Hayattan zevk alamıyorum intihara meyilliyim?

Hayattan zevk almıyorum buraya sadece yazabileceklerimi yazacağım ama daha da kötüleri var.1 seneye yakındır hiç birşeyden zevk alamıyorum arkadaşlarımla vakit geçirirken mutlu olamıyorum sigaradan alkolden bile zevk almıyorum artık. Ailemle sürekli kavga ediyorum hep evdeyim ve sürekli yatıyorum yataktan çıkmıyorum. Banyo bile yapmak istemiyorum. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum. İntiharı düşündüğüm zamanlar oluyo fakat şu an aklımda öyle bir düşünce yok sadece annemi üzüceğim için çıkardım aklımdan. Ay sonu işe gireceğim ama girene kadar neler yapacağım hiç bir fikrim yok dinden tamamen uzaklaştım çok sinirleniyorum durduk yere hayat paradan ibaret geliyor hırsızlık düşünüyorum ve kendime gelemiyorum hep stres altındayım bu durumdan kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum yazıyı okudum kendimi pek ifade edememişim cümleleri doğru kullanamıyorum aslında okul hayatında da hep öğretmenlerden taktir alırdım çok mantıklı güzel şeylere değindiğim çok akıllı olduğum için ama bu süreçte kendimi artık aptallaşmış hissediyorum dediğim gibi kendimi ifade edemedim ama kısaca özetlemem gerekirse hayattan zevk alamıyorum ve paradan ibaret geliyor sanki param olsa bir çok şeyi yoluna koyacağım gibi bu da bana imkansız geliyor sanki hiç param olmayacak gibi paradan kastım da milyarlarca dolar falan değil sadece yetebilecek kadar veya ne bileyim güzel bir dükkanım olsa severek çalışırdım pskolojim bozuldu çok kötüyüm sizden isteğim bu durumdan nasıl kurtulabilirim bu sadece kurtulmak istiyorum ama bişey yapamıyorum
Hayattan zevk alamıyorum intihara meyilliyim?