Nasıl bir kız tam onun istediği gibidir.. Davranışları, fiziği v.s nasıl olmalıdır? Neler yapmalıdır neler yapmamalıdır?
Teşekkürler :)
Teşekkürler :)
Sana burada bir liste versek,o listeye uyarsan koç burcunun sana aşık olacağını garanti etsek,koç burcu sanamı aşık olacak yoksa yarattığın sahte profilemi ?
Koçu aslanı yok bunun.Karşındaki kişi seni olduğun gibi kabul ederse zaten senin çabalamana gerek kalmaz.Olduğun gibi kabul etmiyorsada istersen ağzınla kuş tut boşa bir çabadır.
Koç erkeği eşinin hem son derece çekici bir kadın, hem de her türlü işin üstesinden gelebilecek kadar cesur ve güçlü olmasını ister. Kendine eşit olduğuna inandığı bir kadına aşkı bitmeyecektir. Tabii bu arada kendi eşiti olmakla birlikte bir adım arkasından da gelmenizi bekleyecektir.
Cevap
9Cevap
koç erkeğinin kadını kıpır kıpır olmalı. Onu hayata bağlamalı.bide aşkı yaşamalı yaşatmalı
teşekkürler :)
Yukselenine gore farklilik gosterir her koc erkegi ayni karakteri tasimaz deyip topu geri atayim sana:))
Onun ideal aşkı, daima hoş görünümlü, romantik duygularını canlı tutmayı başaran bir kadındır.
Dayanıklı olması lazım. Malum Boydnuz , toslama filan..kolay işler değil ))))))))))))))))))))
koç burcu demeyelim genel konuşalım...
genel olarak erkekler
ilgi
sadakat
hoşgörü
yalansız
temiz
kendi başının çaresine bakabilen bir kadın ister..
Lan bir bitmediniz gitti be ne burç manyağıymışsınız.
Koç burcu erkeğiyle çiktim 10 kizla aldatildim :):)
oha
ciddiyim
çok mu çapkn oluyolr .S
sana yalan söylemiş. Koç erkeği değildir. Ben koç erkeğiyim. Yaşım 27 bugüne kadar ki flörtlerimde hep birisi olmuştur. İlişki bitmeden başkasına bakmam bile. Bizde böyle bir delikanlıyız :)
ya burca bakma bence , benim çiktiğim adam değildi diğerlerinin gunahini alamam
Koc erkegi sevdigine sadiktir
valla günahımızı alıyorsun
teşekkrler hepnize dkkate alcm :)
sen varya delisin bırak onun istediği gibi olmayı o seni keşfetsin ve değer versin erol ben
akışına bırak insan insanı tutmuyo
1 çift memeyi esirgeme mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar