Evlenmeden bir hafta önce nişanlın bir kaza geçirdi ve belden aşağısı felç oldu. Yine de onunla evlenir misin?
Evet, neden evlenmeyeyim?
Hayır, neden evleneyim?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bi anımı anltatayım sonra sen benim adıma cevap ver :)
sene 2009 uğurlu senem başıma gelmedik şey gelmedi neyse müşteriye giderken (motorla) yanımdan geçen bir araba ve içindeki zibidiler artistlik yaptılar normalde umursamam ama boş bulundum sanırım tepem attı öyle attı ki şimdi düşünüyorum kontrolümü kaybetttim zibidileri geçtim baya gittikten sonra kendime geldim virajı farkettim ama o hızla viraja girip kurtarma imkanım olmadı koruma tellerine soldan girdi motor ben tellere asıldım motor 200 metre kadar fırladı gitti o hızla az bile gitti neyse ben kalktım motorun tepesine gittim başıma toplandılar bişeyin var mı felan biri dedi bacağın fena olmuş otur istersen ambülans çağıralım felan bacağı görünce zaten renk attım :D neyse ambülans yolda gelirken motoru orda kimsesiz bırakmaya gönlüm el vermedi bindim o halde hastaneye gittim :)
iyide anafikri alamamışsın ? ben kimseyi yarı yolda bırakmam motor nezaman arıza yapsa tamirciye veya iş yerine kadar ite ite götürdüm acayip bir aptalım ben ya şimdi düşününce :) ama düşünüyorum öyle bir durumda yine aynısını yaparım :)
off sen anlamadın ki öyle bir durumda o kızı bırakmam ama dolaylı yoldan anlatmak istedim ben
hoba ya sen beni ciddiye alma bakalım
neyi motorla kıyasladın ?
motoru bile bırakmıyorum işte çok kalın bakıyorsun olaya kimseyi yarı yolda bırakmam hele ki hayat arkadaşım olacak insanı
Duruma şöyle bakalım bir de; ''Siz felç oldunuz ve sevgiliniz sizi terk etti.''
İki ayrı acıyı yaşatmam, o vicdanla zaten mutlu olamam. O kadar adi değilim.
Bırakırım diyenler gerçek aşkı tatmamış veya tadamayacak kişilerdir. Zevkleri için yaşayan insanlardır,Yaşlanınca zaten muhtaç olacağız. Unutmasınlar ki her insan bir engelli adayıdır.
Kadınlar anaç yüreklidir, evlenir. Ama erkekler için durum aynı değil, 40 yaşında ki adam sırf genç olsun diye 20 lik kızlarla evlenme hayalleri kurarken, felçli biriyle evlenmesi olacak şey değil. Erkekler evlenmez.
Zaman gösterir bunu. Evlendikten sonra asla ayrilirmaz ama nisanlilik döneminde böle bir durumda düsüncrler karma karisik olur yok acidigi icin yok vicdan icin vs. Bu durum zor!
Cevap
19Cevap
Evlenirim ben bakarım ailesine bile muhtaç etmem daha çok severim onun için daha cok çalışırm:) eksik hissetmsn diye ona da çalışabilecegi bir iş ayarlarm :) aldığım maaşıda ona verir onun evi gecinrmesni sağlarım . Felç olsa bile ona benden her konuda güçlü olduğunu hissettirim
Evleneceksem zaten o hayatıma girmiş demektir. İstesemde istemesemde çıkışı ölümüyle olacaktır. Bir musibet geldi diye böyle birşey yapmak doğru olmayacaktır. Ayrıca diğer türlüsünü düşünen birisiyle Allah beni değil dost ,arkadaş bile etmesin
önce kitabı oku sonra cevabı sen ver bakalım link
Ben onun boyunu posunu değil kendisini sevmişim zaten, tamam bazı fantezilerim hayallerim sonsuza dek yapılamayacak ama ben beni hiç kimsenin sevmediği gibi seven birine sahibim zaten, bırakmam.
Başa gelmeden bilinmez elbet. Ama evlenirdim büyük ihtimalle. Şimdiye kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım, iki dünyada hayat arkadaşım olacak zatı da bırakmazdım herhalde.
Allah yaşatmasın ama evliliğe bir hafta kalmışsa, kaza geçirmesi halinde normalde ayrılma ihtimalimiz varsa da ayrılmam.
evlenirim. Hizmetine girerim bol bol sevap hiç sorun değil yani. Bana bunlar büyük sorun gelmiyor asıl sorun evlendin adamın itikadı güzel müslüman sonra kaydı Allah korusun :( işte sorun bu.
Evlenirim. Evlendikten 1 hafta sonra da olabilirdi. Ne yapacağız bırakıp gidecek miyiz.
so romantic
aşk değil benimsemek olayı bu.
Ya kıyamam 😢 niye böyle üzücü cevabı zor olan sorular soruyorsunuz ya 😒
Saçma sorular çok maalesef sorulan sorular canımı sıktı biraz gerçekçi olmak lazım.
Tabiki de Evet. insanların zor günlerinde yanında olmalisin
Evlenirim arada onun engeli bile olsa seversem evlenirim ne malüm sende öyle olmican büyük konuşmamak lazm ama bn evlenirdim
ben kıyamam dayanamam bırakırsam bile vicdan azabından kahrederim kendimi onun için kabul ederim.
Onu o halde bırakırsam zaten bir daha mutlu olamayacağım.
hepimizin bir engelli adayı olduğumuzu bilmeyen var mı?o halde niçin evlenmeyelim?
söz verdiysem dönmem.ama bunu acıyarak değil isteyerek yapabilmek önemli.
Kesinilkle evlenirim ve onu yalnız bırakmam.Ayrılırsam mezara girdiğim güne kadar vicdan azabı çekerim.Bu yüzden asla ona yüz çevirmem.
Seviyorsam nasıl bırakırım ki onu dayanamam ben büyük konuşmayayım yinede bırakmam.
Düğünü erteleriz o halde düğün mü olurmuş
Uzun vadede ise çok sevmişsem evlenirim, caymak yakışmaz
daha 3 aylık ilişkiden öteye gidememiş biriyim kaldı ki felç .
kuşu ötüyorsa evlenirim kuş ötmüyorsa ne diye tutsunlar o kuşu
evlenirim tabi ki demek ki onuda benide böyle sınav ediyor Mevlam
Ben onu seviyosam belden aşağısı için değil yüreği için seviyorumdur. Tabiki evlenirim
Acılarla düğün istemem.
Evlenmem.
Bunu şu an söylemek gerçekçi olmaz
bu nasıl bir soru lan bunu yaşamadan yanıtlayamam
yorum yok
Allah korusun ama tabi ki evlenirim
Herkez evet dems 😀 koca yurekli insanlar sizii
Aynen öyle :)
Büyük konuşmicam.
No commnt.
bizde geri vites yok. evet evlenirim.
"Me before you"