Benim bir sürü var ve hepsi sevdiğim ile ilgili... Sevdiğim kız ile, El kızartmaca oynamak istiyorum Hafif akşam karanlığında yıldızları izlemek Kırlarda piknik yapmak Kırlarda kosmaca ebelemec körebe oynamak Kırlarda birbirimize koşmak etrafımda döndürmek Rengarenk çiçekler toplamak ona kırlardayken Papatyalar dan taç yapmak ona Sinemaya gitmek Boğaz turuna çıkmak ve martılara simit atmak Luna parka gitmek Ona şarkı şiir okumak Güzel slow bir müzikte dans etmek Sahilde balık ekmek ve el ele yürümek Birlikte PC oyun oynamak Motorsiklet ile gezmek tura çıkmak Tatlı tatlı kavga etmek Parka gidip salincakta sallamak ve tahterevalli Salıncağı kendi ellerim ile kurmak isterim halatla Çocuklar ile birlikte oyun oynamak istop yakar top Birlikte ip atlamak Birlikte deliler gibi bağırmak çağırmak hatta Ona kendi ellerim ile kahvaltı hazırlamak Anne bak gelinin geldi diyebilmek Aileme abim ablam bacima tanıştırmak Hiç bıkmadan saatlerce gözlerine bakmak Ne olursa olsun birlikte beraber olmak herseyde Başımıza ne gelirse gelsin birlikte göğüs gelmek...
kusura bakma da, bu şiirden anladığım kadarıyla, senin aşk -sevgi- anlayışın türk film-dizilerinden ibaret.
daha yaratıcı bir şey yok mu hayalinde? mesela 1 spor arabanın üzerinde kuzey ışıklarını seyretmek var. tabi, spor arabayla norveçe nasıl gideceksin, orası da var.
Kusura bakmam kardeş bu şiir değil şiir de yazarız güzel de okuruz severler dinleyenler, benim aşk sevgi anlayışım bunlardan ibaret değil çocuksu çocuk gibi saf ve masum severiz adam gibi de sahip çıkarız... Bir sürü hayalim var bunlar bir kaçı... Spor araba hiç hayal etmedim... Sadece yapabileceklerimi hayal ederim spor araba lukse girer benim için... Görüşün için teşekkür ederim... İyi akşamlar...
Bence de öyle bazıları hayallerinden vazgeçmiş bıkmış gibi bende yoruldum ama hiç bıkmadan hayallerim hep benimle hayallerde yasiyorum zaten, amin insAllah güzel insan Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler..
Hayal dunyamda yaşıyorum ben gerçekler çok farklı başka ama napim inşAllab kavuşuruz hayat çok kötü insanlar çok kötü menfaatci ve çıkarcı benim hayallerim de öyle değil... EyvAllah 😊
üniversite sınavını kazanıp katılıcağım 2019 daki yarışmayı kazanıp fitness modeli olup uzaktan eğitim vererek üniversite yaşamamı geçindirmek ve ilerlemek
Hayırlısı kardeşim öyle düşünme lütfen gerçekleşir, sadece hayal olarak kalmayacaklar gerçek olacaklar inşAllah benimde uçuk hayaller değil sıradan gibi küçük hatta küçücük benim dunyamda kocaman ama olmayınca olmuyor evet de zamanı vardır belki ben mesela hiç sevdigim ile sinemaya gitmedim ya da el ele gezmedim dolasmadim hiç luna parka gitmedim hep hayal ettim hala ediyorum belki bir gün... Rabbim kurduğun hayalleri bir bir gerçekleştirmek için fırsatlar çıkarsın karşına bir bir gerçek olsun... Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler
benim hayyallerim daha küçük. Sadece sevebileceğim, işi-gücü olan birini istedim. Herkes güzel olduğumu söyler, 21 yaşındayım ama hala öyle biri çıkmadı, çıkmıyor. şu an yeter diyip mantığa dayalı evlilik kararı aldım. Ondada ilk günden pişman etti zaten, bakalım hayırlısı. Allah razı olsun, inşallah herşey istediğin gibi olur
Alla alla benim hayallerim çok mu büyük sanki kardeşim... Olur inşAllah iş güçle de olmuyor be kardeş ben 10 senedir çalışıyorum ama olmuyor işte hayat şartları hepimize aynı değil adil değil hayat, güzellik görecelidir kardeşim benim sevdiğim benim için güzeldir en güzelidir dünyamin, güzel bakarsan güzel görürsün görürler, gençsin daha yaşın çok büyük değil ideal bence çıkar inşAllah kardeşim, çıkmıyor deme çıkar, mantığı filan boşver kardeş sevmedikten sonra mantık ile olmaz ki gerçi zmaanla sevebilirsin ama bilmiyorum bilemiyorum... Evlendin mı nasıl yani ilk günden pişman etti? Hayırlısı... Amin cümlemizden razı olsun Rabb'im... Amin inşAllah cümlemizin istediği gibi olur herşey... Rabbim seni sen olduğun için seven seni senden bile daha çok sevecek canına can yoluna yoldaş olacak son nefesine kadar sana sadık ve yanında olacak birini nasip etsin inşAllah EyvAllah...
inşallah dediğin gibi olur. Dün istediler, tamam dedik. Bu gün annemi aramışlar, düğünde ölen babası için mevlüt okutucaz dediler. Tabiki okutsun ama benim düğünümdemi? Bir kez evlenicem, ben böyle bişey ne gördüm, nede duydum. Alay konusu olucam. Resmen düğün masrafından kaçıyor, aYIP YA
Amin inşAllah cümlemizin istediği gibi olur herşey, hayırlısı hemen tamam denmez ki herşey konuşulur benim iki kız kardeşim görücü usulü evlendi, düğünden sonra okusunlar başka zaman okutsunlar Kur'an ki düğün iyidir güzeldir ama iki eşin birbirine danisip karar alması gerekir kafasına göre öyle şey olmaz benim kız kardeşime yapsalar bunu ağzının payını verirdim aynen kardeşim birkez evlenilceksin inşAllah Kur'an li düğün daha hayirli daha iyidir kardeşim alay konusu olmazsın fakat istemiyorsan yapması yanlıştır açık ve net evet masraftan kaçıyor bence
bencede, en çok bu zoruma gitti zaten. Babam zor durumda kalmasınlar, kendileriri karar versinler diye altın dahi istemedi ama demekki bu kadar iyi olmakla hata yapmışız. Tek oğlan, evi arabası, işi var ama bişey yaramıyor işte. Daha ilk günden zehir ekti içime, gerekirse vazgeçicem. Kısmet artık
EyvAllah kardeşim, alla alla baban yanlış yapmış altın istemek hakkı annenin de analık hakkı sut parası diyorlar bazı yerlerde iyi olmak suç kardeşim suç hata iyi olmak yaramıyor insanlar kullanıyor somuruyorlar, Vazgeç kardeşim bence bu cimriden birşey olmaz
aynen, zaten anneme kendileri iki tane bilezik falkan alıcaz demişler. Ailem tek oğlan diyor, takma diyor ama parasında değilim, enazından 4 bilezik ve üçü bir arada hak değil mi? Para falanda istemedik.
annesinin 2 milyar emekli maaşı, kendisinin 2 milyar kazancı var. Bir evleri kirada, o da bir milyar, yani 5 milyar. Tek erkek çocuk ve outdukları ev çok büyük olmasada üç katlı villa. Oda elektrik teknikeri, bence yeterince var ama bişey yarımıyor
o kadar dertşleştik, bir haber veriyim dedim. Bu gün herşeyi konuştular, onlarda pişman olmuş. Düğün salonu tutup, düğün yapıcaz demişler. Bide bizim evde herşey var, çeyiz yapmasın, diğer çocuklara kalsın demişler anneme. Çünkü annesiyle yaşıyor, yani hazır bir eve gidicem. Tek çocuk ve babasıda rahmetli, Allah rahmet eylesin. Neyse ki yola gelmişler, çeyiz dahi olmasın demişler. İçim şu an rahat. Sanada teşşekürederim
EyvAllah kardeşim sağolasın sevindim senin adına ne güzel iyi olmuş olması gereken buydu bence de amin insAllah bütün vefat etmişlerimize rahmet eylesin Rabb'im çok şükür hadi hayırlı geceler kardeşim
Basit olan sensin bilader sen ve senin gibiler herhangibir kızla bunları yaşayabilirim ama yaşamadım kolay belki zor değil ama basit de değil ayrıca sevgili kolay sevmek sevilmek zor... Aynı şey değil... Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler...
Sevdiğim insan yanımda değil çok basit hayallerin var diyorsun bunları yaşıyan yok yaşayabilen yaşamak isteyen yok gibi aşk sevgi yok denecek kadar az azaldı...
Ablaaa hayırlısı üzme kendini üzulme bende korktum ama kuruyorum yine de bir tek hayallerim var olmasada belki bir gün diye umut ediyorum belki bir gün olacak olmasada gerçek olma umudu ümidi yetiyor be abla belki bir gün işte Rabb'im kurduğun kuracağın bütün hayalleri bir bir gerçekleştirmek için fırsatlar çıkarsın karşına bir bir gerçek olsun hayallerin... Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler
Bende öyleyim Prenses kardeşim... Rabbim kurduğun bütün hayalleri bir bir gerçekleştirmek için fırsatlar çıkarsın karşına kurduğun bütün hayaller gerçek olur insAllah... Görüşün için teşekkür ederim.. İyi akşamlar...
Rica ederim kardeşim 😊çocukluktan beri öyleyim 😊Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine 😊Her geçen saniye daha da mutlu ol her geçen günün bir önceki günden daha iyi güzel mutlu olsun sevinçli neşeli musmutlu 😊😊😊😊😊
Ben yaşadım da söylüyorum. Sağlık kadar önemli birsey yoktur. Sağlık giderse geri gelmeyebilir. Ama sevdigin insanlar giderse geri gelebilir ya da seni baska seven insanlar gelebilir.
Bende yaşadım bilader bende... Sağlık önemli evet... Fakat önce sevdiğim sevdiklerim önemli ailem önemli... Onlar olsun da yanımda sağlıklı olmasam da olur... Onlar olmadıktan sonra sağlıklı olmamim yasamanin hiçbir anlami yok benim için... Sağlıkta geri gelebilir... Ben aileyi kastediyorum...
Erkek kız ile ilgili olması gerekmiyor ki gelecekle alakalı benim de benim geleceğim sevdiğim kız olacak ailem olacak... Görüşün için teşekkür ederim... Kurduğun bütün hayallerin bir bir gerçek olur insAllah... İyi geceler...
Rabb'im kurduğun bütün hayalleri gerçekleştirmek için bir bir fırsat çıkarsın karsina bir bir gerçek olsun hayallerin... Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler...
Rabb'im kurduğun bütün hayalleri bir hir gerçekleştirsin, hayallerini gerçekleştirmek için fırsatlar çıkarsın karsina... Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler...
En İyi Cevaplar