Erkekler neden elde ettikten sonra ilişkileri için çabalamaktan vazgeçerler, düzenli bir ilişkiden bahsediyorum...

erkekler neden elde ettikten sonra iliskileri icin cabalamaktan vazecerler, duzeli bir iliskiden bahsediyorum, ilk basta pesinde pervana olan, gecesini gunduzune katip seninle ilgili her ince ayrintiyi onemseyen adam (hatta bu ilgi cogu zaman bunaltiyor bile), iliski oturduktan sonra tamamen degisir... hayir tabiki o bastaki halleri beklemiyorum ( ya da beklemiyoruz), birbirine verilen gucen sonucunda bazi rahatliklarin olmasi kadar normal birsey yok, ama ole ki sizin ona ait oldugunuzu anladiginda cabalamayi birakiyor, ama iliski her zaman onemsenemsi gereken birsey dgeilmi? bu sekilde davranmalarini sebebi ne? ya da bayanlar bu sekilde olmamasi icin ne yapmamaiz lazim?
Güncellemeler
+1 yıl
yani elde etmekten kastim aslinda, iliskinin belli bir duzene oturmasiydi, yani uzun soluklu ciddi bir iliski olmasi (cinsel birlikteligi kast etmek istememistim)...
Erkekler neden elde ettikten sonra ilişkileri için çabalamaktan vazgeçerler, düzenli bir ilişkiden bahsediyorum...