😊Soruma hoşgeldiniz 😊 Bunlar benim hayallerin çocukluğumdan beri. 💗Sevdiğim ile hayallerim💗 El kızartmaca, su savaşı ebelemec ve körebe oynamak Kırlarda piknik, birbirimize koşmak etrafımda döndürmek Rengarenk çiçekler toplamak papatyalardan taç yapmak Sinema, luna park ve boğaz turuna gitmek Sahilde balık ekmek ve el ele yürümek Kız Kulesi'ne karşı kayalıklarda semaverde çay içmek Ona şarkı şiir okumak, güzel slow bir müzikte dans etmek Birlikte PC oyun oynamak, motosiklet ile gezmek tura çıkmak Tatlı tatlı kavga etmek bile istiyorum Parka gidip salincakta sallamak ve tahterevalli Salıncağı kendi ellerim ile kurmak isterim halatla Çocuklar ile birlikte oyun oynamak istop yakar top Birlikte ip atlamak, deliler gibi bağırmak çağırmak hatta Ona kendi ellerim ile kahvaltı hazırlamak Birlikte yemek hazırlamak sofra kurmak ve toplamak... Sadece hayal ettim. Herkesle yaşanacak olsa zaten yaşayabilirim ama emin değilim. Hayallerden vazmı geçmeli? Herkes gibi mi olmalı? Bilmiyorum...
Ben eşimle daha yeni sevgiliyken birlikte yaptığımız gittiğimiz her yerden bir anı alırdım bir gün otobüste bir patik düşmüş Bebek’ten inmişler bende onun düştüğü yere oturmuşum eşim bana şakla onu bir gün evlenirsek bebeğimiz olursa arabamıza aşarız dedi bende bir kutuya koyup saklamıştım üzerine de umarım hayaller gerçek olmuştur yazmıştım şimdi bir çocuğumuz var oluyo yani hiç bişey imkansız değildir 😇😍
Amin amin inşAllah 😊Olursa olur olması ahirette Allah'tan isterim 😊Rabbim bana verir ne istersem 😊Cennette aklımızdan geçenler olacak zaten ya öyle ya böyle olacak o kadar ama bu dünyada olsa da ahiretliğim olsa güzel olur 😊
Bir zamanlar her şey hayaldi be kardeş ama ne yaptı insanoğlu aklını çalıştırdı çabaladı hayallerini gerçekleştirdi. Misal kim derdi ki dünyanın bir ucundan öbür ucuna kadar görüntülü konuşup sohbet edileceğini 😊
Ben enerjiye çok inanıyorum. Ve bence en önemli şey her zaman olaya ve hayale pozitif bakmak. Mesela bir arkadaşına o hayali anlatırken "Bak gerçek olacak göreceksin" diye anlatmak. Şu ana kadar ne hayal ettiysem aynı bunu yaptım ve bellki inanmayacaksın ama hepsi ama hepsi gerçek oldu. Yani bu pozitif bakma işine %100 kefilim. Hayall et, imkansız diye bir şey yoktur. Umarım bu yöntemi benimseyip hayallerini gerçekleştirirsin :)
Tünaydın işlerim yeni bitti geldim... Ben de inanıyorum. Haklisin pozitif bakmak çok önemli... Ben gerçek olsun diye hayal kurmam ki 😊 Senin adına çok sevindim ne güzel... İmkansız yok evet biliyorum... Amin inşAllah hayırlısı... Benim hayallerime zaman var ev kredim bitince inşAllah.. Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😊 Hoşçakal
Evet cokkk güzel hayallerim var güneşli günde parkta cimenlere oturmak su islatmaca oynamak ama o beni islatmasin ben islatayim onu😂 sonra o sigara icsin ben onu izleyeyim tatlı tatlo😌😌 sinemaya veya kalabalık yerlerden hoşlanmıyorum daha doğrusu pek insan sevmiyorum🚫🚫🚫onunla beraber film izleyebiliriz... gibi gibi gibi
Ne güzel sevindim senin adına. Bende bende istiyorum cimlerde oturmak su savaşı diyorum ben ona😅Olurrrr 😅😅Bende kalabalık sevmiyorum zaten yüzlercesi de olsa görmez ki gözlerim 😅ben severim de insanları sevmiyorsa sevdiğim uzak dururum ama yine de Allah rızası için korumam gerekenleri korurum. Super olur valla zaten tanıdık sinemacı var kapatırım salonu 😅 Görüşün için teşekkür ederim 😊
Hayallerin cok masum 😞 umarim bir gun gercek olur bende sevdigimle beraber sadece birlikte vakit gecirmek sevdigim kadar sevilmek istedim ama o kadar canimi yaktilarki tek hayalim var kendi ayaklarimin uzerinde durmak kimseden beklentim yok artik
Bir çok güzel hayallerim var, seninkiler de içlerinde var hatta. Hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin, hayal kurmak ne kadar şuanda yaşanması zorda olsa süper bir his. Hayal kurmayı çoook ama çooook seviyorum.
Ne masum hayalleriniz var. Böyle erkekler olduğunu bilmek güzel. Hayal kurmadan çok yarım kalırız. Hiç vazgeçme hayal kurmaktan. Bir gün bu güzel hayalleri hak edecek biriyle yaşaman dilegiyle :)
Hoşgeldin güzel ablam😊😍abla bunlar aşırı mı sence 🤔ailem var çok şükür canavar gibiyim abla aslan gibi 20 saat ayaktayım ben 😅ama abla ya ben yuva kurmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum ailem varda bende aile olmak istiyorum be hayatımı hayat yapan biri olsun hayatıma anlam katan biri hastalıkta sağlıkta hem bu dünyada hem de ahirette benimle olacak biri çok mu abla çok mu istiyorum 😢
Canım tabiki sen daha çok gençsin yolun başındasın kur tabi hakkındır ama bir insanı tanırken hayali bırak gerçek huyu nasıl iyi birimi beni mutlu ederimi bunlarada bak yani hayal kırıklığı olmasın umarım Allah kalbine göre versin.
Alla alla gece gece ne işin var yalnız gitme bari abi arkadaş filan al laf atan olur bakan olur 😊😅Bende çok severim sahilleri ve boğaz turunu 😅 Görüşün için teşekkür ederim 😊
Neden heryere ezberlenmis bir sekilde yaziyorsun Psikolojik destek aldinmi iyi degilsin bu kesin INSALLAH hayallerin gerceklesir da önce kendini toparla Benim cok hayalim var ama hepsi özel
Çoğu zaman evet ellerimi açıp Rabbime dua ettim herzaman ama bazen zamanıni bekledi yani bir anda olmadı zamanı gelince bir bakmassın oluvermis hep şukrettim sukrettikce cogaldı ama kalpten isticen
En İyi Cevaplar