Vücut dili olarak 2 tür kadın vardır; birincisi işveli, cilveli, ikincisi ruhsuz, odun diye tabir ettiklerimizden. Peki cilveli kadınların 3 ana malzemesi nedir sizce? Dip not: Odun dediğim için kızmayın kızçelerim, ben de bir odunum. 🙄
cilveli kadının ilk özelliği cesaretidir. ufak tefek frikikler dekolteler cüretkar giyimler falan önemli bu konuda. Bir diğer silahı vücudunu tanıması ve kullanmasıdır. artık göğüsleri güzelse göğüslerini, bacakları iyiyse bacaklarını ses tonu şuhsa ses tonunu bu şekilde kullanmalıdır. son özelliği de bence biraz arsız olmalıdır. yani bir kadından beklenen hanımefendi tavrın dışına çıktığında çoğu erkek kendine dahi itiraf edemese de sana hayran oluyor.
1. Hayatı ciddiye aldığı kadar da eğlenceye alabilen yani pek umursamayan, 2. Ne kadar büyüsede çocuk ruhlu kalabilen, 3. Aşırı sevgi görmekten sevgi yumağına dönüşenler Cilveli olur diye düşünüyorum.😊
Uzun kirpikler Sürekli bir hareket halinde olan el bilekleri Bir de tam olarak nasıl tanımlarım bilemedim ama Sibel Can'ın meşhur gerdan kırması hareketi.
Yerine göre yaklaşmak yerine göre erkeği öveceksin yerine görede güleceksin bu 3ü nü kullan ise yarar 😉
Zaten sizin gibi erkek nerde sen şöylesin sen böylesin diye övdügün erkeğe zaten cilve yapmış oluyorsun ama adamına göre değişir çokta bir b. k sandirma kendini gtü kalkar sonra 😉
En İyi Cevaplar