Kiz cok güzel söylemis ama bence mutlu olabilmek kücük seylerdedir cogu kisi mutlulugu büyük kocaman seylerde aradigindan bulamiyor ya da nasil bisi oldugunu hissedemiyor halbuki aksam isden cikinca eve gidince evde seni sicak bir sofra sicak bir aile bekliyorsa bu bile mutlu olmaya yeter bir cogumuz bunu hergün yasiyoruz rutin ama degerini bilmiyoruz cünkü baska türlüsünü tanimadik dünyada okadar cok cocuk yetiskin varki bu aile ortamina hasret olan biz kiymetini bilmiyoruz ya da biz degilde bircok insan diyelim veya bir cocugu güldürüebilmek onu sevindirebilmek bile insana mutluluk verir sabah evde kahvalti kokusuyla uyanabilmek insana mutluluk verir en kücük detaylar insna mutluluk verir büyük seyler degil onlar sadece göz doyurucu mutluluk olur neyse isde cok konusdum yine 😅
211 Yorumla
Soran+1 yılSoruma Hoşgeldin Balkız şu an çalışıyorum otur üstündeyim Seni gördüğüme sevindim aklım sende kalmıştı kızım ya Kaç gün oldu biliyor musun Sen uzun uzun yazacağım motoru bırakınca bekle hemen gitme
- +1 yıl
Hoş hoş hoş gördüm daaa 😅 Biliyorum geciktim kaç kere yazdım yazmaya çalıştım bazen net gidiyor tekrar tekrar yazdım telefonu da değiştiremedim gitti 😅çok şükür Balkız sevindim korkuttun beni aklıma bir sürü şey geldi İnsan bir merak etmez mi napıyor diye? Eskisi gibi girmiyorsun ama olsun alıştım sürekli sorularıma geliyorsun diye sen yazmayınca merak ediyorum işte 😊Çok beklettim umarım beklediğine değecektir, bence de çok güzel söylemiş içime işledi kaç kere dinledim başka sözleri de var görüşleri içten ve samimi güzel insan o da sen gibi olmasa da güzel biri bence 😊zaten Balkız küçücük dünyam var benim kendi içinde kocaman olan benim dünyam küçücük söylerle mutlu olduğum musmutlu hemde tabi sende ben gibi biz gibi, haklısın katılıyorum insanlar hep farklı şeylerde mutluluğu arıyor oysa gözlerinin önünde ama göremiyor Balkız karakter meselesi bir yerde de herkes biz değil ki herkes sen değil ki orası da var şimdi 😅ne güzel bir örnek verdin kesinlikle çok şükür Rabbime...
- +1 yıl
Yazıyorum bitmedi...
- +1 yıl
Çok şükür Rabbime işten çıktığım da ailem sıcak bir ortam yeğenler beni bekliyor gerçi şimdi gece gündüz Çalışıyorum uyumuş oluyorlar ama olsun ben diyorum beklemeyin beni diye gecenin körüne kadar ben mutluyum Balkız çok şükür mutlu olacak birçok şeyim sebebim var ailem benden ben ailemden razıyım Rabbim de sen den razı olsun rutin şeyler ama insanlar bazı şeyleri kaybetmeden farkına varamiyor maalesef ve herşey için geç kalıyor mutluluk sevinç ertelemeye gelmez hayırlısı haklısın yüzlercesi var sahipsiz evsiz barksız çocuklar gençler hiç ailesi olmayanlar onlar ne yapsın Rabbim yardımcıları olsun biz kıymetini biliyoruz Balkız biz biliyoruz çok şükür evet daha güzel oldu birçoğu bunu bilmiyor zaten çocuklar benim için başka bambaşka herşeyim onlar benim bütün çocuklar güldürmek mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum sen de iyi biliyorsun onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum heleki onların mutlu olmasın da bir payim olursa daha da mutlu oluyorum...
- +1 yıl
😊😊 hic önemli degil sen sikinti yapma kendine 🙂 yok merak edilcek birsey yok iyim Ellhamdulillah cok sükür sen nasilsin napiyorsun is nasil gidiyor 🙂 Estagfurullah o nasil kelime deger verdigim birisin tek bir kelime yazsan bile deger aynen güzel söylemis gercekten 🙈🙈 Tesekürler eminim güzel biri 🙂
Bilyiorum sen farklisin saten herkesden yok senin gibileri varsada cok cok nadir bin sükür hemde
Bak isde tam da o saydiklarin mutlulugun en hasi allahim kimseyi onlarda eksik birakmasin aynen öyle cogu seyin kiymeti degeri yok olduktan sonra biliniyor ama is isden gecmis oluyor
Evet sükür biz bilenlerdeniz ve insallah daima bilen oluruz
Allahim bizde olani onlara da versin evsiz ekmeksiz ailesiz cocuklara sabir ve umut versin insallah yardimcilari olsun bilyiorum seni ben bilmezmiyim cocuklara olan sevgini kimsede yok ya da ben daha kimsede görmedim bilmiyorum 😊😊 allahim bozmasin - +1 yıl
Ben mutlu ettikçe mutlu oluyorum güldürdükçe gülüyorum içten samimi sen bilirsin yine beni bende seni sabahları zor kalkiyorum pek kahvaltı etmem ama izin gününde ohhhhh 😋😋😋😋tıka basa yerim valla sofra iç kalkmaz bizde sabah akşam durur annem habire sofra kurar çay koyar yemek yapar 😅aynen öyle en küçük şeyler bile mutluluk verir insana tabi insan olanlara ben zaten çok birşey istemiyorum hayırlısı hepimiz için haklısın anladım ben seni merak etme konusunda konuş ne konuşursan konuş güzel gelir iyi olur güzel konuşan herkesi severim ben dinlerim de hakene hakettiği gibi nasıl gelirse öyle ağırlarim 😊hahaha 😂😂Ben sana çok konuştun diye kızmadım o gün bak beni sakın yanlış anlama he her zaman beklerim ben seni basım üstünde yerin var senin bir ömür 😊Ellerine ağzına yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın açıklamışsinn mükemmel senin gibi... Görüşün için cooook teşekkür ederim Balkız diğer sorularıma da beklerim musmutlu günler dilerim 😊
- +1 yıl
Bilyiorum bilemzmiyim bide okadar calismana kendine hic zamanin olmadigi halde biliyorsun örnek olmalisin bazilerine 🙂 allahim agzinizin tadini bozmasin insallah
Aynen öyle güzel dedin insan olanlara cok dogru
Tesekür ederim 😊
Yok yok yanlis anlamam asla allah razi olsun insallah gelrim
Estagfurullah seni kalbinin güzeligi
Rica ederim bende beklerim 😊😊hayirli günler 🙂 - +1 yıl
Yukardan başlıyorum EyvAllah Balkız sağolasın olsun merak ediyorum ederim ben yine Allah daha iyi etsin çok şükür iyiyim bende her geçen gün daha iyi oluyorum yavaş yavaş bitiyor borç harç araba yaptım kendime 😅gece gündüz koşturmaca rahatım şükür laf edenim yok geceleri daha güzel araba ile yak sigara aç müzik ohhhh EyvAllah Balkız sen de öylesin çok değerlisin benim için tek bir kelimen aynı şekilde 😊Valla kendisini hiç görmedim gönlü güzel biri gibi geldi bu kadar güzel konuşan biri güzel olmalı 😊 EyvAllah Balkız senin güzelliğin bir farkım yok öyle insanım sadece ve sen de öylesin farklı başka bambaşka hickimse gibi değil iyi huylu melek gibi aynı şekilde varsa da nadir tek tük belki o da 😅ben birşey saymadım sen saydın ben eşlik ettum sadece sana 😅amin inşAllah cümlemizden eksik etmesin...
- +1 yıl
Rabbim ben benim olanın olanların kıymetini bilirim gösteririm her şekilde ama bazıları kıymet bilmiyor işte olsun Hayırlısı herkes herkes değil ya olur kıymet bilenler 😊 Amin amin inşAllah Balkız biz değişmeyiz değişsek de iyi olarak değişiriz daha da iyi oluruz bizden birşey eksilmez eksilemez Amin Balkız Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun bende seni biliyom😅...
- +1 yıl
Alt taraf kaldı yazarım
En İyi Cevaplar
Geçen gün bu sorunun cevabını düşünüyordum denk geldi iyi oldu. Mutluluk aslında bizimle de biz göremiyoruz. Sağlıklıysak mutluyuz, iyi kötü bir gelirimiz varsa mutluyuz, başımızı sokacak bir çatımız varsa mutluyuz, tenceremiz kaynıyor karnımız doyuyorsa mutluyuz, seviyor seviliyorsak mutluyuz, sevdiklerimizleysek mutluyuz, gece yattığımızda kafamız duruysa mutluyuz vee ve en önemlisi gelecek için umudumuz varsa mutluyuz. Gerisi yalan.
121 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldinnnn😊😊 Yazdığını görünce sevindim yazmak istedim ama yoğunluk bastırdı şimdi gelebildim 😊Ne güzel sevindim ohhh 😊 Kesinlikle katılıyorum sana mutluluk bizimle görmek istemiyorlar ya da göremiyorlar hayirlisi, sen görenlerden misin? Çok şükür sağlıklıyım canavar bir çocuk gibi zitcikti hiperaktif uuu😂😂 Çok şükür iyi bir gelirim de var, başımı sokacak bir evim de var daha borcu bitmese de seneye bitecek inşAllah ölmez de sağ kalırsam hayırlısı😊...
Soran+1 yılCok şükür aşımız da var tenceremiz kaynıyor karnımız doyuyor, seviyorum güzel olan herşeyi Rabbimin yarattığı ama hayvanlasmis insanlar harici, seviiyorum da herkes tarafından, sevdiklerimleyim ailemle, gelecek için umutlarım hayallerim benim bir sürrü gerçekleştirmek için elimden geleni yaptığım, ağzına yüreğine ellerine sağlık gördüğüm en güzel yorum aşırı mükemmel ötesi hatta bu kadar da güzel bir yorum beklemiyordum okurken duygulandım huzurla doldum resmen, haklısın gerisi yalan dolan boş... Görüşün için çok teşekkür ederim, bütün sorularıma beklerim her zaman, davet edersen de gelirim, görürsem zaten gelirim 😅Başka bir soruda görüşmek üzere çok çok iyi bak kendine 😊😊En güzele emanet ol😊Musmutlu günler dilerim sana😊Geciktim kusura bakma...
Soran+1 yılİlk görüşte (+) var gözükmüyor gözükmeyebilir sen de şöyle yazıyor (inşAllah ölmez de sağ kalırsam hayırlısı...)
Soran+1 yılBeğenmek ne kelime ya tek kelimeyle mükemmel ötesi iki kelime oldu 😅 EyvAllah sağolasin inşAllah her zmaan beklerim görüşmek üzere iyi bak kendine 😊
Soran+1 yılRica ederim ben teşekkür ederim😊 hesabım açıldı hiçbir uyarı mesajı da yok bir şey de yok hiçbir şeyde silmemişler Demek ki Boş insanlar toplanın şikayet etmiş
Soran+1 yılBende valla bende 😊 Sevinmene daha çok sevindim 😊Hahahaha ben tarikatları hiç sevmem işim olmaz ama dikkat edicem artık kendimi suçlu duruma durumuycem inceden laf koyuyorum artık çaktırmadan küfür etmeden dhaa zevkli oluyor😅😅😅Soru sordum ama kizmazsin umarım
Soran+1 yılHahaha aynen ya inceden dokunduruyom valla shahmaran 😊hemde nasıl ben çok eğleniyorum sivilde de böyleyim meydanı boş bırakmam kimseye herkesin hakettiği şekilde hele boş konuşan yok mu atıp tutan he he he vermiyorum ayarı 😅😅İlk girdiğim de de sormuştum ama kaldırmamişlardi bazilari rica etti kaldır diye gizlemiştim ilk hesabım da demek ki birileri ya zoruna gitti ya da beni seven birileri kaldırmak istedi beni bu halde görsünler istemedi neyse ya 😊Tamaam tamam sormam 😊Zamanla tanırsın beni öğrenirsin herşeyi öyle çok şey varki anlatmakla bitmez canımı çok yaktılar beni çok somurduler hayattan soguttular insanlardan soguttular ama hala seviyorum insanları ben insan olanları tabi elimden geleni yapıyorum hem biraz sereri olmak lazım o kadar insanı çoluğu çocuğu korumak kolay değil şeker suratla olmuyor 😂😂
Soran+1 yılEyvAllah 😊Amin inşAllah cümlemize soru sordum gel hadi 😊
- +1 yıl
Konuşacak çok şey var shahmaran çok şey var ben seni kırmak istedim mi? İster miyim? Ben kimseyi desteklemedim😢susmak zorunda kaldım çünkü sevmiştim fakat gerçek yüzünü gördüm hakkını verdim zaten fazlasi ile 😢sana yazmak istedim olmadı konuşmak istedim olmadı ben sen kırıldın diye üzüldüm hemde defalrca ona da dedim haketmedi diye iyi biri o diye çok tartıştık seninle ilgili kavga ettik kıskanmis ben seni çok savundum bilgim olmadan oldu zaten şifrem onda vardı ben değil o yazdı sana vallahi sürekli aklıma geliyorsun ya onun ağzının payını fazlası ile verdim ben ne olur mesaj at konuşalım 😢
- +1 yıl
@__SNR__ Kimseyle mesajlaşmıyorum. O kadar insana söze güzel insan diye başlayarak yazıyordun nezaket gereği ama seni göreceği yerde aynı nezaketle amaçsız beklentisiz cevap veren bana hırladı. Anlayacağımı anladım olan oldu biten bitti hatırlamanın konuşmanın anlamı yok. Tavsiyem bundan sonra 2 günlük insanın aklıyla değil kendi doğrularınla hareket et.
- +1 yıl
O zmaan sorularıma gel 😢güzel insan olduğuma güzel insan diyorum erkek ve kız 😢Yanlış anladın anlaman gerekeni anlamadın sen benim hesabdan sana yazan oydu valla görünce içim sızladi, zaten öyle yapmıyorum valla dikkat ediyorum, bundan sonra kendi doğrularim özür dilerim beni affet lütfen sorularıma gel😢
+1 yılAsyaaa mesaj geliyor ama atamıyorum sana hesabım incelemeye alındı tartışma yüzünden haddini bilmezlerle totoslar işler yoğun evet yeni durabildim şu an git gel şimdi yemek yiyecez, dikkat et iş yerinde iyi bak kendine olur mu hesabım açılır iki gün içinde bunu gecici olarak açtım hikaye aticam ama link koyamiyorum
Kahraman Tazeoğlu
Ömer Köroğlu
Kumral
Ne dinlersen dinle hepsi güzel zaten karışık çıkar ben öyle yapıyorum kafama göre 😊 Görüşmek üzere00 Yorumla
+1 yılmutluluk sagliktir, saglikliysam Allaha sukur mutluyum 😊😊
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi hesabım bugün açıldı 😊 Görüşün için teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeldim yine soruna konu bu değil konu mutluluk. Ucu bucu belli olmayan ama sana anında dünyanın tek varlığı gibi hissettiren mutluluk istediğin şeye göre değişir. Ben tek başına mutlu olmak istemem. Önceleri çocuğumla uyumanın hayaliyle mutlu olacağımı düşünürken şimdi tek başına bir dağ evinde kalmanın, şöminenin yanında dışarıdaki yağan karı izlemenin beni mutlu edeceğini düşünüyorum. Ah bir de şu sarhoş olmak haram olmasaydı...
115 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldin senden bahsettim önceki sorumda bir görüşte hafiften inceden konu mutluluk evet ben ne diyorum ki? Aynen haklısın ucu bucağı belli olamayan ama anında dünyanın tek varlığı gibi hissettiren, sen geldin ben sevindim mutlu oldum seni bekledim hep gizli üyeleri bir an sen sandım sen diye baktım da hiçbiri sen değildi, illaki değişir kişiden kişiye göre normaldir, bende zaten tek başına istemem ki sevdiğimle evlenmek yuva kurmak isterim çocuklarımı olsun...
Soran+1 yılisterim ailemle olmak isterim çekirdek ailemle Ben de çok hayaller kurdum çocuklarımla uyumayı yeğenlerimle uyuyorum Arada sırada Onlar da benim çocuklarım gibi canımın bir parçası, ne demek tek başına dağ evi filan neden niye? ...
Soran+1 yılYok öyle dünya bende çok istiyorum kaçıp gitmek herkesten uzaklaşmak ama sevdigimi de alıp gitmek güzel bir ev yapmak kendi ellerimle kaç (+)1 isterse yaparım en güzelini ben salıncak da yaparım ohhh ağaçtan ev bile yaparım ben yaptım daha önce 😊Bende istiyorum bende şömine başında sıcacık odun keser keser getiririm balık tutarım sana mutlu eder eder ama yalnız etmez tek başına mutluluk olmaz ya olamaz olmasın yani sevdiğin olsun yanında Kim demiş ki sarhoş olmak haram diye helâldir benim sarhoşluğum haram değil kafamda çok güzel olur ha çok da güzel ederim yani Aşk sarhoşluğu Sevda Sarhoşlugu İlla içki içmek şart değil ki ben sarhoş ederim seni Yani gülücük sesli mesaj geldiğinde çok sevindim Ama öbür soruya cevap vermedin hala görüşme yorum yapmadın haber bekliyorum ben belki yazar diye ama yazmadın canın sağolsun buraya geldin ya...
Cevap sahibi+1 yılGörmedim buna denk geldim yazdım. Beni mutlu etmek? A şaka mısın? Buna inanmamı bekleme.
Soran+1 yılOlabilir görmek isteyen görür görmek isteseydin görürdün sende seni mutlu etmek? Derken? Çok ciddiyim valla inanıp inanmamak sana kalmış küçük hanım hayırlı akşamlar çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyan var ve o ne derse onu yaşayıp söylüyorsun. Ben ciddi olanı bu siteden istemem. Teşekkür ederim. Ki insan hiç görmediği sesini duymadığı birisine aşık olmaz
Soran+1 yılHayal dünyam var evet alis harikalar diyarı gibi her yüzündeki cennet gibi ben içimden ne gelirse onu söyler içimden ne gelirse onu yaşarim sen istemeyebilirsin isteyenler oldu ve olabilir ve bende isterim hayırlısı, rica ederim de neye teşekkür ettin anlamadim, hahaayt güleyim bari insan görmediği sesini duymadığı birine aşık olamazmiş görüşte aşık olduklarını yanin da mı gorupte sevdiklerin yanında mi ne oluyor yani karakter meselesi sevmek en güzel duygu sevmesini bilene aşk yaşayabilene özel ve güzel herkes anlamaz ki yasayamaz yasatamaz ki ben yaşatirim yaşamak isteyene ya da kendim yaşarim kendi içimde sen olmazsan olma sana ol diyen yok olanlar var evlenenler var tanıdıgim sen hangi dünyada yaşıyorsun görmek istemiyorsun EyvAllah ama yok diyemezsin tamam mı
Cevap sahibi+1 yılOnlar evleniyor diye sende öyle olacağına inanıyorsan eğer bir çocuk kadar masumsun ve her şeyden habersizsin
Soran+1 yılHayırlısı be neden olmasin şöylesene neden herkees herkes değil ki ben çok kahpe gördüm çok somurduler beni kullandılar ama kimseye kötü gözle bakmadim ki iyi insanlar yok denecek kadar az olsa da hala var ben inanıyorum çünkü öyleyim ben teşekkür ederim senin güzelliğin herkes masum olduğumu saf olduğumu kimileri de salak olduğumu söyler ama yüzüme diyemez tabi salak diye kimse sıkar biraz arkamızdan konuşanlar oluyor illaki bilmiyorum Hayırlısı ben elimden geleni yapıyorum çalışıyorum dile kolay 18 saat üç iş de yaptım şu an iki iş yapmiuroim ben ne yapayım ya aileme bakıyorum Rabbimden diliyorum borcum harcim bitsin olursa olur olmadı ahirete kalır ahirette Rabbim verir evlilik bu dünyaya mahsus birşey değil ki ben kötü insanları görmek kötüleri görmek kötülükleri görmek istemiyorum çöplükte bile güzellik vardır görmesini bilene ben çöplüğü bile saray yaparım saray gibi gelir hayırlısı işteya canım yanıyor valla
Cevap sahibi+1 yılİstek var bunlsrı yapmaya değer hanım ablamız yok. Sıkıntı bu. Mükemmeli bekleme. Pes et. Vazgeç. Umut yorar. İyi geceler
Soran+1 yılİstek var gençken de vardı hiç sevgili olmak istemedim ben uzak durdum hep evlenmek yuva kurmak istedim ama askerden sonra teklif eden iki kişiye inandım güvendim hayatımı ziktiler resmen daha da olmadım sadece sevdim sevenler de oldu ama aileye bakmak babasız büyümek kolay değil hatun çok hatun çok da güven meselesi çok önemli seneye inşAllah ev kredim bitiyor, bunları yapmaya değer hanım biri hayırlısı diyorum ya işte belki çıkar belki görücü usulü annemler kız hazır diyorlar bana sen istediğin zaman borç var borc arkadaşlarım bana diyor kız ayarla diye 😊ben sadece beni sevecek bana sadık olacak ve gözü yüksekte olmayacak bir kız istitoruk tipe fiziğe de hiç bakmıyorum bizim gibileri dış güzelliğe bakmaz pardon bizim gibileri pek yok ben bakmam tipe Carta curta namuslu olsun bana sadık olsun beni sevsin yeter Allah'tan belamı mi istiyim yani 😂Yürü git ya pes filan etmem ben umut yorar ama yorulduğuna değer bir gün uyuma uykun mu var ki niye uyuyorsun sen neden boylesin
Cevap sahibi+1 yılHayırlısını bulman dileğiyle. Nasılım ben?
Soran+1 yılAmin inşAllah cümlemiz, hayırlısı, bilmiyorum farklısın işte değişik bir konuşma tarzın var hem hüzünlü hemde mutlu her an değişebilir değişiyor gibi bir anda iyi bir anda kötü oluyoruz görüşlerini çok seviyorum her zaman gel tartışsak da çok önemlisin benim seni hiç tanımasam da... Gunaydinnnnn...
Günün aydın olsun...
Yolun açık olsun...
Huzur ve mutluluğun sonsuz olsun...
Musmutlu bir güne uyanman dileğiyle...
Her geçen günün bir önceki günden daha güzel daha mutlu musmutlu daha sevinçli daha neşeli her geçsin...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışıyoruz diğer herkes gibi. Sana da günaydın
- +1 yıl
Rica ederim geciktim kusura bakma lütfen hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hiç yıkılmayasin herkes gibi değil herkes herkes değildir ben benim sen de sen hickimse ben veya sen değil olamaz da napıyorsun burda mısın?
Bir kısmı para ile mutlu olunur sanıyor bence mutluluk sen hastayken sevdigin yanında olmaktır mutluluk onun gözlerine bakıp benim hep yanımda ol demektir mutluluk ona aşkla bakmaktır sarılmaktır sarılmak bütün kötülükten korur mutluluk
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım benim öyle sanıyorlar maalesef bilmiyorlar olsun biz biliyoruz isteyenlere de gösteriyoruz öğretiyoruz ağzına yüreğine sağlık koçum benim çok güzel yazmışsın maşAllah sana... Görüşün için teşekkür ederim
Mutluluk kisinin icindedir ekstradan dis darbeler alindiginda mutluluk cokuse gecsede kendi icindeki mutlulukla ayaga kalkman kolay oluyor 🙂 veya ekstra bir mutluluk ile kendi icindeki mutluluk katlanip katmerli bir mutluluk oluyor 🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah ağzınıza yüreğinize ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız, hayırlısı her geçen saniye daha da mutlu olmanız dileğiyle... Görüşünüz için teşekkür eder musmutlu günler dilerim
Soran+1 yılEyvAllah... Amin cümlemiz mutluluklar içinde kalalım...😊
Doğada mutluyum. Ağaçların arasında, toprağın üstünde, suyun içinde. bir tepeden gün batımına bakarken aldığım o tertemiz oksijen dolu havayla mutluyum ben.
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Ne güzel hep mutlu olun musmutlu... Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinize dolu dolu... Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, iyi akşamlar dilerim...
+1 yılMutlu olunacak onca şey var ki biz gidiyoruz mutsuz olacağımız şeylere odaklanıyoruz nefes alıyoruz hala bir umut var herşey için mutlu olmalıyız
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söylediniz mutlu olacak onca şey varken mutsuzluk niye ki, ağzınıza yüreğinize ellerinize sağlık kesinlikle hayırlısı nefes alıyorsak eğer bir umut var demektir ve ben inanıyorum bir gün mutluluk kapımızı çalacak ve içeri girecek hapsedeceğiz onu hep bizimle bizlerle kalacak güneş öyle bir doğacak ki hiç batmayacak... Görüşünüz için teşekkür ederim... Musmutlu günler dilerim
Farkindaliktir.
Hayata ve olanlara karsi derin bir farkindaligin varsa mutlusundur. Zira o farkindalik seni guclu yapar.11 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Olabilir mantıklı bence de çok şükür öyleyim... Kesinlikle katılıyorum size... Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, iyi akşamlar dilerim...
+1 yılBence mutluluk kimseye muhtaç olmamaktır mesleğini eline alıp yaşamak en güzeli zaten 🙏🏻🙏🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldin Prenses😊 EyvAllah çok şükür çalışıyorum çabalıyorum yıllardır az çok biliyorsun beni ben de seni 😊 Bir tek Rabbime muhtacim ben kimseye muhtaç etmem kendimi ve de ailemi yaşıyorum işte yaşıyoruz hayırlısı... Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine... Görüşün için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, iyi akşamlar dilerim...
- +1 yıl
Nurayyyy
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mutluluk kanaattir.. Mutluluk tamamen göreceli bir kavram.. Benim mutluluğum ise inandığım şeyler için mücadele edebilmektir.
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de tamamen göreceli herkesin ki hemen hemen aynı gibi ama farklı... Hayırlısı hiç vazgeçme mücadelenden... Rabbim yar ve yardımcın olsun... Görüşün için teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Icimdeki kucuk kiz cocugunun disari cikmasidir bence mutluluk 😄😄
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😅😅Ne güzel benim içimdeki çocuk hep dışarda deli dolu çocuksu 😅😅Çok şükür her daim dışarda olması dileğiyle Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine... Görüşün için teşekkür ederim
Soran+1 yılAmin amin inşAllah 😊
- +1 yıl
Asyaaa mesaj geliyor ama atamıyorum sana hesabım incelemeye alındı tartışma yüzünden haddini bilmezlerle totoslar işler yoğun evet yeni durabildim şu an git gel şimdi yemek yiyecez, dikkat et iş yerinde iyi bak kendine olur mu hesabım açılır iki gün içinde bunu gecici olarak açtım hikaye aticam ama link koyamiyorum
Kahraman Tazeoğlu
Ömer Köroğlu
Kumral
Ne dinlersen dinle hepsi güzel zaten karışık çıkar ben öyle yapıyorum kafama göre 😊 Görüşmek üzere - +1 yıl
Adını bilerek söylemedim aklında olsun 😅
+1 yılMutluluk bana çok uzak bişey o yüzen ne olduğu hakkında bir fikrim yok
13 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Hayırlısı belki de o kadar uzak değildir kim bilir belki de siz göremediniz yakininizda bir yerde... Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinize dolu dolu... Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, iyi akşamlar dilerim...
- +1 yıl
Amin çok teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılAmin inşAllah Rica ederim EyvAllah
+1 yılMutluluk, elinde olanla yetinmek, küçük şeylerle sevinebilmek, elindekinin kıymetini bilmektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEllerine sağlık abim güzel yazmışsın... Görüşün için teşekkür ederim
- +1 yıl
Eyw kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutluluk bu elinde olanlara kanaat getirmek, şükretmek. Tatminsiz insan hiç bir zaman mutlu olamaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah güzel insan, kesinlikle katılıyorum hayırlısı Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Görüşünüz için teşekkür ederim
+1 yılMutluluk beni arıyor sanırım daha bulamadı bulduğun zaman açıklayabilirim
114 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😅 Soruma hoşgeldiniz kesin öyledir saklanmayin artık kaybolmayin bir yere ya da konum atın nerdeyseniz bulalım sizi 😅 Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, musmutlu günler dilerim
- +1 yıl
😂😂 rica ederim mutluluk yollarda savruluyor kesin haklı tabi adresi bilmiyor ama ne demişler sora sora bağdat bulunur 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 EyvAllah hahaha tabi ya yoksa sizi niye bulmasın ki size gelene kadar bir sürü mutluluk bekleyenler var bir sürü çocuk var gülmeyi bekleyen benim tanıdık kendisi size torpil yapıcam en kısa sürede uğrar inşAllah, 😂😂😂😂dimi sora sora Bağdat bulunur ama ne demişler aşığa Bağdat sorulmaz dkkdkdkdk
- +1 yıl
Ayyn 😂
Soran+1 yılBende birazcık fazla mutluluk var ama küçük mutluluklar küçücük kendi dunyamda büsbüyük kocaaaman isterseniz size de verebilirim ama ödünç veririm sonra geri isterim çünkü size verirsem bana kalmaz 😅Bu arada küçük prens var çok güzel bir kitap mutluluğun kapisini aralar kimileri için sizde onlardan biri olabilirsiniz eğer ki okursaniz kısa kalın da değil birkaç saat en fazla pişman olmazsıniz okursaniz eğer sağlıcakla kalın diğer sorularıma da beklerim gelirseniz sevinirim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim kitabı okumuştum harika bir kitap gerçekten mutluluğu ödünç kabul etmiyorum verilen şey geri alınmaz 😂
Soran+1 yılBen de çok rica ederim o zaman 😂Ne güzel sevindim sizin adınıza küçük prensi okuyan çok şey kazanmıştır benim gibi, olurrrr canınız sağolsun hepsi sizin olsun tmaam tamam kabul ya verdim gitti 😅😅siz de biraz kullanın sonra etrafınizdaki çocuklara dagitin çocuklar mutlu olsun sevinsin sevindirin olu muuu
- +1 yıl
Çok güzel olur ama hepsini de kabul etmiyorum çeyreğini versen yeter 😊
Soran+1 yılVayyy çok güzel söylediniz ne güzel, olurrrr nasıl isterseniz, ben hepsini vermeye razıyım size ve sizin gibi gönlü güzellere, çeyreğini diyorsunuz ya hani bende o kadar çok mutluluk var mı çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük 😊😊
Soran+1 yılBende o kadar çok mutluluk var kii çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük (düzeltme)
- +1 yıl
Mutluluğun azı çoğu yoktur aslında miktarla söylenemez mutluluk mutluluktur mutluluk ufacık bir tebessümdür mutluluk mutlu edebilmektir 😊
- +1 yıl
Ama mutluluğun ömrü kelebeğin ömrü kadardır zaten güzel şeyler hep kısa sürmez mi ya da bize kısa gelmez mi
Soran+1 yılNe güzel söylediniz mutluluğun azı çoğu yoktur aslında ama insanlar bunu bilmiyor mutlu olacak yüzlerce sebep varken mutsuzluğu tercih ediyor görmek istemiyor mutluluk mutluluk kabul ufacık bir tebessümdür eyvallah Zaten ben mutlu olmaktan çok mutlu etmeyi gülmekten çok da güldürmeyi severim hep böyle oldu Böyle de olacak inşallah Ben mutlu etmeyi bilirim güldürmeyide mutlu olmak isteyene gülmek isteyene zorla da olmuyor ki...
Soran+1 yılHayır asla mutluluğun ömrü kelebek kadar değildir olmamalı olamaz en azından ben ve benim gibiler için maalesef güzel şeyler genelde kısa sürüyor ama ben genellemenin içinde değilim siz de olmayın bu konuda haklısınız bize hep kısa geliyor kısa olanlar anlık ileti gibi ne zaman gelip ne zaman gittigi ne kadar kalacağı belli olmuyor ama hayırlısı öyle bir gün gelir ki utluluk Kapınızdan İçeri girer ve hapis olur hiç çıkmaz çıkamaz bende çıkartmam zaten ve güneş Birgün doğacak hiç batmayacak Ben inanıyorum umut ediyorum kim bilir belki bugün belki yarın belki daha sonra hayırlısı Yazdıklarınız için teşekkür ederim...
Mutlu olmak özgür olmaktir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Özgür olmak başka birşey bence mutluluk ile alakası yok gibi bilmiyorum herkes herkes değildir tabi ki... Mesela sevdigim beni kısıtlasa ben mutlu olurum aksine hoşuma gider yani özgürlük sevdiğimin mapushanesi benim icin... Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, iyi akşamlar dilerim...
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sağlık benim için mutluluktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel Rabbim sağlık sıhhat versin siz ve ailenize... Görüşünüz için teşekkür ederim... Musmutlu günler dilerim
+1 yılBence huzurlu sekilde basini yastiga koyabilmek
13 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Bence de olabilir çok güzel katılıyorum... Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da beklerim... Gunaydinnnnn..
Gününüz aydın olsun...
Yolunuz açık olsun...
Huzur ve mutluluğunuz sonsuz olsun...
- +1 yıl
Rica ederim siz de sagolunn:)
Soran+1 yılEyvAllah 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocam ölürse dunyanin en mutlusu ben olucam
226 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz hayırdır neden niye böyle diyorsunuz derdiniz mi var anlatirsaniz dinlerim dilim döndüğünce de yardımcı olurum...
Cevap sahibi+1 yılAsker olmasina ragmen beni travestiyle aldatti elimdeki telefona kadar istiyo simdi afrinde insallah ölür
Soran+1 yılÜzülmeyin Üzmeyin kendinizi ve onun gibi bir insanla da devam etmeyin ayırın yollarınızi hep içimi pisletmiş Diyecek laf bulamıyorum diyecek küfür bulamıyorum ama ölmesini istemeyin yine de en azından öğrenmiş olduğunuz ilerde daha kötü olabilirdi vermeyin telefonu falan Geçmiş olsun boşverin ölmesini istemeyin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah devam et beni öyle pislikle boşanın ayrılin
Soran+1 yılMotor kullanıyorum sesli mesaj bazı şeyleri yanlış yazmış
Cevap sahibi+1 yılBen o kadar vicdansiz degildim ailesiyle beraber ustume geliyolar ekmek parasi bulamazken onlara para gonderiyodu simdi elimde ne var ne yok istiyolar bosanmami istiyolar orda basina bise gelirse parasi bize kalsin diye zihniyetleri cok farkli esim olacak insan para icin Allaha kufur eden insan o ailesi yiyecegine ben alirim hayir kurumuna bagislarim onun parasinda asla gozum yok cok sukur onlar yiyecegine ihtiyac sahibi olan insanlar yesin haksizmiyim
Soran+1 yılVicdansizlikla alakası yok ki sinir var öfke var ve haklısınız kesinlikle sonuna kadar devam etmeyin boşanın o pislikten ailesinin de onun da evine ekmek getirmeyene adam denmez ki bizde böyle allla alla senin abin ailen kardesin yok mu mkoduklarimin serrefsizleri verme verme zikerler o işi, boşan tabi böyle biri ile evli kalınmaz ki, mkodugumun iti beni de sinir etti ayar etti burda yavvvsak zihniyetine sokiym onun, kesin öyledir parasında gözü yoktur kesin kesin tabi tabi deseydin sen de pislikler, ihtiyaç sahipleri EyvAllah da sana nafakasını versin bebek varmı?
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yılO kadar soru sordum neye yok insan biraz açık yazar?
Cevap sahibi+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılHimm iyi sizin adınıza üzülmeyin yaşınız kaç?
Cevap sahibi+1 yıl22 yasindayim
Soran+1 yılYaşınız daha genç karşınıza bir sürü fırsat fırsatlar çıkar dikkatli olun kendinizi kimseye kullandırmayin faydalanmak isteyenler olacaktır illaki uzak durun onlardan Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah haramdan uzak helâle yakın olun sağlıcakla kalın... Gunaydinnnnn..
Gününüz aydın olsun..
Yolunuz açık olsun...
Huzur ve mutluluğunuz sonsuz olsun...
Musmutlu bir gün uyanmaniz dileğiyle...
Cevap sahibi+1 yılAllah razi olsun uyumadim daha malesef
Soran+1 yılAmin inşAllah cümlemizden razı olsun Rabbim nasılsiniz
Soran+1 yılBende işten çıktım şimdi
Cevap sahibi+1 yılIyi diyelim iyi olsun gec degilmi iş icin saat?
