Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Evet etkiliyor :) Mutluyken insanın içi içine sığmaz uyuyup kabus görmek istemez ama tam tersi mutsuzken hemen uyusam da şu lanet gün bitse diye yastıkla bütünleşir :D
İnsan üzülünce uyuma eğilimi daha fazla olabilir çünkü o olaydan duygudan atmosfer den kaçmak için uyumak isteyebilir 😊 çok mutlu olan az uyumayabilir ama hormonların etkisi olduğu bir gerçek mutluluk hormonu uyumamıza izin vermeyebilir bir hormon etkileşime geçtimi birbirini uyarabilir insan çok mutlu olduğunda yerinde duramaz😂😁
Ben cok heycanliyken mutsuzken ve ya kafamda cozemedigim sorunlar varsa uyuyamam 7 aydirda uyumuyorum 2 saatlik uyku gun icerisinde bazen 48 saat uyumayip artik yorgunluktan sizdigim oluyo
Her insanda aynı değil ki, böyle alışkanlıklar. ben bayılıyorum bazen, mutluyken uzuuğnca uyumaya, günün tam ortasında uyanmaya, bazende hiç, uyuyamıyorum, dalamıyorum, ruyalara🙂
Mutluyken gece rahat uyurum sabah rahat kalkarım. Mutsuzken gece zor uyurum sabah zor kalkarım. Uyku süresi aşağı yukarı aynıdır ama ikinci durumda yatakta geçirilen süre neredeyse iki kata çıkar.
En İyi Cevaplar