Kaybedecek bir şeyi olan kişi mi, kaybedecek bir şeyi olmayan kişi mi daha tehlikelidir?Kaybedeceği şeyleri için her şeyi yapma potansiyeli var diğer taraftada hiçbir şeyi olmayan biri. Yoksa ikisi eşit mi? Ben çıkamadım işin içinden. :)
İrdeleyelim. Kaybedecek bir şeyim yok rahatım. O zaman risk faktörüm ne olursa olsun temelimde korku yok. Kaybedecek çok şeyi olanım. Sürekli hesaplarım durumu güncellerim. Ne kadar bir atak saldırıda ne kadarlık bir kazanım veya o anki durumu elimde ki değerleri kurtarma payım olur. Kurtardım diyelim kısır döngü süregelen paradokslar. O halde sonuç belli her daim kaybedecek olanın riski büyüktür. O yüzden korumacı ve sahiplenici faktörlerinden dolayı yapmayacağı şey yoktur. Cevap net şekilde ortada. Korku düzeyi belirler.
Şu hayatta herkes tehlikelidir ama bence kaybedecek birşeyi olan da olmayanda diye ayırt etmekten daha çok tehlikeli birilerini arıyorsanız, iki şık söyleyebilirim:Biri anne, diğeri aşık kadın😉Bunlardan daha tehlikeli birilerini aramayın derim ben😃😏Tehlike konusunda sınırları yoktur😊🤐
Ne açıdan baktığına bağlı. Kaybedecek bir şeyi olmayan insan bunu yapsam da bir şey kaybetmicem diyip tehlikeli olur. Kaybedecek çok şeyim var. Kaybetmemek için elimden geleni yaparım. Onlara bir şey olmasına izin vermem diyip tehlikeli olabilir.
Kaybedecek hiç birşeyi olmayanda korkmaz ama bazı kaybedecek olanlarda tehlikeli düşünüyorumda biri kardeşime zarar verirse damarıma basar kuşanır ona karışan karışanın yanında olanları hepsini avlamadan işkence çejtirmeden rahat etmem
Kaybedicek şeyi olan insan herşeyi yapsa dahi hep bir aklında sağduyu vardır. Biz buna kaybetme korkusu deriz ve gayet doğaldır. Diğeri ise gözü karadır , hiçbişeyi görmeyebilir. Daha tehlikelidir
Kaybedecek bişeyi olmayan insan herşeye boşvermiştir bu hayatta boşvermişlik herkese zarar verir ve bence daha tehlikelidir.. kaybedecek bişeyi olan bir insan azından durup bir düşünür ya diğeri..
Kaybediceklerini göze alirsa kaybetmeyecek kişiyle ayni durumdadir bence birşeyleri olan birisi o lüksden vaz gecmek istemeyecegi için şartlari ayni görüyorum ben
Kaybedecek şeyi olanı o kıymetlisiyle sıkıştırdığında eli kolu bağlanır. Lakin kaybedecek bir şeyi olmayan birini korkutamazsın. Korkusuz insan gözü döndüğünde her şeyi yapar.
İnsan elindekini kaybetmemek için bazı şeyleri yapmakta zorlanır ya da yapamaz Ama kaybedecek bir şeyi olmayan insan herşeyi yapar Bunu çok güzel yaşadım
En İyi Cevaplar