AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Koç değilim ama venüsüm koç'ta
Sevdiğimin yanında aşırı enerjik oluyorum, sahiplenici ve centilmen tavırlar oluyor. Bunlar istemdışı gelişiyor.
Şey ama Venüs koç zararda oluyor peki örneğin bir kızdan ayrıldıktan sonra eski kız arkadaşına dönüyor musun ya da bir kızın seni sevdiğine inanmadığını oluyor mu
Yok dönmüyorum aşırı etkilememişse beni öyle yasını tutma olayı yok bende. Evet venüs koç için zararda diyorlar ama bana astrolojiden iyi anlayan bir kişi venüs koç olman düşük olsa bile aslında daha iyi demişti. sadece romantiklik olmuyor bende, onun yerine enerjik, sahiplenici bir yapı veriyor.. Zaten bu tavırlar spontane gelişiyor o anki heyecanla. Tamamen rekabetten beslenen bir tutuma evriliyorum ama bu istemdışı gelişiyor...
Venüs koç erkeğin beğendiği kadın tipi nedir erkekte ay ve Venüs e göre es tipi bellu olur çünkü.
Hoşlandığım kişinin güneş Venüs Merkür hepsi koç burcunda. İlk adımı attım ona ama istemiyor hazır değilim diyor ciddi ilişki istemiyorum şu an diyor. Aslında astrolojik haritasına bakınca aradığı beğendiği kadın beni anlatıyor ama o yanaşmıyor. Bende uzak duruyorum
Koç karakterinde kadınlara çekildikleri yazıyor. Böyle mızmız çekingen utangaç kadın sevmiyorum gerçekten. Ama benim ay ikizler olduğu için çok sorgulayan düşünen kendini geliştirmiş sıradışı tip olmalı.
Ben utangaç değilim aslında yerine göre davranmayı seviyorum, kendimi geliştirmeyi seven biriyim. Ama beni neden sevmiyor anlamıyorum halen. Bazen erkek severse kaçar mı yani yetersiz olduğunu düşündüğü için.
Evet yetersiz oldugunu düşünüyorsa ondan da kaçabilir. Bilemeyiz. Venüs mars ay merkür nerde bu şahsın.
Venüs koç 7. evde retro , ay terazi 2. evde Merkür koç 7. evde
7. evde olması belki özgüvenini mi düşürüyor acaba bilemedim. Çünkü evler de etkiliyor. 7. ev terazinin evi ve terazi zaten koç burcunun karşıt burcudur. Benim venüs 5. evde.
Mars nerde bu şahsın? Aslında merkür koç venüs koç flaan güzel konum ama evler 7 olması sıkıntı olabilir belki
Mars 4. evde yay
Venüs retrodan kaynaklanabilirmiş. Atıyorum sana oku hepsini;
Venüs’ü doğum haritasında Retro olanlar Venüs’ün temsil ettiği alanlarda içe dönük, yavaş, gizli bir gelişim göstermeye yatkın olurlar. Bilhassa ilk gençlik yıllarında dışarıya nasıl göründüklerini, toplumda kabul görüp görmediklerini ve aşk ilişkilerini çok fazla önemseseler bile tüm bu duygularını saklayabilir ve umursamaz görünebilir, sosyal yönden çekimser olabilirler. Maddi kazançlarını yatırımlarını borçlarını ve birikimlerini telaffuz etmekten kaçınabilir, parayla ilgili mahremiyetlerine önem verirler. Bir diğer taraftan Venüs Retro için emeklerinin maddi karşılığını talep etmek hep biraz zordur.
“Acaba yeterince seviliyor muyum? Yeterince iyi ve çekici miyim?” sorularını devamlı olarak kendine yönelten ve kendine güvenmekte zorlanan bu kişilerin haritasında Venüs Satürn kavuşum açısına, Venüs Oğlak yerleşimine ya da sıklıkla Venüs Retro’suna rastlanır. Ya ardı ardına pek çok ilişki dener ya da kendilerine bir ilişkiye ihtiyaç duymadıklarını söyleyerek yakınlaşmalardan uzak dururlar. Reddedilme ve istenmeme korkusuyla adeta insanlarla aralarında bir savunma duvarı inşa ederler. Evliliğe zorlanmak, geç yaşanan cinsellik aşk veya evlilik Venüs Retro’suyla ilgili olabilir.
Özellikle bu yerleşime sahip erkeklerin genelinde sevgilerini materyal değerlerle gösterme, sözüm ona aşkı satın alma eğilimi gözlemlenir.
Venüs Retro’sunda aşk ve para konseptleri iç içedir ve kişinin ilişkiler yoluyla maddi zarara uğramaması için dikkatli olması gerekir.
Haritasında Venüs’ü geri harekette olan kişiler fiziksel olarak çok güzel ve yakışıklı olabilirler. Zamanla kendilerine has bir güzellik standardı da oluşturabilirler. Çekici dış görünümlerine rağmen kendilerini beğenmekte zorlanır ve kendilerini belirledikleri yüksek standartlar içerisinde acımasızca eleştirebilirler. Dans etmek ya da yoga gibi egzersiz disiplinleri edinmek kişilerin bedenleriyle sağlıklı bir ilişki kurmalarına yardımcı olabilir.
Yazının tümü:
hthayat.haberturk.com/.../1066138-venus-retrosunda-dogmak-sevgiyi-sonbaharda-yakalayanlar
Evett büyük ihtimalle böyle çok yakışıklı bana göre ama o kendini beğenmiyor nedense sürekli kusur buluyor kendinde.
Tamam işte linkini attıgım makalede astrolog da öyle demiş. Venüs retrolar böyle davranabiliyomuş, tüm sıkıntı venüs retro olması. Allahtan benim retro gezegenim yok pluto haricinde.
Valla kendim koç burcuyum ama koç erkeklerini pek sevemiyorum ya.😅
Ben yay burcuyum seviyorum bunları ya ben aslan sevemiyorum nedense
Evet aslanda sevemiyorum haklısın valla
Koç burçları iyidir valla dürüst pat pat söyler bir şeyleri ponçik bir kalpleri var ama Aslan yürüyen ego. Yay ve koç da ki ego daha tatlı masum diye düşünüyorum.
Evet Aslan burcu biraz öyle maalesef. Ama genelleme yapmıyım yinede tabiki, karakter meselesi çünkü bu.💕
Koç erkeği harbi sever eşini mutlu eder