Bir kaç gun önce kadınları sormuştum, haksızlık olmasın birde erkekleri dinleyelim dedim😜 Hadi bakalım beyler kadınlarda görmeye tahammül edemediğiniz davranışlar neler görelim?

Bir kadında sevmedigim seyler;
Saygısız, küfürbaz olması
Hava atmaya çalışması
Kendini bir şey sanması
Başkalarını küçümsemesi
Sürekli başkalarının hakkında konuşup dedikodu yapması ama kendi yaptığı hataları görmemesi ve başkası yapsa bütün millete yayması
Herkese karşı trip atan kişiler (Hem sevgilisine hem dost ya da en yakınına)
Daha sayarım ama aklıma gelenler bunlar.
Erkek veya kadın yalan konuşmasına ve egolu olmasına asla tahammül edemem ya kardeşim hepimiz eşitiz allah katında daha ne bu egolar ne bu saygısızlıklar
Erkeksi davranışlara, ağız dolu küfürlere, tahammülsüzlüğe, dünyadaki tek kadın kendisiymiş gibi davrananlara, dünyanın kendi ekseninde döndüğünü sananlara tahammülüm yok.
Kendi açımdan kadının haddinden fazla konuşması, saygısız olması, cak cak sakız çiğnemesi, ukalalığı dahi aşan kendini beğenmişliği.
Cevap
75Cevap
Ben tek bir sey istiyorum birey halinde düsünüp hareket etmelerini baksana çoğu kadında aynı tip giyim aynı telefon aynı makyaj aynı mekanlara gitme istegi aynı hobiler birey olsunlar sadece kadınlar icin degil erkekler icinde gecerli herkes gibi olmayın isinize geleni giy isine geldigi gibi takıl millet gibi degil.
minikkkizspnck <<< Burada takılan bu köpek ve karaktersiz gibi insanların durduk yere insanlara sataşması. Feminist bu ha harbi feminist bu. Anası da kezo feminist herhalde. Normalde böyle demem asla ama sorduğu soruya sadece yorumda burdan yakın hissettiğim biri yok dedim diye demediği kalmadı durduk yere. İşte bu şerefsizler gibilerine tahammül yok...
1. Erkekleri arkadaşlarının toplumun içinde rezil etmek küçük düşürmek.
2. Hep ben ben ben demesi
3. Ona söz hakkı tanımaması
4. Lafını ezip geçerek ona bir hiçmiş gibi hissettirmesi
5. Ailesine saygıszlk yapması genelleme yaparsak bir kadın erkeğine erkek oldğnu hissettirmeli yoksa ilerde daha büyük problemlere yol açabilir.
kendini ulaşılmaz sanarak herkese üstten bakmasına ayar olurum bir kızın. sende ki malzeme her kızda var neyin kafasını yaşıyorsun yani. ne kadar güzel ve seksi olursan ol önce mütevazi ol gerisi zaten kolay
Sevmiyorum numarasi yapmak
Hoslanlandiklari kişiyle tanışmak için can atarlar kişi yanına geldimi
Havalarda baya ısındı bu küresel ısınma ne olucak başka havalarda gezerler..
Sanki sizin bize İhtiyacınız yokda bizim size var modelinde takilmalari.
Hayat müşterek Verdiğiniz kadarını alırsınız :-) hıh ;)
Küfürlü konuşan kızlardan kadınlardan , yakıştırmıyorum bir bayana.
Sigarada içmeseler iyi olur :) bir bayan a sigarada yakışmaz bence.
Ama içenlerede hiç bir lafım yok , vardır bir derdi efkarı 👍
Sen git önce yazmayı öğren
@skauralodge ne yazmışımki? Kırmadan , etmeden bir şey yazdım.
Sen ne anladıki?
Sigara bir 'bayana' yakışmazken erkeğe de yakışmıyor?
@skauralodge ben kendi görüşümü paylaştım yaşı ilerledikçe bir bayanın sigara içmesi herkese değişik geliyor. ama senin yazdığın şey “sen git önce yazmayı öğren” neden böyle yazdın.
Diğerleri gibi küfürlümü konuşayım?
bir küfürlü yorumum yoktur şu sitede , hep kelimelerimi seçerim. Ayıp ettin :)
Devrik cümle kurduğun için dedim.
@skauralodge peki yorumumda haksızmıyım? Annemde kullanıyor , ve onada bu görüşümü hep söylüyorum. Hak veriyor bana. Sen neden ters giriştin bana 😀
Sağlık açısından evet zararlı. Fakat 'kadına yakışmıyor' değil hiç kimseye yakışmıyor.
Egolarının yanı sıra doğuştan "haklı" olmaları beni deli ediyor. haksız ve hatalı olduğunu 40 farklı yolla anlatsan da onlar doğuştan haklılar. hata yaptıysa bunun sebebi sensindir. çekilmez bir çile.
evettt cunku sizsiniz😂
Konuşurken insanın içine düşen tipler hiç sevmiyorum.
erkek gibi atar yapmaları falan böyle ağır abi takılan kızlar var bayanlara hiç yakışmıyor öyle kızacaksan da Kız gibi kız canımı ye.
Benim yanımdayken (sevgilim olsun veya olmasın) yolda karşılaştıgı tanıdığı bir erkeğe aşırı samimi ve yakın davranması!
Bir kadının küfürlü konuşmasına, argo konuşmasına tahammül edemem.
Küfür etmelerinden hoşlanmam ben de küfür etmeyen birisiyim. Sonra sigara içmeleri çok itici geliyor bana son olarak da sanki rahatsız etmişiz gibi davranmaları.
Erkeklerle mesafeyi koruyamayan, dilde küfür, elde sigara, kadınlıktan haberi olmayan kadınları sevmiyorum..
Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış ki... Herkez patlamaya hazır bomba... Soru bile soraMıyorsun Hemen güven sorunu oluşuyor halbuki cevap verilse kimse uzatmaz... Ama nerde herkez bildiğini okuyor ve o yüzdende artık sevgiler 3 gün bile sürmüyor...
tembellik.. salak rolu! sahte davranıslar.. ve hınt kuması pozları..
Guzel olacagım diye ne bulsa takanlar surenler ve kendini cok guzel gorup diger kızları çirkin ilan edenler
Ben yapmacik konusmalari, konusurken kendini sevimli yapmaya çalışanları, dudak büzerek fotograf cekilenleri, neredeyse tolette bile snap atan tipleri birak hayatima almayi, selam dahi vermeye tenezzül etmem.
valla ben her zaman bitaneyim benden baska kimse yokk umrumda olmazz erkeklerin hepsi gereksiz goxumde aptal aptal davrananlar mi dersin abazalardan mi bahsetsemmm ucuZz fakir varoslardan mi bahsettsemmm
hic varos ve salaklar icin niye kendimizi yoralim en guzel tek sakin kafa
gereksizzzz ne olduuu
hadi daha benle konusmaaa suratsia
gereksizzz
cirkinnnn
hadi kendi gibilerle takilll
engel 😂😂😂
Ben anlamıyo'm. İnsanlar bir şey beğenmiyor. Bebek gibi davranan kız itici ciddi olan kız çok sıkıcı. Egolu kız itici egosuz kız sıradan
Arkadaşlarının yanında sesini yükseltmene dayanamazlar
Diyorsun :D
Diyorum öyle demi😂
Şimdi neden yükselttiğine bağlı :D Mesela duymuyor olabilir ondan yükseltmiş olabilir :D
Hahahha yok duyuyordur 😂 ya da adamlığına laf söylersen onada daynamazlar
Ailesi hakkında konuşmak en çok deli eden şeydir :D
Öylemi neden ki😂
Bilmem mesela ben hiç sevmem yani :D Laf söylemesin kavga ederim aşırı sinir olurum
Ama nasıl bir laf mesela😂
Yani şöyle örnek vereyim mesela ailenin yanlış bir davranışı oldu bir konuda ama onu ilgilendiren bir konu bile yok ortada. Gelip yanlışta böylede söyle de demesi bile tahammül edilmez bir şey :D
Yani konuşmasın luzumsuzluk olur ztn😂
Konuşan var işte :D
Başka neye kızarsınıx😂
Kendini bilmez hareketler yaparsa kızarım :D
