Insanlara karşı olan beklentimi nasıl azaltabilirim

Arkadaşlarımdan ve çevremdeki insanlardan çok beklenti içerisine giriyorum bunun nasıl önüne geçebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar benim beklentiö öyle benim için ateşe atlasın gibi bir beklenti değil mesela geçen sene benim konuşmadığım 4 kişil bir grup vardı arkadaş grubu bu arada ben lise öğrencisiyim daha son sınıftayım şuan neyse dediğim gibi konuşmadığım arkadaşlar vardı geçen yılın sonunda beni aralarına almaya çalıştılar böyle o kadar çok ilgi gösteriyorlardıki inanılır giib değil bende yavaş yavaş yakınlaştım daha sonra okulalr kapandı zaten son 1,5 ay önce falan beni yanlarına alamay başlamışlar dı yaz
Güncellemeler
+1 yıl
tatili boyunca hiç aramadım sormadım tekrar soğudu aramız bu saene okullar açılınca tekrar yakınlaşamay çalıştıalr tabi ben uzak durdum yinede yanlarına çektiler bir samimiyewt pir samimiyet varya ölüyorlar sanki benim için bende samimiyetlerine inandım arkadaşlık devam etti daha sonra bunların iki si kendi kafalarına göre kantine falan gidiyorlar bir çay içmeye gidyorlar beni çapırmıyorlar falan beklentim beni neden dışladıalr beni sonradan niye çağırmadıalr benim beklentim bunların samimiyeti
Güncellemeler
+1 yıl
ha sende hiç hoş davramamışsın diyenlr olabilr onlarada siz geçmişteki oalyları bilmiyorusnuz öyle uzak durulması gereken adamlar olduğu için uzak duruyordum diyorum benim bu olaya klasik liseli saçmalıkları diyenler olursa onlarada saygı duyarım yani sormak istediğim samimiyetimizin ilerlediğine ben mi çabuk inanıyorum yoksa gerçekten çok büyük bir beklendti içerisinemi giriyorum bu adamlara karşı zaten bu adamlarla öyle uzaktan merhabalaşam kararı aldım son zamandada yinede sorunu merak ediyom
Insanlara karşı olan beklentimi nasıl azaltabilirim