Kadın neden önemlidir? Erkek kadınsız yaşayabilir mi?

Kadına ulaşmakta sıkıntım var. Yalan değil bu sözüm. Eskisehirde ogrenciyim yokluk cekiyorum, yaş olmuş 32. Bazen canımı yakıyor bu durum. Kadının iki bacağı arasında olmak istiyorum. Öyle başıma vuruyor ki? Insanlardan nefret etmiyorum ama bir kadina duydugum muhtaclikta kimse tarif edemez. Zor olan sey diyorum parasızlık. Gen eleve gitsem de bana etki etmiyor. Özlemlerim var, sarilma isteğim var. Kimseye diyemiyorum. Kadına sahip olmak bu kadar mi zor evet? Bir taraftan da surekli ders calisiyorum ama her derste aklima hep yerleştiriyor ve diyorum ki basaracagim belki kirk yaşında ama basaracagim. Kadinlarin boynunda bükecem. Kadınlar da bir gun yalvaracak benimle evlen diye çektiğim o yalniz günleri soracağım. Sizce ne kadar dogru ama duygularima oyle yerlestirdim ki? Adam afrikadan gelmis iki tane kiz arkdasi var hangisinde kalsam diye düşünüyor ben ise bir sazovaya gidecek para bulamıyorum işte bununda bedelini alacagim ama kizlar bahar basiniza kara gelecek sizinde bugun olmaz ama yarin, ben getirecem demiyorum da demem de. Ama ölüm var ve gun gelecek siz de düşeceksiniz? Öyle bir gun gelecek mi ya?
Kadın neden önemlidir? Erkek kadınsız yaşayabilir mi?