Merhaba arkadaşlar dört yıl önce 60 kiloyken yaşadığım bazı sorunlardan dolayı şu an 100 kiloyum bu çok zoruma gidiyor. ((Üniversitede eski sevgilim ve arkadaşlarının toplu tecavüzüne uğrayıp dayak yedim. Bu yüzden psikolojik tedavi gördüm. Bu olaydan sonrada kendimden ve bedenimden tiksindim.)) Defalarca diyete başladım ama veremiyorum. Bide yeni tanıştığım insanlara eski fotoğraflarımı attığım zaman bana acıyorlar😥 hoşlandığım çocuk bana kardeşim diyor kilolarım yüzünden beni görmüyor bile aynaya bakmak bile istemiyorum insan içine çıkmak istemiyorum nolursunuz bişeyler söyleyin uygulayayım. Spora gittim devamını getiremedim evde denedim hemen pes ettim. Düzenli beslenmeye karar verdim ama o da olmadı yoruldum arkadaşlar motivasyonum sıfır 😥😥 fotoğrafımı bırakıyorum nolur minik kalbimi üzen yorumlar yapmayın.
Kendimi beğenmiyorum bu çok zoruma gidiyor ne yapmalıyım?
Kendine bir gün seç mesela o gün bütün hislerini yaz sana ne hissettirdigini sonra o defteri güzelce yak ve onlardan kurtul. O günden sonraki ilk gün senin icin yeni bir başlangıç o sen oldugun gibi cok güzelsin kalbinle zihninle olsun yaralarini küçümseme onlar seni sen yapan şeyler. Kiloyu takiyorsun ama bence sen icindeki ruhundaki yaralardan dolayi yiyor olabilirsin önce kalbinden baslamalisin iyilesmeye ondan sonra bak bakalim nasilda catır catır istediklerini basarıyorsun. Ve yeni baslangicini yap ve her sene bunu kutla kendini olduğun gibi sev senin yaşadıkların senin suçun değildi asla kendine cici davran
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel kalbin var 💙 gerçekten çok özelsin kardeşim 💙 güzel yorumuna kalbimi bıraktım 💙😥
Yardım mı istiyorsun. Önce sen kendine yardım edeceksin. Sevmek, sevilmek mi istiyorsun. Önce kendini severek başlayacaksın. Her şey kendinde başlıyor minik kalpli prenses. Önce bilmen gereken şey ne olursa olsun hayatta en başta kendi iyiliğini mutluluğunu kendi çıkarlarını bilmen olacak. Bunu şimdi yapmazsan hayat sana yaşayarak öğretecek çünkü. kendi sağlığın için tekrar baştan başlayacaksın ama bırakmayacaksın. Diyetse diyet sporsa spor kendini tutacaksın. Düşüneceksin bu zamana kadar yedim, yaşadıklarım psikolojimi kötü etkiledi düşünmemek için yedim. Mutsuz olduğum için yedim. Ama şu saatten sonra yemek yok diyeceksin, bir yerden başlamak gerek. Sevdiğin kişiyi, sana acıyanları unut kendini düşün. Zorlandığında ise hayallerini olmak istediğin kişiyi düşün. Eski halini eski fotoğraflarına bakarak gaz ver kendine bırakma da salma da. Kilo verdikçe mutlu olacaksın özgüvenin gelmeye başlayacak saçlarını üstlerini başlarını değiştirmeye kendine özen göstermeye başlayacaksın. Önce aynaya bakmaya başlayacaksın sonra dışarıyı çıkmayı özlediğini fark edeceksin. Önce kendi sağlığın için sonra yaşamın için yapacaksın. Etrafındaki düşünceler, garip bakışlar değişecek. Her şeyin sırası var yeter ki bir yerden başla unutma bu hayatta en değerli olan şey sensin. iş gönül işlerine kalsın hele bir.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumunu okurken ağladım 😥😥 ne güzel bir kalbin var 😥💙 yakınında olan insanlar ne kadar şanslı böyle konuşsan sabaha kadar dinlerim kardeşim Allah razı olsun ne güzel konuştun 💙😥😥😥
İnan senin gibiydim. Çok ağladım, çok üzüldüm, insanlardan kendimi çok soyutladım. Ama bir müddet sonra o gözlerim kuruduğunda daha mantıklı düşünmeye başladım. İnşallah yardımım dokunmuştur biraz da olsa bak sana bir de motive videosu atıyorum izle candan dinle www.youtube.com/watch
