Canlı yayında mini etek giyipte frikik vermemek için şekilden şekile girenleri anlamıyorum. Lan madem göstermemek için bu kadar zorluyorsun kendini hiç giymeyeydin de rahat rahat konuşsaydın değil mi?
👏👏👏Aradigim kafa, aradigim soru. Bu kadar tezatlik olamaz. Bu yuzden kadinlarin g. zekli oldugunu dusunuyorum. Korunacaksan giymezsin. Orani burani kapatma cabalarina da gerek kalmaz.. Acilacagini bile bile giymek nasil bir motorluktur.. Bir de sorsan erkeklerin cogu sapik derler, erkeklerin sapik ve pis oldugunu farzedersek bile bile de onlara malzeme vermek de ayri bir zekice davranis.
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Mesela byin eksikligi yine yorumlardan belli, sen ne soruyorsun ne cevap veriyor. :) Sanki biz giyemez demisiz gibi..
Aynen kardeşim ya hemen bir atağa geçiyorlar ;) ne giyersen giy arkadal bana ne senin namusundan hayandan iffetinden ama sen açarsan milletde bakar kusura bakma...
Aynen, ama dini inanc geregi kadin kapatmali. Erkekde bakmamali, yani kadin acmis bizde bakabiliriz diye kendimizi aklama durumu yok. Kadin ne kadar suclu ise bakanda o kadar sucludur. Sadece acmissa, bakabilecek kisileri hesaba katmali, bazi sapiklar da acti diye taciz ediyor. O hakka da sahip degiliz bildigin uzere.. v:)
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu tip soruları soran kişiler kadınları cinsel obje olarak görüyor. en azında kimin bizi cinsel obje olarak gördüğünü öğrenmiş oluyoruz. ayrıca öyle oturmak daha rahat. bir de etek giyerken bacakların açık durması gerçekten de yanlış anlaşılabilecek, yanlış bir davranış olur
He yav he :) onun açma hakkı varsa millette bakar kardeşim. Ayrıca ben hiç rahat olabildiklerine inanmıyorum. bir tarafları görünmesin diye bir insan kendini zorlarken ne kadar rahat olabilir ki?
Ya abi gülmeyeyim diyorum zorla güldürüyorlar :) madem bakılmasını istemiyorlar neden açılıp saçılıyor güzel kardeşim? :) Bakarsan sapık olursun diyen kafadan istiyorum göstermede bakmayak alla alla :)
tek merak ettiğiniz bizim giydiğimiz kıyafetin şekli ve sizin uçkurunuz. biz bunu giyiyoruz çünkü daha estetik. estetik olmasan kimse sizin ne olduğunuzu umursamaz, daha az dikkat çekersin bildiğin kara fare olursun. ayrıca dikkat çektiği için erkekler de bakar ve erkeklerin ne düşündüğü benim umrumda değil. sen de sapıksın. beğeni eşiğin de baya düşük
Valla senin yorumun benim gram umrumda değil zira kendini haklı çıkarmaya çalışan haksızlardan birisin sadece :) Öyleki savunduğun şeyleri bile tam hakkıyla savunamıyorsun :) neden gizlisin? Fikirler özgürdür bak ben profilim açık bir şekilde fikrimi savunabiliyorum sen niye bundan korkuyorsun? Çünkü Haksızsın :) Kafanda ne kadar benim sapık ve kadınları cinsel öbje olarak gören krolardan biri olduğumu düşünebilirsin ama senin bu düşüncen beni o dediğün insan yapmaz :) Sadece seni ön yargılı bir insan yapar. Farkındaysan konuşmanın başından beri saygısını bozmayan taraf benim :) bu bile kimin haklı olduğuna bir delildir :)
tabi ki gizli yazacam yoksa yavşarsınız. istediğim şeyi giymeyi istemekte gayet haklıyım. eğer öyle görmeseydin ısrarla eteğiyle ilgili soru sormazdın. çünkü umrunda olmazdı.
Ya valla g eri z e kalı bu kız :) neyden neyi anlıyo kıvırıyor onuda yapamıyor çamur atıyor : ) bence bu saatten sonrada gizli kal zira ne M AL olduğun meydanda zatem iyice rezil olma :)
Sakin ol birader. Eminim ki bir sebebi vardır. Giymek istediği şeyi giyiyor. Buna katlanmasına rağmen giymeye devam ederse bu onun tercihidir ve bizi ilgilendirmemeli.
Mesele giyip giymemesi değil frikik vermemek için saatlerce bacak bacak üstüne atıp o şekilde kendini zorlaması 🙂 etek giyeceğine daha rahat edeceği bişey giysin neden kendini zor durumda bırakıyor?
Bayanların yorumunu oku.. hepsi kendini savunmaya girmiş ama halbuki kendini kandırma peşinde deler kendileride biliyor bir taraflarını göstermek icin gitdiklerini
Mesele giyip giymemesi değil frikik vermemek için saatlerce bacak bacak üstüne atıp o şekilde kendini zorlaması 🙂 etek giyeceğine daha rahat edeceği bişey giysin neden kendini zor durumda bırakıyor?
Şık durması için kendini canlı yayında zor durumda bırakması mı gerekiyor :) onun yerine çok daha şık ve rahat edeceği bir kıyafet giyebilir. Mesele reyting reyting başka açıklaması yok :)
Ya Allah aşkına türkiye olarak abazanlığın adeta afrikasıyız ve sen bakmanında adabı var diyorsun ne anlar bu ayılar adaptan diyecem ama adamlarada kızamıyorum da abi :) sen mini etek giyersen bakarlar abi açık ve net bu kadar basit
Mesele giyip giymemesi değil frikik vermemek için saatlerce bacak bacak üstüne atıp o şekilde kendini zorlaması :) etek giyeceğine daha rahat edeceği bişey giysin neden kendini zor durumda bırakıyor?
En İyi Cevaplar