derken mecazi anlamda soylemissindir cunku anca yavas okuyanlar 15 dk da okur tum yazdiklarimi :D

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Galiba Sen gerçekten Filozofsun😒😃 u arada sanırım sende 2 dk yı benim gibi mecazi anlamda söyledin? 🤔 yoksa 3 paragrafa 2 dk uzun bir süre 😁

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli ama soyle dusun: benim yazdiklarim biraz karmasik geldi bana, o yuzden okuyup da anlamak onemli yorum yazmadan once. yani okumak 35-40 saniye surse, nerden baksan beynin anlama suresi de 1 dakika, yapar 1 dakika 35 saniye. bir de dogru bulup bir daha okumak var, al sana 2 dakika 10 saniye :D

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Haklısın kız tamam sen kazandın sen ne diyorsan o doğrudur 😀

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli ahahaha hakli olmak icin soylemedim, bilgi vermek istedim. hakli olan yok yani, konu kapanip gidebilir :D

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

😉 olsun ben yinede bir filozofa karşı centilmence davranmak istedim, Bilgi için sağol Bayan Filozof 😉

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli ahaha onemli degil, yardimci olabildigime sevindim :)

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Allah, ilerde seni alacak Adama sabırlar versin 😁 senle baş edilmez.

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli bence Allah bana sabir versin eger cahil biri olucaksa yoksa ben kaldiramam ama tesekkurler yine de. bugun duydugum en guzel dua :D :)

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Cahillik derken? Yani katagorileri vardır bence bunun. Eğitim seviyesini kast ediyorsan üzülürüm sana gerçekten 😐

Yorumla
    • gecede5posta
      gecede5posta
      +1 yıl

Seni takdir ediyorum..

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli yoo hayir, kultur bakiminda kendini gelistirememis birinden bahsetmistim ben. ama tabi bir okul bitirmek de onemli haliyle :)

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Okul bitirmesi İş olanağını üst düzeye çeker bence, nice mezunlar var bildigin mal 😁 Kültür açısına bende katılıyorum, ama her yörenin kendine göre kültürü ve alışılmışı vardır. yani senin istediklerin zor be Filozof , zor bir yaşantın olcak sanırım Allah kolaylık versin 😉

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli hahaha haklisiniz ama ben beklerim ya zamanim var benim. birini bulma arzum yok oyle hemen. beklerken daha cok gelistirmis olurum kendimi. boyleleikle hem kendime bir yararim olmus olur hemde karsimdakine

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Öyle olsun bakalım 😉 Biraz önceki yorum yapan geri zekalıyı gördün mü? Adamdaki nicke bak, aptal herif bu adamı ömür boyu okul bitirtsen ne olur! Memlekete zarardan başka birşey değil... 😠

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli ahahah kimmis ya o, gormedim ben kimseyi?

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

4 / 5 yorum üste engel attım ben aceba o yüzden mi göremiyorsun🤔

Yorumla
    • FilozofKadin0
      FilozofKadin0
      +1 yıl

@Delidelidepeli hahaha galiba ondan. baktim da gozume tuhaf gorunen bir yorum gelmedi :D

Yorumla
    • Delidelidepeli
      Delidelidepeli
      +1 yıl

Yoruma demedim , yorum yapan elemanın nickine diyorum,

Yorumla
  • theshine
    theshine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 60%
    +1 yıl

Nasıl bir eğlenme ama 😂 yani zaten evlenilecek kızla güzel zamanlar geçirmiyosa geçiremeyecekse evlenmez ama tek amaç eğlenmekteki yatağa atmaksa o zaten apayrı bir konu. Bence erkekler zaten ortak zevkleri olan ama aynı zamanda çocuk bakabilecek yemek yapabilecek ailesiyle iyi anlaşacak kendini rezil değil vezir edecek sadece kendine ait olan kendini her zaman anlayan yanında olan kadınları falan ister. Tek amaç seks ise gözüne çüküne hitap ediyorsa zaten ne işi olur onla evlenilmez

