Ben şahsen öyle değilim çoğu kıza sert ve kaba olurum ama kardeş gibi gördüğüm kızlara karşı çocuklaşmam sadece kibar olurum bir beyefendi gibi davranırım hareketlerimo dilimi yumuşatırım gülümserim sıcak davranırım ya da dost gördüğüm kızlara kibar olurum tatlı dilli güleryüzlü olurum aşka gelecek olursam evlenmeyi düşündüğüm kişi olduğundan ona sevgim daha fazladır günümüzün çoğu birlikte geçeceği için sinirli halimide kaba halimide görebilir bence aşık olduğum evlendiğim kadın kendini özel hissetmeli çünkü ben bir kadına kolay kolay aşık olacak biri değilim artık çevremde umudu kesmiş bu asla bir kadına aşık olmaz ve asla bir kadınla evlenmez çevrem böyle düşünüyor ve benden hoşlanan kızlarda muhtemelen şöyle düşünüyordur bu galiba ölene kadar hiç bir kadına aşık olmaz gibi umutsuzluğa düştükleri oluyor bir kadını eşim yapmayı kabul ettimse çoğu kişi şaşırır eşimede muhtemelen bunu derler bunun hayata bir kadınla evleneceğine aşık olacağına inanmıyorduk ama o sana aşık oldu bunu nasıl başardın diye belki sorardılar kolay kolay aşık olmayan biri bana aşık oldu bence kendini özel hissederdi
Tabi :) Dışarıda erkek arkadaşlarla konuşmalara bak bir de sevgili ile konuşmalara. Babalar ve analar görse olum ne bu hal diye ağıtlar yakabilirler :qwe
evet. genelde de bu yüzden terkediliyorum galiba :D hep , ben seni böyle bilmiyordum diyorlar. gülüyorlar hoşlaşıyorlar filan , sonra , anlamıyorum bir şekilde bitiyor :D ama biliyorum ki o cümle geldikten sonra bir şeyler kopmaya başlıyor :D
En İyi Cevaplar