Öncelikle gücünüzün karşısında saygıyla eğiliyorum. Siz bu durumu atlattıysanız istediğiniz her şeyi başarırsınız kilo ne ki istediğinde alır istediğinde verirsin. Kendine inanmalısın nasıl yaşama sevincini tekrar kazandıysan motivasyonunu da öyle kazanacaksın. Hatta buraya yazman bile bence senin adım atmaya ne kadar istekli olduğunu gösteriyor. Yarın bugünle aynı olmayacak diyeceksin sen kadınsın istediğin ne varsa başarırsın
Herkesin sınavı ayrıdır. Çevreyi boşver ve kendini sevmeyi öğrenmeye çalış. Başkaları yüzünden hayatını mahvetmeye inan değmez. Sen kendine baştan duvar örmüşsen insanlarda bunu anlayıp daha çok üstüne gelir. Sen çok zor bi durumu atlatmışsın. Keşke senin kadar güçlü ve dimdik durabilsem. Çok imrendim sana.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Defalarca intihara teşebbüs ettim vücudumda bi sürü bıçak izi var akıl hastanesinde kaldım ama dik durdum zamanında bu sebeplerden ötürü okulu bırakıp dönmüştüm ama toparlandım dört sene sürdü ama çok şükür şimdi yine en başa döndüm okuyorum fakat şu halim ve insanların dışlaması insanları geçtim aynaya bakmak istememem beni çok üzüyor 😥😥😥😥😥
Merhaba bende kilolu bir kızım sana en büyük tavsiyem aktarlardaki bitkisel çaylar. Çok afedersin ama tuvaleti kolaylaştırıyor o çaylar bana da kuzenime de baya fayda sağladı. Kilo verememenin sebebi kabızlık olabilir. Bide ekmek ve hamurişini tamamen bırakman lazım. Ve tecavüz için de çok geçmiş olsun allah bu mübarek ramazan günü senin tüm hayırlı dualarını kabul etsin senin hakkında herşeyin en iyisini versin allaha eminet ol kal sağlıcakla
Okurken üzüldüm Erkekliğimden tiskindim :( İnşAllah yakın zaman da toparlar eski güzel günlerine dönersin unutma herkes yaptığının cezasını ahirette çekecektir. Yıkılma ayakta dur sen iyisin güzelsin daima başarılı olacaksın
Allah'ını seversen sen şu an kendini cidden beğenmiyor musun? Canım baya Cool duruyorsun işte. Kiloya falan takılma sakın. Ayrıca seni sevecek olan herhalinle sevmeli. Zayıf olduğun için sevecekse ohooo ooo baştan elendi. Sakın üzülmeee☹️ spora başlamak için biraz daha gayret et. Hmmm... belki her spor yaptığın gün için kendine ödül verip yapmadığın günler için ceza verebilirsin bu daha istikrarlı olmanı sağlar😉
Rica ederim kuzum hayatta sana karşı önyargıyla yaklaşan ve dışlayan insanlara karşı kendini ezdirme ne onlar senden üstün ne de sen onlardan. Hepimiz eşitiz ve bunun kilolusu zayıfı yok, ve şunu unutma kilolu olmak bi kusur değildir. Hayatta başarılar dilerim 💜
a_mnkomun p_çlri neyse ne diyebilirim ki aynı şehirde yaşayan biri olsaydık sana abilik yapardım ama bu seferde sen istemezdin sonuçta benim cinsiyetimde olan p_çi_n evlatları tarafından mağdur edilmişsin ne dim ki
ama malesef cinsiyetim itibari ile o konumda oluyorum eğer itirafın gerçekten doğruysa üzüldüm geçmiş olsun ne denirki başka neyse ben hemen hemen hergün girmeye çalıyorum bu siteye dertleşmek istersen bana yazabilirsin gerçekten yazabilirsin arkadaşca dostça şimdi den iyi akşamlar
Cebirle yapılan olaylar için konuşmuyorum. Bir grup ortamına girilerek alkolün etkisinde ya da normal bir durumda sevişip ertesi günün pişmanlığında tecavüz sayıyor diye o tecavüz değil. İste bu yüzden sikayet yok, dava yok, suçlu yok ortada. Hem henüz tanımadıkları kişiye sevgilim demesinler. Arkadaşlarıyla paylaşan sevgilimi olurmuş.
Allahtan kork ve sözlerine dikkat et tamam mı ne alkolü ne ortamından bahs ediyorsun sadece red edildim diye bu olayları yaşadım seninde bacın vardır allahtan kork senin gibileri allaha havale ediyorum