Muhtemelen zaten başkalarının beğenebileceği bir insansın kendim olayım derken başkalarını düşünmeden yaşamak gibi bir hata yapmamalısın. Kaygılarını yok et
Ben bu senin şimdi verdiğin kararı verdiğimde hırs yaptığımda 14 yaşındaydım. Spora yazıldım internetten ilk önce fit olmayı araştırdım. Yemeğinden filminden mutlu insanlar ne yaparından makyaj youtuber ından her şeyi araştırdım. Ünlü insanlardan ben esmer olduğum için esmer olanlarına ve yaşamlarına baktım. İngilizce öğrendim odamı baştan aşağı toparladım baştan bir tarz belirledim gardolabımı yavaştan değiştirdim alacaklarımı listeleyip. O zamanlar dizi karakteri spencer hastingsle Kurt ün kızı frances
Sürekli kendini güzel hissetmek önemli ya kozmetiğe ve kuaföre önemli para ayırmalısın. Şimdi benim kaşımı bıyığımı 5 tl ye alan kadın var ama kıskanç incecik yapıyor sonra ben 1 yıl kaş aldırmıyorum ortalarını kendin alarak zorla uzatıyorum mutsuz ediyor. Şimdi 10 tl ye aldırıyorum başka yerde 2 katı ama sadece kenardaki fazlalıkları alıyor. Giyim konusundada mesela ben 14 yaşıma kadar vintage delisiydim. Büyükanneler gibi giyinirdim. Uzun uzun kazaklar etekler elbiseler. Gören beni üniversiteli sanıyordu. Şimdi ortaokullu sanıyorlar üniliyim. Öyle bir komedi. Değişmeye karar verince öyle tek bir şey değil tamamen bambaşka biri olmalısın yoksa eski tas geri döner. Şimdi şu an seninle birlikte ikinci değişimime karar verdim. Yarın odamı ayıklıycam, tarz belirliycem baya video izleyip tavsiye yazıları okuycam. Kim olmak istediğime karar vereceğim
En İyi Cevaplar