İpucu:Amel ile ilgili bir dua olabilir mesela...
Öyle bir dua yazın ki, hiçbir dua ona denk olmasın...
İpucu:Amel ile ilgili bir dua olabilir mesela...
Allah'ım sen benim ve ailemin hayırlı bir yaşam sürmesini nasip eyle acılara göğüs gerebilecek sabır ver bize,sen nefsimize hakim olabilmemize yardım et.Karşımıza hayırlı,iyi niyetli insanları çıkar,kötü insanlardan bizi uzak tut.Öbür dünyamızı iyi eyle,cehennem azabından bizi koru,cennetine girebilmemizi nasip et.(Amin)
Allahım ruhumu daraltma
Kalbimi karartma
beni senden başka
kimseye yalvartma
Ferdun hayyun hakemun adlun kuddus. Lâ ilâhe illa ente subhaneke inni künntümminezzalimin. Hasbunallahi ve nimel vekil,
allahım tavuğu esirgemediğim yerlerden kaz gelsin,
biran önce yaz gelsin,
elektrik faturam az gelsin.
Allah'ım herkese akıl fikir ver ki herkes doğru yolu bulsun.
Cevap
6Cevap
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
Allahım irademe sahip çık, nefsime uydurma. Senin yoluna giden seninle olan doğru yolda giden insanlarla karşılaştır. Bu dünyamda sağlık huzur bereket, gerçek dünyada sonsuz mutluluk ver bana. Amin.
cok güzel dua ederim ama şu an surda yazarsam gösteriş olur+ dua dua dır müslümanın kardesine ettiği dua daha erken tutarmıs... bu yuzden dualar kıyaslanamaz(nokta)
Allahım sen beni senden baskasına muhtac etme ..
amin.
klasik diceqine amin de.
istediğimi derim.
amin de sen cabuk :D
:D hayırlı bişey yapmıs olurum :D
ayetlerden üstün ne olabilirki, saçmaladın iyice...
benım duam denk sevap yoksa ben neyim.
sen cumleyı yanlış kurmussun. benim duama denk sevap olmasın. yani üstün üstüne söz soylemiş olursun. "dualarınız sevaplarınıza daim olsun" desen ihlas tada yaradanın kimsede olmayan üstünlüğü okunmustur. biz kular eşitiz ve biz kadarız. üste veya altta değiliz. kuluz. ümmetiz.
tek tanrı(göktanrı) inanılmaya basladıgından beri eller gokyuzune acılıp dua edılır. peygamber efendımız buna sabıt bır tavır getırmıstır. öğütleriyle biz biliyoruz. yoksa kıldıgı namazı tuttugu orucu hıc bı ınsan oglu yapamaz. burada bu konuyu daha fazla tartısmayalım. bıtırelım. hayırlı aksamlar...
tüm mü'min ve müslümanların sabrı pek, alnı ak, eline dirayetli , beline iffetli, rabbine imanlı kullarından eyle yarabbi..
link allah böyle dua edenlerle karşılaştırsın ;)
Allah'ım, Eş diye yazmadığını, Aşk diye çıkartma karşımıza..
Allah'ım sen gönlümdekini hakkımda hayırlı nasip eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.
Amin.
YARABBİM BANA ÖYLE BİR FEYZ-İ KANAAT VERKİ DEĞİL NAMERDE MERTE DAHİ MUHTAÇ EYLEME...
allahım kim benim hakkımda ne düşünüyorsa sen ona iki katını ver..
Alllah'ım herkese ne dileği varsa onu ver
ALLAH herkesi cennetine hapsetsin.
yarabbi sev , sevdir , sevindir .
Allah ım sen beni bana bırakma...
öyle bir dua biliyorsan sen yaz biz öğrenelim..
Allahım sen kimseyi kurabiyesiz bırakma
allahım benı senın yolundan ayırma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar