Genelde çoğu insan yüz yüzeyken daha bir farklıdır.
Bence yüz yüze konuşmak daha iyi iletişim kurmanın yoludur.

#Suratsızkız

Mesajlaşmak yazışmak her daim cesaret patlaması yaşatan, icinden gecenlerin çok kolay ifade edildiği kalp kırmanında yol yapmanında en kolay yolu. sadece akıl düşünür parmaklar basar karşında bir ses yoktur karşı koyman ya da üzerine gitmen yahut biat etmen gereken
Ama konuşmak öylemi? Mesela ;
Sevdiğini cesurca söylemek
Rest çekmek
Tehdit etmek
Şımarmak
Bozulmak
sevinmek
Üzülmek
Uzarda uzar bu liste
O sesi duyarken, kelimeleri seçebilmek çok zordur. hakiki adam işidir. Hayattan yediğin kazık ve çektiğin acı ile direk orantılıdır makara yapmak dışında ciddi mevzulari soylemek.
Yazarken kelimeleri secersiniz kırmazsınız ya da sırları saklarsınız karşı taraf ne kininizi görür duyar ne icten pazarlığınızı nede gözyaşınızı titreyen sesinizi. Yazmak çok kolay lan.
Konuşun gençler konuşun. Klavyelere sıkıştırmayın dünyayı.
Eig'i hak eden bir yorum
Teşekkür ederim.
Yüzyüze daha iyiyim. Sorun bir süre sonra şeker görmüş sinek gibi çoğalıyorlar etrafımda. İşimi gücümü bırakıp insanların sorunlarıyla uğraşıyorum, aralarındaki kavgaları sakinleştiriyorum. Sabah 4, e 5'lere kadar dert dinle, ticari gelecekleri ile ilgili konuş, 2 saat uykuyla işe git.. müşteriyle konuşurken karşısında uyuya kal. Yazarım trol olurum anlamasınlar beni daha iyi. İnsanlar çok değil ama az uzak olsun benden. Tamam seviyoruz insanlığı, saygımızda sonsuz. İstersel yzarakts güzel anlatırız. Öküz karakterli insanlar gibi vurdum duymaz ve aptalca yaşamak istiyorum sadece. Böyle; MöÖÖöoÜ
Yüz yüze :)
Diksiyonum iyidir, konuşmama cümlelerime vesaire dikkat ederek konuşurum her zaman.
Ve konuşurken mimiklerimi bakışlarıma da dikkat ederim bu nedenle daha iyi diyalog kurarım.
Iki konuda da kötü olduğumu düşünmem de yazismak yanlış anlasilmalara yol açabiliyor ses tonu mimikler falan önemli diyalog kurarken
Cevap
37Cevap
Her ikisindede iyiyim ama bu özelliklerimi kullanmak hiç icimden gelmiyor? çogu insan menfaatini kovalar olmuş? kim candan? kim rol kesiyo anlamak imkansız? yani sever gibi gözüken biri malınız paranız icin sizinle takılıyo olabilir? yani hiç hareketsiz olmak daha iyi
Genellikle yüz yüze iletişim tercihlerimin literatüründe üst seviye'dedir lakin fazla insanla iletişim kurmuyorum genellikle çünkü etrafıma bakıyorumda hangi kişiyle iletişim kursam anlattıkları ve iletişimde kullandıkları cümleler hep anlam ve mantık hatasıyla çevrili..
İkisinde de.
Yuz yuze biraz az konuşurum sadece.
Yazi da cok daha samimi ve komik bir insan olabilirim :)
Maalesef ikisini aynı ayarda tutamıyorum :D
Yüz yüze iletişimi severim. Telefonda olacak iş değil. Ama yüz yüze konuştuktan sonra, telefonda mesajlaşarak konuşmayı da severim.
Yazısarakta yüzyuzede ama yüzyuzeyken heyecan yapıyorum
İki türlü de iyi hatta sadece bakışarak da olabilir ya da el kol hareketleri her konuda 😅
Neysem o. Sadece yüzyüze olunca yanyana konuşmuş oluruz fark olarak.
Yüz yüze konuşarak bir insanı daha iyi tanırsın. Hal ve hareketleri olsun, tavırları olsun.
yazışarak iletişim kurmada ve telefonda konuşmakta daha seviyorum :)
iletişimin kalitesi bence yazmakla veya yüzyüze ile değil konuştuğun insana göre değişir
insanlar konusa konusahayvanlar koklasa koklasa😂😂
Farketmiyor bana
Yuzyuze insani daha hizli cozuyoruz
İyi veya kotu niyetli olarak
Yazarkende yuz yuzeykende ayni sekilde konusuyorum. Ama yuzyuze konusurken daha samimi hissediyorum.
Karşımdaki kişilerin gerçek yüzünü göremediğim için yazışarak daha iyi 😋
Mesajlaşmayı hiç sevmediğim için yüz yüze daha iyiyim.
bence insanlar iletişimi mimiklerle daha etkileyici kuruyor
Farketmiyor benim için. Her iki türlüde çok iyi anlaşabiliyorum karşımdakiyle
Mesajlaşmalarımı çok kısa tutarım yüzyüze daha iyiyim
Konuşarak daha iyi iletişim kurduğumu düşünürüm kız ayool
Bence yüz yüze konuşmak en iyi iletişim kurmanın yoludur.
konuşarak tabi ama yazışmayı daha çok seviyorum
Her türlü iletişimimin iyi olduğuna inanıyorum.
Kesinlikle yüzyüze konuşmayı tercih ederim
farketmıyto ıkısıde olabılır etkılı benım ıcın
Yüz yüze konuşarak tabiiki
Yazışmayı sevmem pek o yüzden yüz yüze
yüz yüze konusmak her zaman iyidir
Yazışarak. Yüz yüze sorunlarım var.
Ikiside uygundur lakin telefonla konusmayi sevmim
En iyisi dumanla
En sağlıklı iletişim yoludur yüz yüze konuşmak
yüzyüze de %100 sonuç alırım yazarak %90..
Suratsız kız olmasın da yeter gerisi gelir
İki türlü de iletişim kuramıyorum
İkiside ama yazmada daha başarılı
Yazisarak daha kolay oluyor
Ikisinde de iyiyimdir
yüzyüze.
Yazışarak 😄
anirarak
İkisindede iyiyim.
yüz yüze bence
Fark etmez m
Her ikisi de