Nasıl haraketler🤣
Küfür falan ya da terbiyesizlik :D
Nasıl bir terbiyesizlik😄
Vurur dokunur bişey yapar :D
Kime🤣
Tabi ki bana :D
Dokunamazmı😂
Dokunur da dokunamaz da :D
Ortası yok ama ya siyah ya beyaz karar ver siyah demi o halde dokunur😂
Tamam dokunsun ama terbiyeli :D
Terbiyesiz dokunmaz herhalde habhaha
Yani biliyorsun daha önce kaçırıldım düğünde :D
Yooo öyle birşey olmadı😄 bunun dediğineeee bakmayııııın!! Bu rüyalarına fazla kaptırıyor kendini gerçek zannediyor
Hayır kesinlikle rüya değildi kaçırıldım :D O günleri dün gibi hatırlıyorum :D
Boşver bu öyle konuşur hasta hasta kafa çatlak he deyin geçin🤣
Yakında sitede adım çıkacak diye korkuyorum :D :D
Heryerde at diyor mesela profilinden girip bakabilirsiniz
Gizli ki ahahahahaha :D göremezler :D
Yooo 😄😄 ama öyleyse takip edin görürsünüz
Profilimde at videosu linki var :D
Hiç komik değil atlarla dalga geçiyor bu adam atın duygularıyla oynamış😡
Bak benim için bir atın duygusu her şeyden önemlidir ata şarkı bile yazdım ben ya :(
İnandırıcı değil ama söyle bakim
Ayağından bir nal aldım haberin var mı yar yar haberin var mı.
Ben samanı sana verdim haberin var mı yar yar haberin var mı
Gözden ırak ahırdan uzak ben sana bakmışım haberin var mı yar yar
Hahahahahah
Yaaaaaa inandın mı :D
Yoo bu benim bestemdi copy paste yapmışın
Ondan güldüm
Neeeeeeeee :D şimdi gören beni suçlu sanacak biliyorsun demi :D
Suçlusun sahtekar güzelim şarkı sözlerimi çalmış pis hırsız yılaaaaan
Peki devamını söyle hadi o zaman :D
Niye söyleyim geri zeka lı mıyım ben
Tabi ki de hayır :(
Ama sen öylesin hırsız😏
Beni ihbar etmeyecekmisin :)
Ettim bile
Daha gelmediler polisler :D
Polis kılığında değiller çünkü kaçarsın diye öyle gitmemelerini söyledim rica ettim onlarda sağolsunlar beni kırmadı😂
Ne zaman geleceklermiş bilgi alabildin mi :D
Onu sana söyleyecek kadar apatalmıyım sence
İyiliğim için söylersin belki :(
Bana kötülüğü dokunana birine iylik etmem ben kısasa kısa
Ben ne yaptım ki sana :(
Şarkı sözlerimi çaldın
Ben sana yenilerini yazarım :(
Senin kendine faydan yokki bide bana yazacakmışın hapishanede bol bol yazacak vaktin olur ama kendine yaz orda
Oradan sana mektup yollayacağım metriste volta atarken
Okumadan yırtarım😏
Bana bunu yapacaksın yani
Ne yapmamı bekliyorsun sen bana kalleşlik yaptın benim okumaya kıyamadığım şarkı sözlerimi sen çaldın ve burda herkesle paylaştın bide kendin yazmışın gibi bunu asla affedemem asla!!!
Hiç bir hata telafisiz değildir telafi edeceğim dedim ama. Hem ben sana klip çekerim yani şarkı sözü de neymiş. En iyilerini yazarım.
Ozaman hapishanede yazarsın gönderirsin ben beğenirsem şikayetimi geri alırım ok ancak bunu yaparım daha fazlasını isteme bak bu verdiğim şansıda kaybedersin.
Tamam olur ama beğendiğini de söyleyeceksin beğenip yırtıp atmak olmasın.
Ona ben karar veririm şu an sen bana şart koşacak durumda değilsin sen sadece yazacaksın yollayacaksın
Olur her hafta yollayacağım sana yazacağım bari cevap ver
Bakarız sen yolla
Olur yollayacağım
tamam 🚕🚕🚕🚕
Beni almaya geldi polisler yazacağım
Yaz bakalım...
Dur ilham gelsin volta atarken
Bu acaba neden hala yollamadı pislik bide sözlerimi çaldı kabahat buna inananda bu birşey yazamaz çaldı şarkı sözlerimi 😢
Dur dur çok yakında geliyor efsane sözler :D
Sanki kulağım çınladı biri beni mi andı
Ben ben ben :D
Kesin o hırsız andı benim adını yalancı hala göndermedi
Sabret döneceğim mutlaka sabret :D
Sogukkanli cok ciddi kadinlati sevmez kendimden biliyorum)
Bilimum egomanyak hareketler
Erkekleri bilmiyorum ama ben sürekli alışveriş muhabbeti yapan kadınlarla konuşmaya katlanamıyorum.
Arkadaşlar, tahammül edip etmemek değil ama
Bir kadında böyle sapıkça giyimi tasvip etmem mesela.
Sahtelik, karşısındakini aptal yerine koyması, karşısındakine değer vermemesi, kendisini çok büyük görmesi...
Çok kolay vazgeçmeleri ve olmazsa olmaz dilleri ( genel değil)...
Konuyu başından alıp haksız oldukları durumlarda sırf haksız olduğunu kabullenmemek için istediği gibi anlayıp yorumlamaları
Kendi hemcinsimin en nefret ettiğim ve ayar olduğum durumu fare gibi vik vikleyerek konuşmaları😒
Dönüp dönüp aynı şeyleri söylemeleri olsa gerek ha birde çok dırdır etmeleri baş etini yemeleri
Gereksiz trip, olayları abartmak veya yanlış anlamak :/
mümkünse sakız çiğneyenler evlerinde yanlız sakız çiğnesinler toplum içinde bu davranışları hiç hoş bulmuyorum 🤭
Büyüklerin yanında gereksizce kendini ispat almaya çalışan hep batıran kişi :/
küfür etmeleri ve sigara içmeleri ve malesef ikiside var
kendisininkini altından görüp erkekleri kullanmaya çalışan burnu havada kadınlardan tiksiniyorum
Karar sorgulama, hijen, hoşgörüsüzlük, ve her zaman çıkar peşinde olma..
Bunlar benim tahammül edemeyeceğim durumlar, tabi bir çok katagoriye ayrılabiliyor..
1. İnanmamak
2. Kandırmak
3. İlgisizlik
4. Pısırık olmak
Laubali olması aşırı ama sesli gülme sonraa çok konuşması galiba 😅
bence sesli gülmeleri çok hoş
trip sözunun dinlenmemesi acinma duygularina yatmalari en onemlisi evden 1 saat hazirlanip cikamamalari
erkeklerle alakalı herhangi bir düşüncesini paylaşırken genelle yapmaları
Beni sevmiyosun. O kadın kim di. akşam maç a gidemezsin. Bunlarin sorulmasi.
Triptir o kesin 😂
Bir de paragöz kızçeler ve çenesi düşük kızçeler de var.
Küfür ego ( hiç kimseyi beğenmiyor tipleri en güzel benim yakışıkli erkek yok diyen tipler) sigara alkol yakışmıyor bir bayana
Sigara alkol yakışmıyor bir baya
Görüşmeye çıktığım zaman kızların telefonla değil benimle ilgilenmesi severim bir de yalan konuşması en nefret ettiğim şeylerdendir
Cinselliği falan evlenmeden normal gören ve bunları sonraki ilişkisinde söylemeyecekte acayip gıcık oluyorum
Kadin erkek diye ayirmiyacam kendilerinin vazgecilmez ulasilmaz ve esi benzeri yok zannetmeleri
Egosu, yalanı, ikiyüzlülüğü ve ne istediğini bilmemesi. Kısa ve net.
Konuşurken eli kolu çok oynaya lardan nefret ederim 🤣
Kizlarin yuzde yuzunun Berkecanci olmasi
Kendini bir b*k sanan kadına tahammülüm yok.
erkekler neyi begeniyor kü
İnatçılığı gereksiz yere inat etmeleri..
Abaryı dedilodu çok konuşma
bence önce sen konuşmayı veya yazmayı öğren
Bence böyle bebek gibi konuşan kızlar 😄
bilmem hiç erkek olmadım
Küfür, sigara, cart cart sakız çiğnemeleri, ego..
Çocuk giibi, naz yapmasıdır.
Bence kendini beğenmişlik 🙄
Kesin trip atmamızdır. :d
sanırım kıskandırmaya calısmaları
Kadınların küfürlü konuşması argo kullanması.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar