Hayatı çok ciddiye alan bir insanım. Nasıl gamsız ve rahat bir tip olurum? 😃

Hayatı çok ciddiye alan bir insanım. Nasıl gamsız ve rahat bir tip olurum? 😃

Umursama/takma/boş ver bunları söylemek kolay ama uygulamak zor. Benim kendi taktiğim bu konuda kendimi müdahele edemeyeceğim şeyler konusunda yormamak. Kendi kendime bazen "evet dünyada kötü çok fazla şey var ama olan oldu mühim olan şu andan sonrası" diyorum. Veya "ben ne yapabilirim?" sorusunu kendime soruyorum. Belki basit gibi durabilir ama ne zaman ki kendime bunları sormaya ve müdahale edemeyeceğim noktalar olduğunu fark etmeye başladıysam, inanılmaz bir hafiflik sardı.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Herkesden ve herşeyden vazgeçerek olur o gamsızlık ancak. Fakat insan hüzünlüyken bazen daha çok alaya alır, tiye alır. Tiye almak da bi tür gamdır, kederdir, feryattır.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
5Cevap
Bence umursamaz ol yani kimseyi ya da hiç bir şeyi umursama. bunu yapmak da senin elinde yani bunun bir taktiği ya da yapılma aşaması yok.
Ciddiye alınca üzüldüğünü görüyorsun. Halen niye bu kadar kafaya takıyorsun niyeee
Bilemiyorum nalet ossun sfksjs
Fkdks nalet okuma da çok iyisin bakıyorum
Fkdjsj
aynen şöyle;
Şu teyze kadar olamadım 😂
Sadece anı yaşa ben artık takmıyorum kimseyi
aman abla salla gitsin kim ne şey yiyosaa yesin tek derdin kendi mutluluğun olsun bak ben çok rahatbinsanım millet birbirini yesin yemek var mı diye sorcak insanım sende öyle ol kenddine odaklan
Akışına birakip, az beklenti icine girmelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?