İnsanların fikirlerini, düşüncelerini önemser misiniz? Düşüncelerinizi değiştirebilirler mi?

İnsanların fikirlerini, düşüncelerini önemser misiniz? Düşüncelerinizi değiştirebilirler mi?

Yani şöyle ki her insanın söylediğine kulak asıcak elbette ki değiliz. ama bazı insanların fikirlerini önemsersek eyer hayatımıza etkisi olacağına inanıyorum. Burda bile bazı insanların görüşlerine denk geliyorum “ya ne kadar güzel düşünceleri var “ diyorum. İnsanların fikirlerine önem verin, anlamaya çalışın emin olun bir çok kişiden bir şeyler kapacaksınız ve hayatınıza etkisi olacak. Benim bugün fikirlerimi değiştiren birisi oldu. iyi ki onunla iki kelimede olsa sohbet etmişim düşünceleri beni çok etkiledi zaten kendisi psikanaliz ile uğraşıyormuş ondan çok güzel şeyler kaptım ve hayatıma geçireceğime inanıyorum.
Siz insanların düşüncelerine önem verir misiniz? Yoksa boşamı konuşurlar yine kendi bildiğinizimi okursunuz?