2 Piercing 3 küpem ve 7 tane falan dövmem var bu durum Türkiyedeyken fazla abartı karşılanıyor sizce sade erkekler mi marjinal tarzı olan erkekler mi?
Marjinal
Sade
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi türkiyenin halini görüyoruz be. Herkes aynı tip. Yolda bir erkek görüyorsun dar paça giymiş bögür o biçim açık saçlar aynı bakışlar aynı yani hiçbir etki uyandırmıyor. Sokakta gördügün her insandan biri. Bu insanları 5 dk sonra bir daha görsen hatırlamazsın.
Ruhun marjinalligi hayatına ve bedenine yansır. Her bünye de dövme, piercing zart zurt kaldıramaz anca bunu bir süre taşıyabilir ve geçer. Marjinal insanları seviyorum ve destekliyorum. Mutlu oldugun şekilde devam
Bunlar dış görünüş kişiden kişiye değişen şeyler. Herkes nasıl iyi hissederse öyle olmalı. Şuana kadar insanların dış görünüşleri yüzünden eleme yapmadım yapacağımıda sanmıyorum.
Bende 8 piercing 3 kupe var ama goze batmiyor kullanmayi kendini pazarlamayi bilmek lazim ne haci amcalarim teyzelerim var ama onlar bile kabulleniyorlar
Septuma tepki çok yüksek hocaaa
Marjinal diye diye artık çokta marjinal bir hayat yaşayan kalmadı
Sadelik güzeldir hem klasik takılmak yemede yanında yat
Cevap
4Cevap
Aaaaayyy😒 sade demiş herkes. Alın da kavanoza koyun sabah akşam suyunu değiştirin de yenmelik bişi olur belki
Sade erkek kızına , karısına sahip çıkar ve daha fazla korur.
şu an Bali çekiyorum
@BazenMavi inceleme iyidir tabi sen önce kendini geliştir sonra da gel beni eleştir...
Marjinallik nedir?
Küpe, piercing ve dövme mi?
#devilschild
toplumsal ve kültürel değişmeler sonucu oluşmuş herhangi bir toplumsal kümenin değerlerini benimsememiş, kıyıda, azınlıkta kalmış kişilere marjinal kimseler denir, dünyadaki tüm insanlar Piercing takıp dövme yaptırana kadar evet tam olarak öyle :)
Marjinal severim fakat dövme küpe vs değil daha farklı.
Marjinal olmakta sorun yok ama sadeve erkekler tercihim daha iyi görünüyorlar daha çekiçi
benim ruhum marjinal zaten, hissettiğim hissetirdiklerim, güldüklerim, ilgilendiklerim vs beni bunlar marjinal yapabilir, piercing küpe dövmeyle marjinal olunmaz, bu da benim fikrim
Şıklara baktigimda marjinalligin sanki sadece kupe piercing ve dovmeden ibaretmis algisi olusturuyor.
Oraya kupesi piercingi dovmesi olan erkek ile sade erkek desen daha dogru olurdu
Bunları marjinal olarak görmediğim için farketmez.😌
Ben seviyorum yakisana yakisiyor
Sağlam duruşlu derli toplu birisi olsun kafi.
dövme ve piercing çok iyi bence
İnsanın içi marjinal olsun dışı değil..
Sade
Sade ama küpe yakışıyor erkeğe..
Marjinal.
Sade
Sade
Sade
Sade daha iyi
Marjinal erkek
Sade
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?