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

121

Cevap

• Foil-antrenor
    Foil-antrenor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

sağda solda etini teşhir eden, fuckbuddy çatısı altına kiminle ne yaptığı belli olmayan bir kadının kendisine saygısı yok ki, bana saygısı olsun. Belki iyi bir eş olacak kişidir ama otobana araba park edilmez.
    Mesela evlendiğim kişi ile paraşütle atmayı isterim, yurtiçi yurtdışı gezilerini isterim. Kütüphanede bir gün geçirmek de olabilir. Müzeler, sergiler, konserler de eğlenmektir. Yeri geldiğinde barda arkadaşlar ile oturmak da güzeldir. Atari salonları, bowling, bilardo, masa tenisi, spor salonları da eğlenmek için idealdir.
    Yeri gelir atletle Doblo sürenler gibi pikniğe çıkıp da çimlerde mangal yapmak da iyidir. Mesela dil kursuna, dans kursuna da gidilebilir evlenildiği zaman.
    Evlilik akşam eve gelince pijamaları giyinip de yatmak vaktini beklemek değildir. Evlilik yemek yiyip, çocuk yapıp, sabah işe gitmek hiç değildir.
    Bazı insanlar evlendiği vakit ölür çünkü evliliği akşam eve gel ve yatmayı bekle olarak düşünürler.

5
    0 Yorumla
  • Crysania-Black-13
    Crysania-Black-13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

Çünkü eğlenilecek kız'ın erkek için ne ifade ettiğini bilmeniz lazım
    Erkekler normalde cinselliğe işleri düşmese size selam dahi vermeye tenezzül etmezler
    Aşk apayrı tabi. Aşık olduğu kıza ilgi gösterir sadece. Diğer kadınları sadece obje olarak görür kim ne derse desin.
    Eğlenilecek kız erkek için sadece cinsellik demektir başka hiçbir anlam taşımaz başka değer yüklemez, ve erkeklerin beyninde aşk ile cinsellik aynı şey değildir, bir kadın'a cinsellik yüklüyorsa o kadın'da aşk aramaz, bir kadın'a aşk yüklüyorsa onda cinsellik aramaz o yüzden'de eğlenilecek kızla evlenmez, evlenilecek kızla eğlenmezler. Nadiren aşk tutkusu çok yüksek olursa o kızla cinsellikte düşünebilir ama genelde hayatı boyunca bütün kadınlara cinsel olarak bakan erkek, sevdiği kadını o diğer kadınlardan ayrı tutmak için bilinçaltının etkisiyle sevdiği kadına cinsel gözle bakmayı istemez (özel olsun diye) bu sevdiği kadın'ı hiç arzulamayacağı anlamına da gelmiyor tabi.

4
    0 Yorumla
  • cengobar
    cengobar Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı.

her şey dürüstlük , sadakat , güven ve çizgiyi aşmamakla alakalı. Eğlenilecek kız denilince akla hovarda kız geliyor. Bu da çoklarıyla ilişki yaşadığını ifade ediyor. Bu erkekte sanırım diğerlerini benden daha çok arzular mı endişesi uyandırıyor. Türk aile yapısına uzak şeyler bunlar. Bizim toplumumuzda erkek istediğini tıktıklar ama evleneceği kız el değmemiş olmalıdır böyle bir kafa var. Eğer el değmemiş istiyorsa bir erkek , kendiside iffetini korumuş ve el değmemiş olmalıdır. Karşılıklı her şey.

1
    0 Yorumla
  • Enesbey2
    Enesbey2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 84%
    +1 yıl

onu ciddi biri olarak göremediği için evleneceği kadın çocukların annesi olarak değil de eğleneceği bir kadın olarak görür. gece dışarı çıkıp eğlenmeyi seven bir kadın gece dışarı çıkmayıp evde çocuğuyla ilgilenip yemek yapmak gece uykudan uyanmak gibi şeylere uzaktır diye düşünüyorum. ha eğlenilecek kadından kastınız eğlenceli kişilikse orası ayrı öyle insanlar samimi olur zaten güzel de anne olur. ben anı yaşayan eğlence hayatına düşkün özgür ruhlu kadınlardan bahsediyorum. kocasına bağlanmak onlara göre değildir kendi istediği gibi yaşar

0
    0 Yorumla
  • enngizliikullanıcı
    enngizliikullanıcı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl

Eğlenilecek kız demek eğlenceli , sempatik ve komik anlamında değil. Eğlenilecek kızdan kasıt , gönül eğlendirmektir. Gönül eğlendirmeden de kasıt , malum şeyler olan karşı cins yakınlaşmalarıdır. Bu yakınlaşmanın illa cinsel bir birliktelik olması gerekmez. Sözün özü bazı erkekler kaba tabirle bazı kaşar diye niteledikleri kızlarla her haltı yerler , yemek yapmasını bilen , ev işlerinde hamarat , en önemlisi de normal bir güzelliği , namuslu ve iffetli diye tabir ettiğimiz kızlarla evlenirler ya da evlenmek isterler. Benim hiç sevgilim olmadığı için benlik bir sorun yok.

0
    1 Yorumla
    • enngizliikullanıcı
      enngizliikullanıcı
      +1 yıl

Kişilik karakter ve dürüstlük konusuna gelince. ondan hiçbir kuşkum yok. Bana gerçekte çok kız gözlerin çok güzel dedi , erkeklerde dedi sende ki o gözler ben de olsa kaç kız tavlamıştım diye. yakışıklı bir erkeğin yanında , bu sendende yakışıklıymış diyen kızı da duydum. hatta gözlerime iltifat edip , kedi gibi miyavlayan kızı bile duydum. Kişilik ve karakter , dürüstlük sözle olmaz icraatla olur.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sorun eğlenilecek kızla evlenip evlenmemek değil, bir çoğu erkek eğlenilecek kızlarla da evlenmek ister, daha sade bir hayat yaşamak isteyen kızlarla da evlenmek ister. Ama erkekler feminist bir kızla evlenmek veya sevgili olmak istemezler. Onun nasıl giyindiği, eğlenilecek mi yoksa sade hayat yaşamak isteyen biri mi olup olmadığından bağımsız olarak. Ben mesela açık giyinen kızları severim, eğlenmeyi bilen, eğlenmeyi seven kızları severim, giyimine kuşamına karışmam, kıskanç biri de değilim.
    Ama eğer ki bir kız feministse sevgili olmak, evlenmek bir kenara dursun, arkadaş bile olmam.

0
    0 Yorumla
  • saruhan3301
    saruhan3301 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

kendimize güvensiziz bu kız eğlenmeyi biliyor yarın bir gün beni sıkıcı bulursa ya da başka bir adam bulursa gibi işte orada devreye çoğu erkekle konuşmayı bilmeyen ama ev işlerinden anlayan evlenilecek saf kız giriyor gerçi ben cin gibi eğlenceli bir insanla evlenmeyi tercih ederim orası ayrı

1
    0 Yorumla
  • SenKimsinAcabaaağ
    SenKimsinAcabaaağ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Önce eğlenip sonra bunu düşünen erkek Şerefsizdir! Ama öyle eğlenmeyip sonra da ben eğlenmemiş kız isterim diyen de haklıdır. Kötü eleştiriler yapmadığı sürece elbette.. herkes dengini istemekte hakkı ama kimse kimseyi yargılama hakkına da sahip değildir

1
    0 Yorumla
  • goldgnc
    goldgnc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Burdaki eğlenilecek kız tabirini yanlış anlamıssınız.
    Erkeklerin eğlenilecek kız diye tabir ettiği eğlenöeyi bilen kız değil bugun biriyle yarın bir baskasıyla olan kızlardır ve onlar iyi eğlenirler hiç bir şey umurlarında olmaz.
    Özet olarak :
    Eglenmesini bilen kızla çok guzel evlenilir ve evliyken de ömür nasıl gecer farkına bile varılmaz.

1
    0 Yorumla
  • izmirlitiramisu
    izmirlitiramisu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Türk erkekleri tam iki yüzlü. Tabii onlarida suclamamak lazım ailelerinde suç. Yetiştirmeyi bilmiyolarki. Oğlu hergun gece eve gelir ama temiz kız ararlar adiler. Bu erkekler hem ayranim dökülmesin hemde hoşuma gitmeyecek şeyler olmasın diyolar. Aklı olan temiz kız bu ülkenin erkeğiyle evlenmez. En azından yabancı erkekler iki yüzlü değil.

3
    11 Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Benim hiç sevgilim olmamıştı.
      İlk elini tutup gezdiğim kız öyle rahattıki şaşırıyordum
      Geçmişini bir araştırayım dedim
      Karşıma çıkan erkekleri deniyorum sanne benim geçmişimden dedi.

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Elilini tuttuğuma bile pişman oldum

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Türk erkekleri diye genelleme yapmayalım
      Sadece evlilik için görüşürüm yoksa bir kızla arkadaş bile olamam
      Başkalarının eğlendiğiyle hiç muhatap olamam çünkü kimseyle eğlenmedim

Yorumla
    • izmirlitiramisu
      izmirlitiramisu
      +1 yıl

Malesef. Sayı çoook fazla olduğu için sizin gibilerde arada kaynıyor. Yanı kimse güvenmez. Zaten allah sağolsun kadınların anlamasına dair bişey de yapmamis :) o yüzden genellemek çok ta anormal değil canım

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Genelleme yapmak anormal değilse
      Gezdiğim şehirlerin
      İçerisinde
      Kız alınacak
      En son şehir
      Hatta hiç kız alınmayacak şehir
      İzmir..
      İkinci antalya.

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

İzmirden kız alınmaz

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Bence

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Yanlış anlayın lütfen size karşı demiyorum
      Ben kendim için diyorum

Yorumla
    • izmirlitiramisu
      izmirlitiramisu
      +1 yıl

Kendi çok düzgünsün demekki?

Yorumla
    • kod86
      kod86
      +1 yıl

Aynen.
      Bizim oranın insanıda düzgün yamuğuda var tabi.
      Ama izmirde 100 kişide 10 düzgün varsa
      memleketimde 100 kişinin içinde 10 yamuk çıkıyor
      Kızları da erkek gibidir izmirin kızları gibi orasını burasını açmaz ve kimseye sırıtıp yüz vermez
      Zordur kızları
      Eğlenmezler erkekleride eğlenilmişlerle uğraşmazlar.

Yorumla
    • izmirlitiramisu
      izmirlitiramisu
      +1 yıl

bir kadın gelsin iki işve cilve yapsın bakıyım eglenilmismi eglenismemismi ona bakarmısınız. Güvenilmez asla.

Yorumla
  • MassacreTerrible
    MassacreTerrible Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben isterim neden olmasınki birlikte eğlenmeyide üstüne kattınmı okeydir yeri geldimi evde karşılıklı çay içer gelecek hakkında konşuruz yeri gelir tatil yapar çılgınlar gibi gezeriz ama erkeğine güven vermeli arkadaşlarımla buluşacam diyorsa doğru olmalı erkeğine yalan söylemediği üzmediği sürece sorun yok.. sonuçta kadın robot değil.. onu japon yapıştırıcısı gibi eve bağlamanında bir anlamı yok.. güven verdiği sevdiği üzmediği sürece ozaman bende onu başımın tacı yaparım değerini bilirim..

0
    0 Yorumla
  • Serkan_yyk
    Serkan_yyk Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 82%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı.

BUNUN TEK BIR SEBEBI var..

Kimse çoraplarını tekmeleye tekmeleye getiren biriyle mutlulugu hayal etmez.
    ya da sardığı sarmayı hop yakala bakimm tombik şey diye firlatan bir sofra hayal etmez.

Ulan hayali bile güzelmiş be bunun. . nerden alıyorduk bir bileniniz var. mi😄

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Olabilir neden olmasın. Sosyo-ekonomik, kültürel şeyler de etkili en sonunda ev işlerinden anlayan, anaç oturaklı kız modeline dönülüyor. Bir tanıdık vardı çok çapkıbdı en son normal ev hanımıyla evlendi herkes şaşırmıştı. Bir çok sebebi var. Ekonomik durum çok iyiyse anaç, ev işlerinden anladın faktörleri hiç bajılmaz.

0
    0 Yorumla
  • Yumpi
    Yumpi Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Bak çünkü adı üstünde onlar "eğlenilecek" kızlardır

Onlar da kendilerini öyle görürler, onlar genelde ortalık kızıdır
    Birgün Ali'nin öteki gün Deli'nin kucağındadır. Bu yüzden evlenilmezler, eğlenilirler
    Kısacası harcanırlar.

2
    0 Yorumla
  • tiryakyy
    tiryakyy Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 627 cevap paylaştı.

Eglenilecek kiz. Demenden kastik. O yataktan bu yataga. Girmis. İse. Zaten. Evlenilmez. Ama. Eglenilmezde. Aslinda. Basit insanlarla. İsim olmaz
    Ha. Eglenceden. Kastin. Guzel. Gunler. Guzel. Saatler. Gecirmekse. ( cinsellik olmadan ) o kizla. Her turlu. Evlenilir
    Yaninda mutlu oldugun kisiyle. Omur. Boyu. Mutlu olursun.
    Ama. Mutluluk. Kapiyi. Calmiyor. 😂😂

0
    0 Yorumla
  • JournalistTR
    JournalistTR Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Eğlenmeyi bilmek ve eğlenilecek kız olmak kavramları, iki farklı anlam taşıyor :) Eğlenmeyi bilen kız ile evlenilir ama eğlenilecek kız ile evlenilmez. Gerçi eğlenilecek kız diye birşey yok, erkeklerin uydurması tamamen..

0
    0 Yorumla
  • Myyworld
    Myyworld Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.

Eğlenceli kızla eğlenilecek kız aynı şeyler değil çünkü

5
    1 Yorumla
    • Reis1609
      Reis1609
      +1 yıl

Aynen👍🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğlenmeyi bilmeyen sıkıcı kadınlarla evlenirler dünyanın kaç bucak olduğunu anlarlar. Boşanırlar. Olan küçük çocuklara olur.
    Erkek olsaydım yanında gülüp eğlenebildiğim bir kadınla ömrümü geçirmek isterdim.

3
    0 Yorumla
  • verbisdiablo
    verbisdiablo Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Eğlenmeyi bilen kız ile eğlenilecek kız arasında fark var.
    Eğlenilecek kız; ucuz, basit, kalitesiz görünür insana
    Eğlenmeyi bilen kız ise bu kötü izlenimi vermez

1
    0 Yorumla
  • scorpion000000
    scorpion000000 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

eğlencek kızla evlenilcek sanatlar evlenilcek kız kısıtlı şeyler yapıcağı için erkeklerin işine gelmez oyüzden değer bilmezler açıklayıcı ve basit oldu kısacası mal insanlar böyle yapar

0
    0 Yorumla
  • kopkopcostur
    kopkopcostur Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Eğlenilcek kızdan kastın ona buna yalaklık edendir düzgün kız bambaşkadır eğlence kısmını yanlış anlamaşsın sanırım 😂

3
    0 Yorumla
  • deadflower
    deadflower Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 30%
    +1 yıl

Valla çoğu erkek evlenmek için nasıl el değmemiş kız istiyorlarsa kızlar da aynı şekilde böyle ister. Eşitlik

1
    0 Yorumla
  • yerlifilozof2
    yerlifilozof2 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Çünkü eğlenilcek kadın. Önemli olan hem evlenilcek hem eğlenilcek kadın olması tek marifeti eğlendirmekse eğlenilcek kadın olarak kalır.

1
    0 Yorumla
  • dengesizgckfoncik
    dengesizgckfoncik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

cunkuuu eglencelii kizlar erkeklere yuz vermezler ne ksdar pic olduklarini bilirlerr ve onlarii sadece parmaginda oynatirlarrrr😂😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • jix67
    jix67 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.

eğlenilecek kızlar daha özgür ruhlu uçuk kaçık olurlar erkekler ise evlilikte kendi yönetimleri altına girecek söz dinleyen bayan ararlar

1
    0 Yorumla
  • blacktiger80
    blacktiger80 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

tüm kadınlar annedir! çok güzel bir amaç için var olmuşlardır ne bizden fazladır nede eksiktirler. lakin herkes kendi kaderini yaşıyor kimisi iyi yolu kimisi kötü yolu tercih ediyor veya doğru insanı yanlış insanı.

