Biliyorum çok saldıran olacak ama doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar. Bu 15-20 yaş grubu insanların konuşmaları yürüyüşleri gülüşleri hayata bakışları her şeylerine gıcığım öyle böyle değil. Bir mekanda oturuyoruz 16-18 yaşlarında genç kızlar erkekler konuştukları şeyler o kadar boş ve gereksiz kişilikleri bile oturmamış kendilerini çok cool sanıyolar. Egoları tavan yapmış garsona kaba alaycı tavırlar sıfır kibarlık herkesle alay etmeler kendini bişey sanmalar mı dersiniz. Saygı yok sadece kuru ego var. bir de giyim tarzları salaş ellerinde akıllı telefon boş boş hayatlar olgun insanlarla vakit geçirmenin zevki bir başka. Gençler bir de bakım nedir habersiz kızların kolları kıllı dişi değiller manitasının karşısıda bir yemek yiyişi var manita değil bacısı sanki kadınsılıktan eser yok lan oğlum diye başlayan cümleler hatta bazı kızlarda içinde ya geçen küfürlü cümleler erkeksi paytak yürüyüş spor giyim tarzı. Erkekleri de kişiliği bile oturmamış. Zaten ceplerinde para yok özgüven yok giyim kuşam yok seksapel yook. Ya valla boğasım geliyor neden bu kadar gıcık oluyorum bu yaş grubuna?
Cevabın nedir?
İnsanları maddi yönden yadırgaman yanlış..
Ancak insanlar ve yeni modern cağ insanları gerçekten komik bir duruma sokmuş.
İnsanlar artık kafayı yemiş diyebilirim açıkçası bu 15 ile 25 hatta...
Çünkü bu genç nesil benimde yaşım büyük degil yanlış anlamayın ancak
Hayata cok şey bakıyorlar oyuncak bakış var
... İnsanlar kendini cool bilmem ne denirse bide cool görünme çıktı
İnsanlar kendini büyük sanmak icin kanıtlamak için her asalıklıga giriyor..
.. Ni tekim dünyayı ben yarattım mantığı genç nesil da var
Bence akıllı telefonlar insanları asalaklaştırdı20 Yorumla
En İyi Cevaplar
21 yaşındayım ve bırak 15-20 yaşı insanlar umrumda değil.
Kültür birikimi olmayan, hayatında hiçbir ilim dalına merak sarmamış ve kendini sorgulamayan insan tortularından başka bir şey yok.
Birde şimdikilerin motor sevdası yok mu? Beni öldürüyor. Ulan hadi motora ilginiz var. Biraz zevkiniz olsun. Kafamı fondiplediniz. Nerde dandik bir şey var abartmakta üstlerine yok.
Sorsan hepsi '' Maceracı geçliğiniz ağaa hölölölö '', '' Hızlı yaşıyoruz moruk hölölölö '' he babam he.
Neyse sinirleniyorum hemen. Sakin kalmayı yeğlerim.10 Yorumla
+1 yılO yaş grubunun enerjisi , pozitifliği müthiş. Hevesleri , umutları henüz kırılmış değil. Tabii o tazelik kıskanılmıycak gibi değil o da ayrı mevzu.
52 Yorumla- +1 yıl
Hayır tam tersi umutları var evet ama kıskanılacak bir şeyleri yok.35 yaş üstü insanların kariyeri var parası var altında arabası her şeyi var. Bana şahsen sorsan ister misin 20 ye geri dönmek kesin ve net şimdiki halimi tercih ederim. Ayrıca tazelik falan da boş çoğu 20 lik kızda koskocaman popo basen yağ dolu ben ne kadar taş gibi 35 yaş kadını tanıyorum 20 yaş kızından güzel fizikleri var
- +1 yıl
Ben o yaşa dönmek isterdim. Bana ciltleri bile başka güzel geliyor. Ama söylediklerinde de haklılık payı var. Sen güzel bir kadınsın, formunu ve ruhunu daha nice seneler korumanı dilerim ama bunun için biraz daha pozitif bakmayı dene. Çok daha güzel bir kadına dönüşüceğini düşünüyorum.
+1 yılTamam o zaman ablacığım, seni örnek alalım? Herkese cahillik ve önyargı bulaşsın. Ne dersin?
111 YorumlaOf of:d
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
79Cevap
+1 yılHaklısın ( %60 vb için ) ama o yaşlar tehlikeli yaşlar , hormonlar vb tamam kendilerini tutmaları veyahut hakim olmaları gerek de ama bide çevresel faktörlerde onları etkilemiştir ( aile , okul , internet vb ) ben onlardan değilim ve banada o tarz şeyler anlamsız ve iyi değil , ama yinede bu tarz durumlarda bile ofansif eleştiri yapmalısın. Ha içlerinden olgunlaşacak olanıda var olmayanıda var... . Ve cidden nefret kuamuşsun gibi oldu bu eleştirin. Şey tavsiyem başkaların kötü hatalarını umursama kendine bak ( yoksa aynı kıskanmak veya özenmek vb gibi ile eşdeğer şeylerin yapacağı yıpratmaya maruz kalabilirsin )( kıskanıuosun demedim) ( imrenmek konusu cidden canımı acıtmışyı bir ara ) ( a bide kendi haline şükret )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgen çocuklara laf söyle, erkeklere laf söyle, yaşıtlarına laf söyle, hep bir memnuniyetsiz hal. Harika bir kadın olman mümkünken uğraştığın şeyler abuk sabuk konular.
Sen mükemmel değilsin, hiçbir insan oğlu mükemmel degil bunu anla artık. Semra kaynanadan farksızsın, azıcık yapıcı ol.10 YorumlaBende 18 yaşında birisiyim ama o bahsettiklerin gibi deilim ve bazen onlarin yerine ben utanıyorum. O nedenle okulda pek arkadaşın yok rn yakın 3 tane var gerileri ztn boş... Gerçektende çok sinir oluyorum o küçük dağları ben yarattim diye ortalıkta haytalik yapanlardan
13 YorumlaHaklısınız evet bide ellerinde sigara park köşelerinde cafe köşelerinde serserilikten başka bişey değil. O garsonlara yapılan alaylara tavırlara bende cok sinir oluyorum içtiği 3-5 liralık çayla ekmeği için çalışan insana ne haddine ki alaycı konusmak , emirler vermek o kişi arkadaş ortamında alay ettiğini sanıp ( halbuki yaptıgı sadece şarlatanlık) kendi gibileri güldürüyo işte yazık ailesi görse utanır öylesinden
20 YorumlaHepimiz o yaşları, heyecanı eğlenceyi yaşadık. Tek fark bizim zamanımızda daha az imkanımız vardı.
Onlarda olgunlaşacak hayatın dertleriyle uğraşmaya başlayacaklar. Pembe hayatlar solmaya başlayacak. Bırakalım bu yaşlarda hayatın tadını çıkarsınlar. Bol bol saçmalasınlar, gülsünler delilik yapsınlar.
Gençlere karışmayın.20 YorumlaBaştan hak verdim. Çoğu gençliğin getirdiği şeyler, kişiliğin oturması zaman alıyor. Çok fazla ciddiye almamak lazım.. Baba parası yiyen şımartılmış çocuklar. Ama burada asıl soru sen nerelerde takılıyorsun ki bu kadar kalitesizliği bir arada görüyorsun?
10 Yorumla“Bütün ümidim gençliktedir.” diyen, “Ey Türk Gençliği” diye başlayan hitabe ile gençlere ne kadar değer ve önem veren Atamızın izindeyiz. O yüzden bu eleştirilerinize katılmıyorum. Sizi yaşınızın olgunluğuna ve gençlere, genç nesile karşı sevgiye ve hoşgörüye davet ediyorum..!
00 YorumlaBu yasla ılgılı degıl aslında evrım karakter ve olgunlukla ılgıli ama gencken saygısız alaycı olup orta yaslarda degısen olabılır evet hata yapma yasları onlar ogrenecekler ya da sımdı gorup anlmadıkları ve kesın geleceklerı 30- 40 lı yaslarda yapayalnız kalacaklar
00 YorumlaUlasilmasi zor olan seyler emek sarfettirir.
Günümüzde emek sarfetmeden çoğu şeye ulaştıkları için olabilir.
Sonuçta Avm nin bu ulkede olmadigini insanlarin pazardan ust bas aldigini, Cep telefonu olmadan arkadaşlarınla bir yer belirleyip onlar gelene kadar bekledigini bir odev icin ansiklopedi karıştırdığını anlatamazsin10 Yorumla
+1 yılBir eğitimci olarak söyleyebilirim dediklerinizde haklısınız. Yeni nesil çok boş kültürsüz saygısız yetişiyor. Doğru gözlem. Çözüm önce ailelerşnş eğitmek bence.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bizim zamanımızla onların zamanı çok farklı dediklerin hepsine katılıyorum, ya bazen ben de diyorum bu saç nasıl bir model, ya bu pantolunu nasıl giyiyorlar , erkekler kız gibi kızlar erkek gibi, agzında yüzünde tonlarca boya , kızlarda küfür , o yırtık pantolonlar, duruşlar bakışlar hepsi falso
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz 18 yaşındayım lakin bahsettiğin davranışlar bende yok.. Ailem den terbiye gördüm üslubumu iyi bilirim.. Bu kısksançlık bu sefer sana eksi Ozianna Hanımcığım..
24 Yorumla- +1 yıl
Bu tür insanlar da belli bir yaşa gelecek ve olgunlaşacaklar , üzgünüm ki hep aynı kalacaklar.. Aile terbiyesi , büyüğe küçüğe saygı.. vs gibi olgular onlarda hep eksi olarak kalacak. Yani demek istediğim şu ki yaşları 40 bile olsa ruhları hep aynı kalacak. Tamamen karakter ile alakalı bir durum..
- +1 yıl
İnsan 7sinde ne ise 70nde de o imiş, atalarımız öyle der
+1 yılbende lan oğlum diyorum arada.
sinir olunca..
şimdi Ablacım genç olup olgun olanı da var.
genç olup aptal olanı da...
yani bütün gençler öyle değildir.20 Yorumla
+1 yılDişilik senin gibi bir taraflarımızı açmak mı😂😂😂
91 YorumlaYaş olmuş 40 bu yaştaki gençlerin anne yaşı bence sen yaşıtlarını topla da bir seminer düzenle bizler nasıl genler yetiştiriyoruz diye gençlere sallayıp durma burdan
40 Yorumla
+1 yılŞuncacık çocukları kafaya bu kadar takman seninde olgunlaşamadığının göstergesi aslında. Kurtul bu kafadan
80 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılColuk cocuk uzerinden ego masturbasyonu yapmak, ram kisiligi oturmamis insan davranisi
40 Yorumla
+1 yılBitik bir nesil yetisiyor malesef aslinda nedenleri kendileri degil seksenlerin kisitli yasantisi olan ebeveynlerin ben yasamadim cocugum yasasin mantigida olabilir
10 YorumlaDeğişik yerlere gidiyor gençler. Saygı yok. Kendisine saygısı olmayanın kimseye olmaz zaten. Allah akıl fikir versin. Yeni nesil daha konuşmayı öğrenmeden cinselliği öğrenmeye meraklı. Hey Allah'ım ne günlere kaldık.
00 YorumlaBoşver sen olgun kadınsın olgunluğunu kullanıp onların cahiliyetine ver daha onlar bize göre küçük öğrenecekleri şeyler var kafana takma elini kana bulama
00 Yorumla
+1 yılHerkes ayni değil ama oyle düşünme en azindan kendim icin konusayim 18 yasindayim ve ben toplum icinde ne kaar az konusurum bilen bilir öyle ergenlikler yapmamistim hiç
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. ".. ellerinde akıllı telefon boş boş hayatlar... "
Yine buraya katılmamak elde değil.. Çok çok haklısın..10 Yorumla
+1 yılValla benim de bazen ağızlarının üstüne üstüne vurasım geliyor. Maalesef çok boşlar.
06 Yorumla- +1 yıl
İlerleyen yaşlarda kafayı taşa vuracaklar ama ne desen nafile yaşayıp öğrenecekler.
- +1 yıl
Aynen... Hepsinde bir yurt dışı hevesi, zaten Türkiye de istesen de bir yere gelemiyorsunlar (sanki denedi de) ve bütün gün instagram.. En büyün sorunsal da acaba hikayeme kim baktı...
- +1 yıl
Bunların hepsi eğitimden kaynaklanıyor biliyor musun. Türkiye de eğitim sistemi bozulmadan önceki son nesiliz biz. Bu yeni neslin hepsi cahil. Aziz Nesinin bir lafı var herkes kendini bir bok zanneder, ama bunlar kendini iki bok zannediyor :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek gibi dolaşan, konuşan hareketler yapan gençleri çok görmeye başladım şu sıralarda. geçen gün otobüsde 3 kızın konuşması takıldı kulağıma ben utandım onlar utanmadı. Bir de emzik gibi ağızlarda sigara. Sanki bir şey oluyor onu içince.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılaynen haklısın normal o yaşlar aralığındakileri sevmemen
00 Yorumla Ekonomik özgürlükleri olmadıkları için taklitten öte gidemiyorlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşa değil ama komple o saydigin tiplere ayarım.
00 Yorumla
+1 yılNeyse ki 25 yaşındayım ve kişilik olarak yeteri kadar olgunluğa eriştim 😊
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. hepimiz gectik ama o yasi. o yaslarda oyle oluyor normal
00 Yorumla
+1 yılBazi yerlere katılıyorumda çok boş yapmışsın ozgüven yok para yok demişsin herkezin durumu mükemmel olamaz bide sen bu misillemeyi neye göre yapıyorsun önce bir kendine bak
40 Yorumlaona kuşak farkı deniyor azizim. ben hemen hepsini engelledim zaten. sen istediğin kadar köyden kovul boş bir arazi bulur senin için köy haline getiririm gel dilediğin kadar kal...
00 Yorumla
+1 yılne yalan söyliyim. Bende ergenleri pek sevmiyorum :D
00 YorumlaErgenlik işte, takılmamak lazım.
Zamanla oturuyor onlar da.00 Yorumla
+1 yılValla ben de bitek para yok geri kalan hiçbişeyim öyle değil gayette olgunum
00 Yorumla
+1 yılSeni takip eden 1095 kisinin yarisi boyle lakin senin takip ettigin 5. Kisi olmak isterdim.😎
01 Yorumlaİlk defa sana bir konuda katılıyorum. Beynini kullanamayan kişilere aşırı uyuz oluyorum bende
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılWelcome to the yeni nesil. 20 yaşındayım ama benim anlattıklarınla alakam yok. Olgun biriyim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kızların erkeksi halve hareketlerini ve konuşmalarını sevmiyorum.
00 YorumlaErgen bebeler henuz olmamislar gayet normal herseyden habersiz hayal dunyasinda kendi caplarinda oynuuolar iste
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizde o yaşlardan geçtik.. saçmalama artık. Hergün aynı muhabbet..
10 Yorumla
+1 yılErgen onlar ablası ergen büyüyünce bizim gibi olcaklar inşallah
00 YorumlaO zaman onlarla muhabbete oturmiycan vede onlar ergen yaşından dolayı daha cahiller diye öyleler
00 YorumlaKıskandın mı çeen yaşlı teyze
53 Yorumla- +1 yıl
😂😂+1
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende o yaslardaydın bır zamanlar kucumseme yadırgama ablalık yap nasıhat ver rekabe etme onlarla
10 Yorumla O yaş gurubu çock statüsne giriyo ama sana sert dawranmşlar belli bir dert olmş içine
10 YorumlaAlerjin yok da
Çekemiyon sadece
Kıskanıyon😉22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl90 sonrası jenerasyonun neredeyse hepsi çöp.
04 Yorumla- +1 yıl
Çoğunluğu tüketime endeksli bir hayat yaşıyor. Kişisel gelişim yok, üretkenlik yok, hayal gücü yok, saygı deseniz o zaten yok.
Empati yetenekleri sorunlu, ilgi odakları ise moda, makyaj, popüler dizi film karakterleri, şarkıcılar ve ıvır zıvır.
Ceplerinde üst limitli telefonlar hatları ise kontörlü. - +1 yıl
Valla o kadar harika bir analiz yapmışsın ki. Sadece tüketmeyi seviyolar üretmeyi seven yok. Bir de armut piş ağzıma düş zihniyeti. Çalışmıyolar zaten iş yokki torpilim yok diyolar. Dil öğrenmek için oturup çalışacağına telefonda oyun derdinde sonra Türkiyede öğrenilmiyo diyolar. Sadece yiyici kesim. Zaten genç kızlardan çoğu da maaşıyla yaşayamıyo yolacak erkek peşinde daha çok alışveriş yapabilmek için veren kızlar var
- +1 yıl
Ne yazık ki durum böyle.
Hobilerin ne desek %99'undan alacağımız yanıt müzik dinlemek, sinemaya gitmek, dizi izlemek ya da kitap okumak olacaktır.
Ama aslında hobinin temel anlamı üreterek boş zamanı değerlendirmektir.
E hani hobiler? Yok...
Okudukları kitaplarda bile sıradanlık ve aptallık var. Kötü ve serseri erkekle masum ve güzel kızın imkansız aşkı, bel altından vuran vampir hikayeleri, kaslı ve vahşi kurt adam saçmalıkları ve yatak odası serüvenleri ve daha neler neler.
+1 yılgenelleme yapma bence herkes aynı değil
20 YorumlaGenelleme yapıyorsun ablası.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi kaşşarı mı örnek alalım teyze
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Genç yaşlar boşver. Olgun candır
20 YorumlaOlgunluk yaşla olmuyor soru tam örneği olmuş.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu yaşlarda bu hareketler normal değil mi
00 Yorumla
+1 yılBunadın çünkü
Yaşlılık işte00 Yorumla
+1 yılyaşım 19 ama bence haklısın. aptal dolu bir nesil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Genelde ergen bilinçsiz oluyorlar ondan.
00 Yorumla
+1 yılsana ne zarari var ki ya takilmayin bu kadar
016 Yorumla- +1 yıl
@vavvavvav ulan Vermeyince düşmanım mı oldun emmi :-D özelden bana harikasın fotolarına baktıkça bakasım geliyo balım şekerim yazıyosun sonra cevap alamamışsın bu karıya bakmıyolar yazmışsın :-D kedi erişemediği ciğere mındar dermiş dedikleri tam budur işte
https://resmim.net/f/PZ7n5N.png - +1 yıl
oldu o zaman size ei günler 😂
- +1 yıl
evet o tarz erkeklerde var dedigin gibi
- +1 yıl
tamam abla sakin ol
- +1 yıl
@vavvavvav bana bakmıyolar mı? Sen bakmışsın ya emmi :-D özelden it gibi yalvardığını ne zaman unuttun? Demek Allahın bir abazası günde burada 500 karıya birden atlıyo aklında tutamamış garibim :-D
https://resmim.net/f/PZ7n5N.png - +1 yıl
Rezil olmus çocuk 😂😂😂
- +1 yıl
rezil olsa gene iyi 😂
- +1 yıl
Cvp da yazamıyo yazık bence 😂
- +1 yıl
@Berk161601 Mal herif ya :-D
- +1 yıl
@Berk161601 Aklıma Uğur Dündarın bir lafı geldi. bir keresinde bunun programına biri tweet atmış kim izler sizi diye. Uğur Dündar da kardeş sen izliyosun ya demişti seyirci kahkaha attı. Bu da bana bu karıya kim bakar yazmış ama özelden yazdıklarına bak bir de. Ben de buna diyorum işte kardeş sen bakıyosun ya :-D
- +1 yıl
😂 ugur Dündar gibi oturtmussun 👍👏👏👏
+1 yılSizde çocuktunuz bir zamanlar mk :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Ben de bir nebze irite oluyorum.😁
04 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Olgun her zaman bir adım öndedir
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Gençlere allerjim mi var neden nefret ediyorum ya bu 15-20 yaş grubu insanlardan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler