Çok kendini beğenmiş bir benliğin var. Bu kendini beğenmişlik sende boyut atlamış. O kadar kendini beğenmişliği içinde barındırıyorsun ki bu kendine bile tepeden bakmana ve beğenmemene sebep oluyor. Lütfen kendin için biraz mütavazi ol ve kibir yapmayı bırak. Allah kibirlenenleri ve kendini beğenmişleri sevmez. Ayrıca lütfen bunu bizlere eziklik olarak takdim etme. Ezik olamayacak kadar güzel ve hoşsun bunu hatırla.
Biraz kaş aldırma biraz cilt bakımı güzle olursun. En azından 500 mm kalınlıkta makyajla foto atmayacak buradaki ender cesur kadınlardansın. Onların senden çok fazlası yok sadece bakım ve makyaj. Akşam afet sabah kalktığında ise çirkin olan bir sürü kız var komleks yapma.
Hayatım sağlıklı bir bedenin var. Bütün azaların yerinde. Kendine yetebiliyorsun. Meramını söyleyebiliyorsun. Bir de bunlara tam sahip olmayanları düşün. Onun için bu haline şükret. Ve kendini sev olur mu? Sen kendini seversen herkes sever.😊😊😊
bence gayette hos bir bayansın yanı soyle dusun bir insanı bence bir gulus bir soz bir baskı hafif bir gülümseme bile güzel gosterebilir bence ve senınde gayet hos ve masum dogal bı yuzun var dostum ve sana tavsiyem hep snu dusun sen kendini beenmezsen ya da deger vermezen baskası nasıl versin once sen kendini seviceksin :D
Önemli olanın kişiliğinin olduğunu kabullenerek başlayabilirsin. Eğer onu beğeniyorsan dışının pek önemli olmadığını düşünmelisin. Fotoğraf var, demek ki konu dış görünüş. İnsanların çoğu zaten kendini beğenmiyor. Kendini inandıramazsan belki sana aksini indandıracak biri çıkar.
En İyi Cevaplar