0
    0 Yorumla
  • Yasinsirr
    Yasinsirr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

eğlenilecek kadınla eğlenip sonra evlenilecek kadın istemek zaten sadece erkeklere özgün bişey adamlar neyse onu ister :)

1
    0 Yorumla
  • KüN_FeyeküN
    KüN_FeyeküN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 57%
    +1 yıl

O eğlenmek tabiri öbür türlü ahlaksız bir bakış açısı anlamında kullanılan kelimedir. Onlar için öyle söylenir.

0
    0 Yorumla
  • burcakayc
    burcakayc Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 54%
    +1 yıl

eğlenmeyi bilen ayrı eğlenilecek ayrı eğlenmeyi bilen kızlarla evleniriz eğlenilecek kızlarla adı üzerinde eğleniriz

0
    0 Yorumla
  • Ninas
    Ninas Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Eğlenecek kızdan kasıtları eğlenceli kızlar değil safım benim. Yatıp atacak kız. Evlenilecek kızda bakire. Böyle istiyor beyefendiler. Çok beklerler.

0
    0 Yorumla
  • justgrey
    justgrey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

Yanlış bir genelleme ben eğlendiğim yanında yüzüm güldüğü mutlu okduğum biriyle neden evlenmek istemiyim saçma genelleme olmuş

0
    0 Yorumla
  • nalle
    nalle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 56%
    +1 yıl

Yaşım 35 13 yıl sevgiliydik beraber eğlendik ergenlikten itibaren 3 yıldır da evliyiz halen tam gaz devam bence eğlenmesini bilen kızla evlenilir

0
    0 Yorumla
  • hoşafınferyadı
    hoşafınferyadı Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 41%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı.

Eğlenilecek kizlar işi biliyor da ondan. 2. si de ev kızı devri geçti artik. Kezbanlık müessesesi bu tip kızlara atfediliyor

0
    0 Yorumla
  • guleryuzunaltındaki
    guleryuzunaltındaki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

eğlenilicek kız farklı eğlenmeyi bilen kız farklı cidden bu sorularla mı fenomen oldun :D
    sorunun cevabı eğlenilecek kız out
    eğlenmeyi bilen kız in

0
    0 Yorumla
  • muhamm24ed
    muhamm24ed Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 67%
    +1 yıl

Bence genelleme yapmadan çocuk bakmak ev işleri ile uğraşmak yemektir derken onlara sıkıcı gelebileceği için ve aksatma olabileceği için olabilir.

0
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.

Eğlenmediğim biriyle evlenmem zaten.
    Eğlenmelik dememek lazım vakit geçirmelik veya ciddi düşünmedikleri diyebiliriz aynı şey her iki taraf için de geçerlidir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğlenilecek kadınlar yalnızca seks yapar başka bir işe yaramazlar. Ayrıca herkesin oyuncağı olmuş birini kimse kendine eş yapmaz, yapan da şerefsizin önde gidenidir.

1
    0 Yorumla
  • Kadır535234
    Kadır535234 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkeklerin dogasinda birden fazla kiza meyilli olmak var bu bir zayifliktir. O yuzden eglenecek kiza baska gozle bakarlar

0
    0 Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bence bir kadınla iyi anlaşıyor ve egleniyorsan evlenmelisin.

1
    0 Yorumla
  • sıyahsever12345
    sıyahsever12345 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

Ev işlerini yapamaz çocuk bakamaz hep laylallom yapar diye düşğnüuorlar

1
    0 Yorumla
  • berfuuuuuuu
    berfuuuuuuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlenmek istemezler onla bunla vikvik yapmayi dusunurler onlara hersey serbest cunku yasi gelincede saf bir kizla evlenir ya da hic evlenmez

0
    0 Yorumla
  • unknown115
    unknown115 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Eglenilecek kız terimi ne demek ya? Eglenecek kız terimi deyince aklima ilk basta herkesle yatıp kalkip en sonunda evlenmek isteyen mi demek istiyosun ona goreyse zaten evlenilmezki sadece eglenilir adı üstünde

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

eğlenilecek kızlar diye bir tabiri hoş bulmuyorum..
    eğlenmeyi bilen kızla, evlenirim..

3
    0 Yorumla
  • Macadabra
    Macadabra Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 69%
    +1 yıl

Çünkü bir başkasının da onunla eğlendiği aşikar olan bir halde olduğunu bildiği için

0
    0 Yorumla
  • khontkar
    khontkar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 33%
    +1 yıl

Kadınları eğlenilecek/evlenilecek diye ayırmayı ne zaman kesersiniz tahminen?

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

eğlenmek derken öyle değil senin anladığın tarzda değil yanii

elbette bir bayan eğlenebilir

0
    0 Yorumla
  • Melankolik_Duygular
    Melankolik_Duygular Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl

Kadını aşağılamak adına ortaya atılmış ucuz ve basit bir söz.

0
    0 Yorumla
  • Gideyozgıyamete
    Gideyozgıyamete Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

En başta şu eğlenilecek ve evlenilecek algısı ortadan kalksa süper olacak bence

0
    0 Yorumla
  • hilalerisgin
    hilalerisgin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Bu bana pek mantıklı gelmiyor ya sanki o sizin tabirinizde "eğlenilecek" kızı kullanıyor gibi oluyor. Biraz karaktersizlik değil mi

0
    0 Yorumla
  • Moon2064
    Moon2064 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 82%
    +1 yıl

Evlenmek demek yuva kurmak demek e habire eğlenen nasıl yuva kursun 😂😂

0
    0 Yorumla
  • mechul2025
    mechul2025 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Kızın gönlü varsa evlenilir. Ama sadece eğlenmek isteyenleri de gördüm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aslında tam aksine eğlenmeyi bilen bir insanla evlenirsen ve maddi durumu iyi ise hayat daha da yaşanır olacaktır. Evliliklerin ömrü de kısalmayacak...

Monotonluktan şikayetçi olanlara duyurulur.

0
    0 Yorumla
  • ѕυrαтѕız_ĸız
    ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Olamaz çünkü evlenilecek kız farklı, eğlenilecek kız farklıdır onlar için.

0
    0 Yorumla
  • Gil-Galad
    Gil-Galad Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

evlenilecek erkekler evlenilecek kızlarla eğlenmek ister eğlenilenecek kızlar herkesle eğlendiği için evlenilecek erkekler özel olmak ister.

0
    0 Yorumla
  • Ayel85
    Ayel85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 61%
    +1 yıl

böyle düşündükleri için evlendikleri kızlardan boşanıp eglendikleri kızlar ile devam ediyorlar

0
    0 Yorumla
  • Sikspek
    Sikspek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

biz İndiana Jones gibiyiz sürekli yeni madenler keşfetmeyi severiz ondandır 😏

0
    0 Yorumla
  • bendevizbuzzz
    bendevizbuzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Eglenmelik bir kizsan gecmisin de illa ya saksso ya da sexxx vardir ondan istemiyorlar bizi

0
    0 Yorumla
  • Perimalası
    Perimalası Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Adı üstünde eğlenilecek ömür boyu eğlenmezsin değil mi o yüzden sorumluluk sahibi kızlarla evlenirler aptal kızlarla da eğlenip ortada bırakır erkekler.

3
    0 Yorumla
  • _Boyfriend_
    _Boyfriend_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Cunku o kizlar eglenceyi herkeste tatmistir doyum noktasina erismistir. Iliskiyi sadece bir rituel oldugu icin surdururler yani siradisi birsey ifade etmez onlar icin. Iste bu yuzden ;)

0
    0 Yorumla
  • Just_Watct_Me
    Just_Watct_Me Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.

Kadınlar neden efendi erkekleri değil de, serseri erkekleri isterler. İşte bundan dolayı.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden eğlenilecek kızlarla evlenmek istemezler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kapalı kızlarla erkekler neden evlenmek istiyor? 23 cevap verildi
Erkekler neden kapalı kızlarla evlenmek ister? 17 cevap verildi
Kızlar neden yakışıklı erkeklerle sevgili veya evlenmek istemez? 6 cevap verildi
Erkekler neden bir kızla evlilik düşünmez? 15 cevap verildi
Erkekler Evlenilecek kızlara neden çıkma teklifi etmiyor? 9 cevap verildi
Erkekler neden neden neden sakin hanım kızlarla evlenmek istemiyorsunuz? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