Kadınların saçı uzun aklı kısa tabirine katılıyormusunuz? ben katılmıyorum! çünkü, kadınlar yeryüzüne inen en akıllı varlıklardır kim dediyse kıskançlıktan demiş.. ha ha ha ha haaaa😂 not; dünkü sorumu hatırlayanlar anlamıştır...
Kadınların saçı uzun aklı kısa tabirine katılıyormusunuz,?
Hahahaaaaaaaa 😂😂😂😂😂 Akıllıymış. Tek akıllı kadın var oda sophia adında Arabistan da ilk vatandaş olan ROBOT 😂😂😂😂😂 Bende katılmıyorum ama onların anakondadan bile uzun birşeyleri var 👅👅 anlayan anladı başka sözüm yok.😂😂😂😂😂
Tarladan kahveye gelip kahvesinin ilk yudumunda karısına kızdığı için söylediği bir deyim anonimi. Sonrasında dilden dile gelip can sıkan bir deyimdir. Alakasızdır.
Aşağılama sözü katılmıyorum. Bunu diyen erkekler :/ Madem aklımız kısa niye kısa akıllı bir canlı için birbirinizi hayvan gibi yiyorsunuz 🙄 Sizin saçınızla aklınız aynı boyda biz bişey diyor muyuz 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuğun zekası anneden gelirmiş 😂😂 kadınlar doğuran olduğuna göre tüm insanlığın aklı kısa 😂😂😂😂
sacı uzun akli kisaya katilmiyorum ama kısa boylu kizlardan korkarim atalarimiz gö... yere yakindan kork derlerdi onlar cok cirkef ikiyuzlu ve aldatici oluyorlar
En İyi Cevaplar