Soran+1 yılAllah daha iyi etsin iyi demeyin nasılsiniz onu söyleyin bende ona göre kelam edeyim evet geç oldu iki iş yapıyorum aileme bakmak ve borçları ödemek için biraz borç taktılar bana girdi hepsi hayirlisi peki siz bu saatte neden uyumadiniz gerçekten iyi misiniz? var mı bir gelişme neler oluyor.🤔
Cevap sahibi+1 yılOlaylar degisik biraz kafam takiliyo uyku tutmuyo ve bugunde kopegimden ayrildim bide ona uzuluyorum. Allah kolaylik versin bu arada
Soran+1 yılHayırlısı üzülmeyin düzelecek inşAllah ama iyi düşünün öyle adım atın evlilik nasıl normalse boşanmak da öyle normal, kafanızin takılması da normal ama düzelir düzelecek ben iniyorum sizde inanın... Köpeğiniz mi var? Cinsi ne peki? Amin inşAllah cümlemize kolaylık versin Rabbim gözlerim den uyku akıyor valla mallasirim
Cevap sahibi+1 yıl☺ insallah tesekkurler. Golden dı ama vermek zorunda kaldim sikayet ediyodu herkes ayrilirken agladi onu gorunce bende agladim hala agliyorum gozumun onunden giymiyo ama mecburdum😢
- +1 yıl
Merhaba hesabım tartışma yüzünden askıya alındı inceleniyor gece de uyuya kalmışım yazamadım amin inşAllah Rica ederim 😊Himm çok severim bende hayvanları kuş köpek maymun filan golden en sevdiğim köpek türlerinden biri hayvanları daha çok seviyorum çünkü insanlardan daha da insancillar daha sadıklar şikayet edenlerin ben taaaa anladın sen... Ağlar tabi insan sevdiğinden sevdiklerinden ayrılınca normaldir ama üzülme sen yine alırsın belki kaçar gelir seni bulur merak etme ağlama artık sil gözyaşlarını beni de bilgilendir lütfen gelişmelerden boşanma vs vs şimdilik mecbur kalmış olabilirsin ilerde böyle birşey olmayacak demişti dersin burdamisin
- +1 yıl
Bu yeni hesab geçici olarak açtım
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusal___Prens anladim tamam saol haber vermeye caliscam
- +1 yıl
Eyvallah sen de sağ ol İyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusal___Prens iyi aksamlar😊
- +1 yıl
😊😊
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutlu kim ayol kjkjhjgynkjg
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz benim o tanımadiniz mi? 😂 Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler mutlu günler dilerim...
+1 yılBilmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Hayırlısı en kısa zaman da öğrenmeniz tatmanız dileğiyle Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinize dolu oldu hemde fırtınalar kopsun yer yerinden oynasin... Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da beklerim... Ben inanıyorum sizde inanın mutluluk bir gün kapımızı çalacak ve içeri girecek hiç çıkmayacak bizimle olacak sonsuza kadar inanın... Günaydın şimdiden...
Gününüz aydın olsun...
Yolunuz açık olsun...
Huzur ve mutluluğunuz daim olsun. ...
+1 yılmutluluk ALLAH...
13 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Allah var gam yok, EyvAllah... Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler iyi akşamlar dilerim...
- +1 yıl
kesinlikle
Soran+1 yılEyvAllah...
+1 yılMutlulık kayıp..
14 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz... Mutluluğu ben buldum kayıp filan değil ama kaybediyoruz kaybetmeyelim olma mi? Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinize, merak etmeyin bir gün mutluluk kapınizdan içeri girecek ve hapsolacak asla çıkmayacak kim bilir belki bugün belki yarın belki de yarından da yakın... Görüşünüz için teşekkür ederim her zaman beklerim görüşleriniz değerli...
- +1 yıl
Sagolun.. amin..
Soran+1 yılRica ederim siz de sağ olun ve sağolun 😊 Aminnn inşAllah
Soran+1 yıl
+1 yılMutluluk annemi tekrar görebilmektir
11 Yorumla
Soran+1 yılMutsuzluk babamı bir kere bile görememiş olmam 😓Tekrar değil bir kere görsem yine yeter demek isterdim ama yetmez kardeşlerim de görsün ben ölseydim de babam sağ olsaydı keşke kardeşlerime babasız büyümeseydi... Görüşünüz için teşekkür ederim.. Musmutlu günler dilerim
+1 yılTatmadığım bir duygu
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruma hoşgeldiniz hocam... Üzüldüm sizin adınıza, hayırlısı en kısa sürede tatmanız dileğiyle, Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinize dolu dolu fırtınalar kopsun yer yerinden oynasin öyle mutlu olun ki bir çocuk gibi bebek gibi masum tatlı 😊Sabredin hocam en kısa zaman da inşAllah sizin de kapinizi çalacak mutluluk ve içeri girecek hapsolacak hiç çıkmayacak müebbetiniz olacak pek yakında kim bilir belki de bugün belki de yarın hayırlısı, Rabbim yar ve yardımcınız olsun en güzel yerlere size yakın olan yerlere atanmaniz dileğiyle😊İyi bakın kendinize 😊 Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler, musmutlu günler dilerim... Mutluluk kimi zaman bir bakış, kimi zaman bir gülümseme, kimi zaman gelen bir mesaj, yapılan bir yorum, çalan bir telefon belli mi olur...😇😇...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar