Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu sözü ben uydurmadim geçmişte öyle derlerdi bana da saçma geldi çünkü uzun boylu çok başarılı akıllı insan var.
Aşırı uzunların ama mesela erkekler de 1.90 ve üzeri kadınlar da 1 80 ve üzeri mesela Kenan İmirzalıoğlu 1.91 boyunda adam milyoner hem Matematik öğretmeni hem oyuncu hem best model on parmağında on marifet bu adama aklı kit mi denir şimdi herkesten akıllı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ne ilgisi var
Aklı kıt olsa siz niye uzun boylu erkeklere bakasınız ki
Sarışınlar da a. tal olur derler ona kalırsa
Doğal sarışınların ama
Ayak boyuyla penis boyu orantılı olur derler mesela yine başka bir komik durum
Evet onu da duydum ayak numarası büyük olan erkeğin penisi de büyükmüş o saçma baya ya doğru olabilir mi acaba
2 yıldır doktorum böyle bir olay görmedim. Tamamen yalan
Kesin doktorsun 🤣
Buradakiler nedeniyle güvenmemek de haklısınız bir şey diyemem.
Bilemiyorum resimdeki sensen doğrudur ama baskalarin resmini kullanan çok var burada
Doğru haklısınız
Beyinle boyun alakası yoktur
Saçmalık uzun insanlar becerikli ve akıllı olur
Aklın boyla ilgisi yok
Ohoo o zaman nüfusun yarısının aklı kıt
Türkiye'nin boy ortalaması kısa
Benim gördüklerim hep uzun 😀
Türk ortalaması kısa genel de araştır
Türkiye'deki erkeklerin boy ortalaması yaklaşık olarak 1,76cm civarında seyretmektedir. Bu rakam, Avrupa ve Asya kıtasındaki bazı ülkelere kıyasla orta seviyede bir değere işaret eder. Türk kadınlarının boy ortalaması ise yaklaşık olarak 1,62 civarındandır.
Kopyaladım attım
1.76 kısa değil yani
1.76 değil 1.74 türk erkegi boy ortalaması ayrıca 1.76 erkek için oldukça kısa erkek dediğin en az 1.80 olur Türkler kısa oğlum kısa neyin tartışması bu Hollanda insanı en uzun boy
Tm ne tartışcam senle
Boy değil o saç
Hayır boy hep öyle derler Yeşilçam filmlerin de bile derler bunu
Saçı uzun aklı kısa o
O kadınlar için denir aşırı uzun boylulara aklı kit derker
Yanlış bir söyle ozmn o
Var böyle bir şey
Bizim komşunun oğlu vardı boyu baya uzundu ama saf gibiydi insanın yüzüne bakardı garip garip tuhaf hareketleri vardı
Ne saçma bir düşünce
Hayır alakası yok
Hyr doğru degıl