Etrafını sürekli yargılayan, eleştiren, küçük gören insanlar aslında içlerinde ki utangaçlarla yüzleşmekten en cok korkan kişiler midir?
#içinleyüzleş
#gülümsebee

Eğer herkes biliyorsa ortada küçümseyecek veya ezikleyecek bir durum olmadığını ve birisi sürekli bunları yapıyorsa zaten anlaşılır ama gerçekten küçümsenecek insanlar varsa eziklerse ki bu ilk dediğim türde olanlar ben onları ezerim valla kim ne derse desin. Kime artistliğin hiç sevmem. Senn ne olduğunu herkes biliyo artistliğin kime. Ay sinir böyle tiplere.
Kişilik bozukluğu, ailedeki eğitim sonucu meydana gelebilecek bir durum. veya çevresinde yaşamış olduğu olaylar sonucu oluşabilecek travmaların dışarıya bu şekilde yansıması. Çoçukken ya çok şımartılmışlardır. ya da sürekli eleştirilip hor görülme durumu yaşanmıştır.
O kişiler birinin karşısına çıksa, aşağıladıkları ve ezdikleri insanların tırnağı olamayacak potansiyele sahip..
Sevmiyorum öyle tipleri.
Bu ne şimdi?
Cevap
21Cevap
Öyledir başkalarını küçük görerek kendileri yüceltebileceklerini sanıyorlar.
Eger biri karsisindakini yargiliyorsa muhakkak kendinde bir eksigi kapatmaya calisiyordur..
Haklısın insan kendinde utancını yaşadığı bir durumu karşısındakine yaşattığından bundan bir haz alır ve kendinde bu durumu ortadan kaldırdığı kanısına varır
Bana göre her zaman böyle değil ve duruma göre değişir, Mesela ben kendimin karşı tarafa yapmadığım bir davranışı karşı taraftan görünce canavarca küçük görüp yargılarım, Misal ben sevgilime sadakatliyim fakat ondan sadakat göremedim o zaman onu dibine kadar yargılarım bu benim için hak! bu durumda da kimse bana kendi içimdeki utançla yüzleşmekle korkmak veyahut kendimdeki eksiği kapatmakla suçlayamaz.
Başkalarından nefret eden, onları yargılayıp küçümseyen insanların mutlaka eksiklikleri vardır ve bu açıkları bu davranışlarla kapatmak istiyordur.
Her zaman değil. Gerçekten bilen bir insan çok absürt bir ortamda kalırsa içinde bulunduğu durumu başka türlü açıklayamaz. Ama genelde olan senin söylediğin.
Çevrenin çok pohpohlamasıyla boş hava ile dolan özgüveninin ve sahip olmak istedikleri özelliklerin başkalarında bulunmasından dolayı böyleler.
Sonuna kadar katılıyorum. Başkalarının kusurları üzerinden konuşan kişiler kendi kusurlarını saklamak için çabalayan kimselerdir ne yazık onlara.
Bu aslında ters psikolojidir. Kendisi öyle olduğu için bunu örtmek amacıyla başkalarını küçümser. bir nevi kişilik bozukluğudur
Yüzleşmeye korkan, kendisini herşeyden tenzih etmek isteyen insanlardır. Acınası insanlar...
Yok onlar bir şeyden korkmaz öyle lanet birini tanıyorum yani.
Öyle olabilir önce durup kendine bakmalı ama nerde. Herşeyi eleştiren insanları sevmiyorum.
bir bakıma evet ya da kendini geliştirmek isteyen kişiler
Aynen öyledir aslımda hiç bir şey değildir ki dalga geçer etragımdakilerle
İkiye ayıralım. İlki kendi bilgisinde olmayan ve anlaşamayanlar, ikincisi bildiğini zannedip hayal kuranlar😂👍
Ben her zaman karşımdakini kendi yerime koyar öyle davranırım
Ben ben ben diye bağırıp başkalarını baskılayarak içlerindeki eksikliği gizlemeye çalışıyorlar
İçlerindeki acizliklerini göstermemek belli etmemek için gösteri yapan insanlardır
Alakası yok. Sanmıyorum ama kişiye göre de değişebilir tabi.
genelde bu kisiler baya bir salak oluyo😂
cildirtmakta ustayim
Yalnız oldugu icindir
Hayir degillerdi o insanlar cok yalnizdir sadece
küçüklüklerini saklamak için..
kendini çok beğenirler
Evet
Hayır değildir.
Kısmen evet..
Hiç sanmıyorum
Olabilir
Hayir
Bak kim gelmiş 😂 neden hayır genç? Açıkla 😂
Cunku hayir nedeni yok
Sadece kadinlari sevmiyorum dusman gibi biseyim guvenmiyorum inanmiyorum bu yuzden eziyorum egolarini indirmek icin
Ama. baska nedenlerde. var burda aciklayamam
Pekâlâ. . .
Evet ole hemen bana yazip gulmussunde neyse
Neyse olmadı say.
Peki
@blackmambal eziyorum derken tersliyor musun yani birilerini
@marshmallow6178 yuz vermiyorum yani diger abazanlar gibi
Hepsi öyle değildir
Aptalın tekidir onlar.
Yüksek ihtimalle
Kesinlikle 👍🏻
Evet doğru