Erkekler kıskanç kadınlardan mı hoşlanır, kendilerini rahat bırakan kadınlardan mı?

Fazla rahatlık gözünüzü dışarı çevirir mi?

Kıskançlığını medeni bir şekilde kendi içinde yaşayan, bu sebeple sevdiği kadını kısıtlamayan ama nasıl sahipleneceğini bilen ve bu kıskançlığı olumsuz bir şekilde çemkirerek değil, kadını motive edecek ve ona daha da bağlayacak şekilde dışa vuran kendine güvenen erkeklerden hoşlanırım.
Erkekleri bilemem.
Erkekler rahat bırakılmayı tercih eder diye düşünüyorum ama her insan birazcık da olsa kiskanilmak ister. Biz olduğumuz gibi davranalım severlerse bizimle kalırlar zaten.
Çok kıskançlık bunaltacağı için ayarını iyi tutturan birinden hoşlanır.
Dozunda kıskançlık iyidir.
Cevap
74Cevap
Kıskansın, müdahale etsin, giydiğim gömleğe bile karışsın 😌
ne aşırı kıskanç ne de hiç kıskanç olmasın...
ben hiç kıskanç değilim
ben artik kadin duymak istemiyorum. yoruldum...
kiskanirdi beni.. isimden dolayi ona zaman ayiramazdim. ama bilmezdi ki ona sürpriz hazirlamak için o kadar mesaiye kaliyordum.
o ise aldatmayi seçti.. aldigim yüzük elimde kaldi..
Yerine göre sahiplenici yerine görede serbest bırakmalı.. Zati hoşlanıyor bir erkek (tabi kendi adima konuşuyorum) o kadını daha cok kıskanır 😏
İkisinin ortasını uygulayabilen kadınlar iyidir. Benzetmek kaba olacak ama; Erkek bir köpek gibidir, ipi kadının elindedir. Çok sıkarsa boğar öldürür, çok bırakırsa gelene gidene havlar.
Kızlar nasıl sahiplenen erkek severse, erkekler de sahiplenen ve sahiplenecegi kadın sever onun bunun erkeği değil ya o da :D
Erkekler istiyor ki kadınları istediğimiz kadar kısıtlayalım ama sıra bize gelince ağızlarını açmasınlar
Kıskanç birini isterim ben hayatımda, ben her ne kadar sevip kıskanıyorsam kimse ile paylaşamıyorsam oda kıskansın, sorgulasın.
Ortasını bulan kadın.
Kimse erkek arkadaşlarıyla olan ilişkiye bile karışacak kadar abartılı bir şekilde kıskanan kadın istemez.
az da olsa kiskanilmak isterler ama cok fazla sikmamak gerekiyor. kaciyorlar sonra. ayni sey bizim icin de gecerli
Ne kıskanç olanlardan ne de rahat bırakanlardan. Bu kişisel bir soru nasıl ki tüm kadınlar aynı değil tüm erkeklerde aynı istek ve arzuya sahip değiller. O yüzden her şey yerinde güzel. kendimce
Her ne kadar biz erkekler odun gibi görünsekte bizde kıskanılmayı severiz, kıskanç olmalı ve bana nefes aldırmamalı ve sevildiğimi benimsendiğimi hissetmeliyim
Kısmanmak ve rahat bırakmak arasındaki dengeyi iyi kurmak lazım, ikisinin de fazlası zarar..
Rahat bırakan kadın candır, adam gibi adamsa kıymet bilir zaten.
Kıskanılmak sevginin belirtisi niye sevilmekten şikâyet ederler ki. Ben sevgilimi paylaşamam
Biraz da kıskansın yani. Bunaltmasın ama bunu belli etsin. :)
Eğer seviyorsa kıskanmasını ister ve eğer sevmiyorsa rahat bırakmasını.
Miranda Kerr'in dırdirı ve boğuculugu az olandan 😃
Rahat bırakılsın ki istediği gibi ip oynatsin ister tabi ki
Seven erkek kıskanç kadın ister, iplemeyen sadece takılan erkekte rahat bırakanı...
Erkek asla kıskanç kadın istemez...
@bronzebody34 genel konuşuyorsun çoğu erkek kıskanılmamaktan şikayet ediyor.
@bronzebody34 kıskanmayan insan sevmiyodur ve önemsemiyodur.
teori olarak haklısın ama realitede bu bence biraz kasıcı bir olgu...
kariyeri olsun yeter isterse beni aldatabilir bile yeter ki kariyeri olsun.
Ben beni kıskanacak kadın isterim :D Yerinde davransın ama
Kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak kıskanç kadın istemezler.
Ne fazla sıkmalı, nede fazla serbest bırakmalı ince bir ayar tutturmakta fayda var bence...
Yerinde kıskanan kadın. Ama böyle göğsüne basıp sahiplendiğini göstermeside ayrı bir hoş.
Rahat Bırakacaksın Rahat Kaldıkça Sana Daha İyi Bağlanır
Hiç yaşamadığım için bir şey diyemem ama şahsen ben ortası olan yerine göre kıskanan kişiler hoşuma gider.
aşkının sarayını açan kadınlardan hoşlanır saray elbette kıskanılır rahatlık boyutunu kaldırım seviyesine bırakmadığı sürece
Ne fazla kıskançlık ne de hepten salıverme, ortası iyidir
Kanaatimce bizde hoşlanma diye birşey olmaz. seversin ya da sevmezsin.
Kıskançlığın azı karar çoğu zarar, rahatlığın çoğu karar azı zarar..
ne aşırı kıskanç ne de rahat bırakan, tam ortası :/
iki taraf içinde kıskanılmak iyidir tabi, ama tadında bırakmak gerekir
Yerine göre kıskanan, yerine göre de rahat bırakan kadın iyidir. :)
Ayarı tutturanlardan.
Neyden hoşlandıkları umrumda değil ben seversem kıskanırım.
Kıskanç kadın severim lakin otu boku kıskanmasın
#gunaydın
Erkek rahat bırakılmayı ister. Fakat çok rahat bırakmak da risklidir.
Aman ha. Kıskanç kadın bipolar potansiyeli olan ve en tehlikeli madde olur. Seviyesinde herşey anlamlı elbette
Kendilerini rahat birakan kadınlar
İkisinin ortasını bilen kadın
Herkes kıskanılmayı sever
Mümkünse kıskanç olmasın
Rahat
*Gecen bol olsun.*
Kıskanç olması ama fazlaya kaçmasın
kıskanç olsun aşırı değil
Boğan kişilerden hoşlanmam.
Kıskanç bence. Ben öyle hoşlanırdım.
her kadın gibi erkekler de kıskanılmak ister
Kadınların kıskanç olmayanı yok ki
Kendilerini rahat birakan😨
Kendinlarini Rahat birakan
Bence kıskanç kadınlar
Tabiki rahat bırakanlardan
dengelı bır sekılde abartılmadan kıskanclık
İkisinden de hoşlanırlar.
hiç kıskanmamasındansa aşırı kıskanç olsun..
abartılmadığı sürece kıskançlıktan zarar gelmez
beni rahat bırakan kadın olmalı
Her 2 taraf da kıskanç sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar