İlk buluşmada çok konuşan kadın/erkek itici midir çekici mi?
#minnoşsoruyor
#ilkbuluşmaönemli
#çokkonuşma

Bence iyi. Bir defa biriyle buluşmuştum o kişi de çok az konuşuyordu. Konuşsun diye sürekli konu açıp durdum. Bu sayede 2 saat konuşmuşuz. Kendim normal sessiz biriyimdir ama karşımdaki de sessiz olunca sıkıntı oluyor. Bu yüzden konuşmak için bir şeyler açmaktan sıkıldım.
Bana göre itici olmaz çünkü ben çekingenlikten az konuşurum.
sessizliği önleme çabası ile çok konusuyorsa çekicidir.
konudan konuya atlamıyor bir konu üzerinde geniş fikir beyan ediyorsa çekicidir.
sırf konusmak için konusuyorsa iticidir.
boş konusuyorsa iticidir.
Karşı tarafa söz hakkı vermiyorsa iticidir.
Çok konuşan kaçıncı buluşma olursa olsun iticidir :D Tabi ki kastettiğim karşısındakine fırsat vermeden aşırı konuşan.
Cevap
78Cevap
Konuşulan konuya, anlatacak konu içerisindeki kişinin bilgi seviyesiyle alakalı bir durum olduğu düşüncesindeyim. Bir insanın hayatındaki saçma sapan bir hikayeyle can sıkması yerine bilimsel bir buluşu anlatıyorsa bana ve ben henüz bundan haberdar değilsem, istediği kadar konuşsun can kulağıyla dinlerim.
Kızlara göre iticidir. Kızlar ilk karşılasmada karşılarında heyecanlanan ezilen tipler ister. Adam beni görünce nutku tutuldu havasına girmek için. Çok konuşur ve rahat olursa bu sefer beni beğenmedi galiba çok rahattır hissine kapılırlar. Mantık aramamak gerek 😀
İlk buluşmada bacağını bacağının üzerine atıp omuzlarını ve başını dik tutup partnerin gözünün içine içine özgüvenle bakıp konuşursan eger ne kadar çok konuşursan konuş heyecan yaratırsın itici olmazsın 😌
deneyimlerime göre çok konuşan çekicidir..
Boş mile konuşsa muhabbet akıp gider
Öbür türlü sohbet etmeyip tavana dışarıya falan bakmalar başlarsa birisnin işi çıkar ;D
Çok konuşması ya da az konuşması önemli değil boş konuşmasın yeter. Az konuşup ortamı sessizlik bürüyecekse, çok konuşup saçmalayacaksa hiç görüşmeyelim 😂
Konusuna gore degisir. Bazen hiç susmasin daha da ifade etsin dersin. Bazen evet hayir dese yeterli gelir.
Ama konu ne olursa olsun boş konuşuyorsa iticidir.
Daha once konusmusluklari yoksa iticidir ama bulusmadan da olsa konusmus ve birbirlerine alisiklarsa devamini daha iyi getirmek acisindan kaliteli ve "ici dolu" sekilde konusmasi iyidir.
çok konuşma tabiri boş konuşan ve karşıdakinin lafını kesen ve dinlemeyen insanlar için geçerlidir. bunun azı çoğu yoktur iyi bir dinleyici ve iyi bir konuşmacı vardır.
İlk buluşma da saçmalayan çoktur. Çok konuşması da normaldir. Bazılarına göre “ne diyor bu” , bazıları da “ konuşman çok güzel devam ettttt “
Konuşmayı severim ve icraat da yaparım konuscaz ki birseylere karar vericez ikisi de itici veya çekici değildir hayırlısı.
İki tarafta konuşabilmeli , eğer sadece bir kişi konuşup diğeri pek bişeyden haberi bilgisi yoksa , o daha itici
Bazen hic konusmuyorum. Bazen ben bile ne konustugumu anlamayacak derecede sacmaliyorum. Olabiliyor boyle seyler 🤣 Pek de takmamak lazm
Bence ilk bulusmada bir erkek cok konusursa itici olabilir cunku karsidaki kisiye konusma firsati vermez
Kadın itici olamaz çok konuşmak bir özelliği zaten ama erkek asaletiyle cool duruşuyla çekici durur.
iticidir ben normal hayatat bile bir kızla o kadar konuşmam hata konuştuğumu bile hatırlamıyom merhaba merhaba
Çok konuşmak her zaman iticidir benim için. Geveze insanları cekemiyorum
Itici galiba. Ben de çok konuşurum ama bir sıkılma belirtisi görürsem ani dururum.
Çok ve dolu konuşuyorsa ilgimi çeker ama boş laf yapıyorsa iticidir
Çok konuşup boş konuşmasına bağlı dolu konuşursa idare edilir
Itici olabilir. Arada biraz susmak gerekir. Karsindakine söz hakki tanimak gerek.
Genelleyemem. İnsan hoşlandıysa saatlerce dinlemek ister.
Çok konuşan birisini Sevmeyen itici bulabilir tabiki.. ama olması gereken konuşmak değil mi tabi?
İkisi de olabilir. Ne konuştuğuna ve nasıl konuştuğuna bağlı.. :)
Boş konuşmuyorsa değildir. Boşsa, buluşmanın sonunu bile getiremeyebilirim.
ben beğendiysem çok gözüme batmaz sadece uyarırım biraz kırmadan o kadar
Çok çekicidir hem de , konuşmayı bilmeyen o kadar insan var ki
Hem de nasıl zaten erkek hiçbir zaman çok konusmamali dinlemesini bilmeli
Ben çok konuşurdum karşımdaki beyde gülümser genelde
Çok konuşmayı sevmem, çok konuşan insanları da sevmem.
@Odzillaa yay.
@Odzillaa yükselenim Aslan. Olabilir..
Cekici asik konusmazsa benle ilgilenmiyor begenmedimi acaba dusunceye kapilirim
Cok olan herseyilk bulusmada da devaminda da sıkıntılı bence hersey dozunda ve yerinde guzel
Boş konusup bogmuyosa tanimak icin iyi firsat derim
Evet itici olabilir ama bazıları sevebilir de farklı bir durum her insan kaldırmaz
itici yerinde ve zamanında konuşmalı bir kadında erkekte
Anlattığı olaylar ilgi cekiciyse çekicidir sacmaliyorsa ego kasıyorsa net itici 🤚
Konuşulan konuya bağlı. Boş konuşuyorsa boşver gitsin.
Yerinde konuşsunda az mi konusur cok mu konusur bilemem
Hayatımda hiç buluşmadım buluşsam da hiç konuşmam zaten sessiz kalırım
Az ve öz konuşmak lazım çok konuşan insanlar itici geliyor bana..
Pekala çekicidir. Aksi olduğu zamanlarda ise ''Köprüyü rahatça geçeyim de sonra o öyle değildi bu böyle değildi der sıyırırım'' hissi verilebilir. Her şey açıkça söylenir. Fikir alışverişi olması en makulüdür. Tanışmak için kaçınılmazdır.
Hayır niye olsun konuşmamak için kendimizi niye tutalım
Minnos ben ilksonaasik Kullanicisiyom hesabimi kapattim bana mesaj atarmisi canim..
İlk buluşmada her iki taraf heyecanlı olur. Bu sebepten çok konuşmak itici olmaz bence
Kendini iyi ifade edebilmesi önemli, fakat çok konuşup bol konuşmazsa sevindirik olurum.
Boş konuşan iticidir.
ilk buluşmada her zaman az ve öz konuşmalı ilki sonu yok çok konuşuyorsa yallah arabistana
Çok konuşması değil gereksiz konuşması itici gelir.
Hep kendisi konusuyor beni az konusturuyorsa sevmem
Cekici bence itici olmazlar saygı duyarlar birbirlerine
Boş boş atıp tutuyorsa evet itici, ama heyecanindan ise belli olur zaten, bu anlaşılır bir şey
Boş konuşmadığı sürece itici değildir
Samimiyse çekici yapmaciksa iticidir.
Kişiye göre değişir. Bazı erkeklere konuşmak sempatiklik katıyor. Kızlar ise tatlı görünüyor. Ama konuşan aptalın teki ise söyledikleri ciddiye alınmaz zaten
Çekingenliğimi aldığı için minnettar kalırım. Açıldığım için ona eşlik ederim sonra.
Ben genelde çok konuşkan değilim, bu yüzden de karşımdaki konuşkan olması gerekli.
bos konusmuyorsa ortami neselendirir itici degildir
Saçma sorular arkadaşlar bu neyin merakı yahu sevmeyi unuttum sayenizde
Gereksiz samimiyet kuruyosa ve bos konusuyosa itici tabiki zaten ilk buluşmada oyle. konuşulmaz cok agir agir ilerliceksin ki tani karsindakini
Boş konuşmuyorsa sıkıntı yok.
Buraya kadar 150 oldu 😀
@RealistPanda çok teşekkür ederim 💙😄
Buluştuysak konuşucaz Mahmut Tuncer’i çağırıp halay çekicek halimiz yok!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar