Güven, sevgi, öfke, nefret vs aklınıza gelebilecek her duygu.
Tek taraflı yaşanınca anlamsız mı oluyor?
#gülümsebee

Duygu tek taraflı olmaz. Şimdi iki enerji vardır. elektronlar tek başına olur mu? atom en basidi. dualite vardır heryerde. iyilik
kötülük, karanlık, aydınlık, eksi, artı. bunlar enerji aslında ve dualiteyi oluşturan bir bütün vardır. bütünü ayırırsın ama bütün gene bütündür sonuçta elmanın bir çekirdğei vardır. herkes birdir bu anlamda. dolasıyla sizde olan bir enerji varsa bir de alıcı vardır. duygu ilişki değil ama kendinle barışık olmadığın zaman kendi içinde de nefrete veya sevgiye dçnüşür. ilişki dışınd ainsanın içinde tabi ki duygular olur. hani deriz ya be peaceful spirit with yourself yani kendinle barışık bir ruh ol. bu anlamda bakıldığında ruhsal enerjiler farklı ruhların enerjisi altında etkilenir. yani görünmeyen ruh enerjileri. ilişki anlamında duygu tek taraflı olmaz. ancak başka örnekle insan bazen ne giyeceğim der kalkar işte o eş sesi insanın dualiteden oluştuğunu gösterir. yani kendi kendinize karalılıkla karasızlık arasında kaldığınız kendi kendinize sesli düşündüğünüz kişi kim? onu sorun kendinize o zaman cevabı bulursunuz :)) (ilişki anlamında zaten iki kanal olmak zorunda.) ayrıca herhangi bir rinsan ilişkisinde siz farkınd aolmadan normal görüştüğünüz insanların enerjisini alıyorsunuz evet görünmeyen ruh veya cin dediğiniz enerjiler de sizi etkiliyor. bu nasıl mı düzeliyor? tabi ki medistasyonla herşey denge unutma bunu gülümsebee
Teşekkür ederim bayım.
Anlamsızdır ☺
anlamsız ama tekken bile güzel olan duygular var.
hayaller kurduran.
gerçek olmayacağını bile bile o hayalleri sevdiren duygular vardır.
onlar tek iken güzeller.
Her duygu değil.
Ama bazıları hem anlamsiz hemde yıpratıcı fazlasıyla hemde.
Hayırlı kandiller.😊
Teşekkürler sizede hayırlı kandiller ☺
Ricalar 😇
Rica ederim 🌼
Cevap
43Cevap
Tarafsız yaşanan duygular anlamlıdır, karşılık bekletilerek duygularını belirtmek bana samimiyetsiz geliyor.
Karşılık belirtmek değil, tek taraflı olan duyguyu insan kendi içinde yaşıyor sadece, benim için anlamlı olur sadece ama birlikte yaşanmadıktan sonra anlamsızlaşır.
Tek yaşanıyorsa acı ama işte.
Evet anlamsızdır.. ama eğer öyle tek taraflı yaşamayı başarabilirsenki bu da gerçekten çok zor. O zaman belki anlam taşır. Ama nasıl deyim. Bundan pek 1 şey anlaman..
Yani senin dediğin platonik aşk ile yaşanan duygu anlamlı değildir. . hem bunu nereye kadar sürdürebilinki.. herşey karşılıklı olursa güzel olur ama tek taraflı olursa hiç 1sey güzel gitmez.
Olumsuz duygular anlamsızdır sadece kişiyi yıpratır ama aşk gibi bir duygudan söz ediyorsak tek başına olması bile büyük anlam taşır.
Çok güzel bence ben çok sevdim köpek görse utanır sevgisinden sevmek için sevilmek gerekmez zaten sevilmek için sevmem sevmedim de kimseyi Allah rızası için insan olan herkesi severim
Tabi ki hayır... anlamayan karşılık veremeyen karşı taraf kaybeder...
Ne güzel ki biz HİSSEDEBİLİYORUZ... insani duyguları... onlar üzülsün... 🤷🏼♀️
Kesinlikle anlamsız değildir. çünkü senin duygun!! Egoistlik değil bu bir başkasına kendinden fazla değer verme. Çünkü sen olmazsan ne öfken, ne güvenin, nefret ve aşk hiç biri olmaz.
O duyguyu yaşamayan karşı taraf için evet anlamsızdır. Sen o duyguyu yaşarsın fakat karşı taraf hiçbirşey hissetmez onun için anlamı yoktur
Sevgi hariç her kötü duygu anlamsızdır benim için. En güzeli de platonik aşk, uzaktan sevme. Tek taraflı da olabilir, fark etmez. En saf ve en temiz duygular ondadır.
Bazen insanlar uzaktan hostur ayni davul gibi yaklastikca guzel degildir umut etmeyi sevenlerdir onlar bosverin herkes yerinde kalsin belki bir gun gelir unutursunu, net.
Ne alaka ya ne hissettiğin seni ilgilendirir iki kişi beraber sinirlenince sinirlenmek anlam mı kazaniyor yani sjsj
Kişinin karakteri ile alakalı bence ama aşk tek taraflı oluyor herzaman. Hep biri diğerinden daha çok seviyor
nasıl gülümseyecegiz anlamsızdır bence onda kalır sevgi o yaşar digeri teget geçmişseallah yardım etsin derim
Bence daha anlamlı oluyor... çünkü karşı taraftan bir beklenti olmadan sevmek her kişinin harcı değil...
Anlamsız bana göre. Öfkelensem bile içimde tutmam. Acıtırım canını
Tek taraflı duygular sadece kişiyi yıpratır durur bir anlamı yoktur.
Asıl o duygular gerçektir ama bir anlam ifade etmiyor kimse için
Yo neden anlamsız olsun ki. Eğer o duyguyu yaşamakta haklıysak anlamlıdır bence.
Anlamsız değildir ama pratiken bir karşılığı yoktur
iki tarafında o anı yaşamalı yoksa hiç anlamı kalmaz
Ben tek taraflı yaşamadım çift taraflıda yaşamadım tuhaf...
Sebepsiz olan birsey degil bunlar tek başına derken anlamadim soruyu
Tek taraflı yaşanan duyguların daha temiz, saf ve net olduğunu düşünüyorum.
Niye anlamsız olsun ama bu duygu ikili ilişkiler de ise tek taraflı olunca yarım olur karşılıklı olunca anlam kazanır
Evet mesela emek verdiğin değer verdiğin gün geliyor sen kimsin gibi şeyler diyor. Kısaca kimseye değer vermemek gerek. Özellikle ks de.
Hayır mı ima var sanki?
Bilemiyorum ben görüşümü yazdım . Eksi atan şahsa selam söyle belli ki canını yakmışım
Net ol. Yorumda laf sokmana gerek yok geç karşıma söyle. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Hiç kimse üstüne alınmazken sen neden üstüne alındın?
Bu zamana kadar sorularıma gelmeyen sen özellikle bu soruyu seçip yorum yapıyorsun. Yorumunda belli zaten. Ben bir şey var ya da yok demiyorum. Eğer bir sıkıntın varsa soyle insan kurmayı ya da yanlış anlaşılmayı sevmiyorum.
Dikkatimi bu soru çekti ve senin sorun olduğunu görmedim. Kendi kendine bir takım düşünceler kurdun bu senin sorunun. Bu görüşüme görüş yazma !
Bazı şeyler tek kişilik yaşanmalıdır. Mezar neden tek kişilik sanıyorsun?
Evet ne kadar sevsende karşı taraf hissetmiyorsa boş boşuna seviyorsun demektir.
Sorunun detaylı incelenmesini lazım çözemedim
Şöyle düşün, mesela güven duygusu. Sen güveniyorsun ama karşındaki sana güvenmiyor ozaman senin güvenmenin de bir anlamı yok. Sevgi de öyle. Tek taraflı sadece acı verir. Her duygu karşılıklı yaşanınca anlam kazanır. Şahsi düşüncem.
Teşekkürler.
anlamsız duygular
#hayırlıkandiller
Sizede, teşekkürler.
Anlamsız değil yorucu
Aşka giden yol aşktan daha anlamlıdır
Hayır
*Gecen bol olsun.*
Hiçbir duygu anlamsız değildir.
İntikam alma hissim anlamsız değil
Anlamsızdır tek yıpranan sen olursun.
Neden anlamsız olsun ki..
Anlamsız ve sonrası hayal kırıklığı
Degildir insanlarin kucumsemesi
Karşı taraftakiler için anlamsız.
anlamsız değildir bence
Anlamsız olduğunu test ettim onayladım bu sene
Seni yiyip bitirir tek taraflı olan duygular...
Karşı tarafa göre anlamsızdır genellikle
Bence insan kendi ile baş başa kalmalı
hiç yaşamadım tek taraflı duygu bilemiyorum
Anlamsız evet gülümsebe🌝
Hayir en anlamlisi o zaten ❤️
Sadece hayal kırıklığı.
Hayır bazı insanlar yokken güzel
her duygu değil bence..
Beni tek taraflı duygularım masumdu.
Bazen en anlamlı olanıdır.
anlamsızdır kesinlikle
Anlamsız değildir. Acıyla da harmanlanacaktır.
Anlamsız değil ama eksiktir.
Hayır yaşanan her şey anlamlıdır
Anlamsız değilde üzücü olur
Duygular hep tek taraflı olur
Her zaman her duygunun bir anlamı vardır
asla değildir
değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar