Son zamanlarda çok fazla kabus görüyorum anlamsızca. Abartmıyorum belki 90 gündür her uyuduğum zaman... Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Sürekli korkunç rüyalar gören biri kötü insan olarak nitelendirilir mi?
Sürekli korkunç rüyalar gören biri kötü insan olarak nitelendirilir mi?
Tabi ki hayır. Rüyaların bir çok sebebi olabilir. Rüyalar bazen mesaj içerikli, bazen de bilinç altı kaynaklı olabilir. Ama asla karakter ile bağdaştırma yapılamaz.
Tabii ki içinde birikmiş kötü enerji dışa vuruyor ve sen daha pozitif hale geliyorsun. Kabusu görüp uyanınca dehşet korkuyosun ama bu bakımdan bakarsan bence gayet tatmin edici 😄😄
rüyaları sebebiyle neden kötü olsun insan muhakkak bir sebebi vardir ya cevrende sıkıntıli insan cok ya kendi canın sıkkın belki cok yogunsun ve cok fazla kafana takıyorsun herseyi yani yorgun huzursuz olabilirsin ama bir sebep vardir fakat bu kötü olman degil kesinlikle ya da kötü oldugun anlami asla cikmaz diyelim
Benim arkadaşım var oda her uyuduğunda kabus görüyormuş hemde aralıksız her gün her başını yastığa koyduğunda... Ama her şeyi kafasına takan, içine atan bir kız sanırım bu yüzden öyle oluyor. Sanırım fazla gergin uyumaktan oluyor
Bende birini 6 ay rüyamda gördüm. Enaz 6 ay.. Her gece.. Yaa varyaa hiç muhattap olmazdık ama artık onu sabki tanıyomuşum gibi bir samimiyet bir samimiyet tavırlar yapıyodum oda şok bendr şok sonra
Annemin bir lafı var, böyle rüya gördüğümü söyleyince😊 Şaka bir yana yatmadan önce ya da iftarda yediklerin ağır geliyor demekki. Bence daha hafif beslen ve kafaya birşeyleri takma.
En İyi Cevaplar