Hiç arkadaşım yok, bu yüzden hiç evden dışarı çıkamıyorum?

Uzun zamandır arkadaşım olmadığı için dışarı çıkamıyorum, yaşıma göre kısa boyluyum ve bu yüzden beni hiç kimse ciddiye almıyor. 14 - 15 yaşındayım, orta okulda çok fazla devamsızlık yaptım. Çünkü okula gitmekten nefret ediyordum. Evet okula gitmeyi çoğu kişi sevmiyor ama ben nefret ediyordum. Aslında çok sevilmeyen biri değildim okulda, 2 - 3 tane samimi denilebilecek, 10 - 15 tane de samimi olmadığım ama arkadaşım olabilecek kişiler vardı. Boyum kısa olduğu için çoğu kişi ile samimi arkadaş olamıyordum. Son zamanlarda samimi arkadaşlarım çok çocuksu gelmeye başladılar, yani çok onlarla takılmak istemiyordum. Neyse işte bu sene liseye başlayacaktım, annem liseye gitmemi istemiyordu çok fazla devamsızlık yapacağım ve sınıfta kalacağım için. Aslında haklıydı da ama ben bir yandan gitmek istiyordum. Çünkü annem çalışmamı istiyordu ve ben çalışmak istemiyorum. Neyse açık liseye yazıldım, ama salak gibi sınavlara gitmedim, çok ilgilenmedim kitap bile almamıştım. Şu an çalışmıyorum da, okumuyorum da bütün gün evde bilgisayar başındayım. Arkadaşlarla sesli bir şekilde oyun falan oynuyoruz, onlar okula falan gidiyor, arkadaşları var. Ama ben 2017 de okullar kapanalı beri hiç bir şey ile ilgilenmedim. Ben de çok isterim arkadaşlarım olsun onlarla dışarıda gezelim bir şeyler yapalım, ama hiç arkadaşım olmadığı için dışarı bile çıkmıyorum. Lütfen ciddi bir şekilde önerilerinizi cevap kısmına yazın, Teşekkürler...
Hiç arkadaşım yok, bu yüzden hiç evden dışarı çıkamıyorum?