Boyu uzun olanın aklı kısa olur tabirine katiliyormusunuz? ben katılıyorum! uzun boylu olan kaç akılsız tanıdım aha ha ha haaa
Boyu uzun olanın aklı kısa olur tabirine katılıyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne kadar saçma öncesin de söylenmis dillere dolanmis ama alakası bile yok.. En basidinden profesörlerin docentlerin boyu 1.90 1.80 bu torpille gectiklerine mi işaret 😂😂 yapma Allahını seversen sorman bile hata . d Ve birde atasözleri ya da deyimler hep zıt düşer atiyorum iyilik yap denize at ve iyilik eden kötülük bulur ne kadar zıt düşüyorlar farkindaysan inanma bunlara 😂
Saçma bir cumledir, dalga gecmek için kullanilan, kendini bilmezlerin empati yoksunu insanlar kullanir birde bunu kisa boylu insalar icin olan versiyonunuda yapalar kisaca ergendir, olgunlukdan eser yoktur ve ciddiye alınip konusulmamasi gerek canlıdır bir nevi tek hücreli...
Bunun bide saçı uzun olan in akli kısa olur şekli var ama onun bu konuyla bir alakası yok. Evet doğrudur boyu uzun olan in akli kısa olur. Neden? Çünkü sürekli kafasını biyerlere çarpar, genellikle kapı üstlerine arabaya binerken dolmuşa binerken inerken vs.
En İyi Cevaplar