#Arens

Sessiz insan yoktur aile içinde veyahut arkadaşlarını yanında hiç de öyle sessiz kaldığını kimse düşünmez herhalde yerine göre sessiz başka sessiz insan başka yerine göre sessizler zeki değildirler uyanikdirlar bunlar genellikle sinsi olurlar. Sürekli sessiz insan her ortamda depresyon ya da ruh sağlığı bozulmuştur bazılarında öyle yaşamaya alışmıştır ama milletimize kazandirilmali onlar da konuşmaya başlamalıdır.😁
aynen öyle zeki değil uyanıklar benim bir arkadaşım hiç konuşşmadı başkalarının yanında hatta derlerdi bu hiç konuşmaz mı diye saçını toplar her zaman aynı tip şeyler giyer gözlügünü de takar gelirdi okula ben tanımadan önce hiç sevmiyordum bu kız napıyo böyle erkek gibi geliyor kimseyle konuşmuyor vs diyodum sonra tanıştık sevmeye başladım dedim şu saçlarını falan bir aç bir makyaj yap falan diye sürekli diyordum yok falan diyodu bir gün yaptım saçlarını falan sonra makyaj yapmaya başladı gözlükleri çıkardı lens taktı onun yerine şimdi mesela saçını düzleştirmeden makyaj yapmadan asla dışarı çıkmaz özgüven sahibi oldu üstü başı değişti yani ben açtım birazda onu şimdi beni takmıyor aynı evde kalyoruz dışarıya başka arkadaşlarla çıkıyor okula gidince sınava çalışırken onların yanına gidiyor vs hatta benim kötülüğümü bile istiyor diyebilirim final haftası sürekli kontrol ediyor ders çalışıyor muyum diye ders çalışmamı istemiyor en samimi arkadaşımdan artık sogudum yani insanlar böyle işte
zeki değil uyanık bazı şeyleri bilse bile söylemez
Senin o arkadaşın ruh sağlığı bozuk yaptığı hareketler baksana. Yazık olmuş..
bir laf var sonradan görme diye oda öyle oldu işte allah sonunu hayır etsin ne diyim
Ne sinsiliklerini ne de gizemlerini dusunuyorum. Sessiz insan utangactir sadece.
Sessiz insandan nefret ederim gerçi bütün insanlardan nefret ediyorum artık
😂
Biride eksilemiş
Eksi veren kişi senden de nefret ediyorum 🤗
Alakası yok içine kapanıktır.
Cevap
3Cevap
Sessiz insanlar hakkında bir şey düşünmüyorum. Genellemek doğru olmaz sinsi de olabilirler, konuşmayı sevmiyor da.
Kendine güveni olmayan korkak insan izlenimi veriyor...
Büyükler bu tabiri çok kullanır sessiz insanlar yere bakan yürek yakandır diye. Sinsi de derler ama alakası yok bu genelleme çok yanlış. Sessiz kişiler kendini rahat ettiği kişilerin yanında çok konuşkandır
Asıl kıyamet onların içlerinde.
Farkındalıkları yüksektir. Bu yüzden sessizliğe ve mutsuzluğa sürüklenirler.
Sessiz erkek, toplum algılarına göre fakirse ezik zenginse gizemli olur.
Sessiz insanları anlarım. Çünkü konuşmaları için anahtar kelimelere ihtiyaçları vardır.
İlginç bir strateji...
Sevmiyorum sessizleri. Düşündüğü diline yansıyan insanlar favorim
Sessizleri daha çok severim, sakinlikleriyle bazen çok şey konuşmuş oluyolar
Sessiz insan zekidir polemiğe tartismaya girmez cahille cahil olmaz imrenmisimdir boyle insanlari
Sessiz oldukları kadar bir okadar da sinsi. insanlar
Sinsi oldukları bir gerçek.
Muhtemelen yalnız ve utangaç
Öz güvensiz insanlar olarak bakıyorum.
Gayet iyi insanlardır
uysal atın çiftesi pek olur derler
Efendi uslu tipler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar