Mutlu musunuz? Sizce mutluluk nedir? Mutluluğu nasıl tanımlarsınız?
Evet. Mutluyum. Çünkü... (açıklayınız)
Hayır. Mutlu değilim. Çünkü...(açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mutluluk kıymet bilmek ve hürmet görmektir içindeki sevgiyi dolu dizgin yaşayabilmektir Allah aşkıyla yanıp sadece ondan dilemek istemektir mutluluk azla yetinmektir elindekini kıymetli kılmaktır.
Şükürler olsun her halimize isyan etmek ne haddimize
Mutluyum bilmem yani nasıl tanımlasam herşeyden zevk alıyorum Allah bozmasın herkes mutlu olsun ne diyim
Mutluluk şükürle başlar şükrü olan insan elindekiyle mutlu olmayı bilir isterse elindeki çok değersiz en ufak bişey olsun
Teşekkür ederim
Mutluluk 6s kalesine girmekde olan golu seyretmektir , birde bu golu Fenerbahce atiyorda o mutluluk cifte kaymerli olur.
Cevap
11Cevap
Mutsuzum cunku yasım kucuk ama yasadıklaarım cok yordu çok uzdu beni ama en kotu seye bile hep sukrettım ıyı olmak icin elımden gelen herseyi yapmam lazım herseye ragmen dimdik ayakta durmak lazım hayatta
Mutluluk deyince akla hemen onun adı gelir :Alpella çikolatalı süt
Mutlu değilim. Mutluluk nedir bilmiyorum. Sahi nedir o yeniliyor mu?
Mutluyum, çünkü mutsuz olmamı sağlayan herşeyi görmezden geliyorum
deniz kenarında oturmak...
maviliğin ufkunda kaybolmak...
Mutlu olmam gerekirken mutlu değilim. Boguluyorum. Aciklayamam, nazar diyorlar.
Mutluyum çünkü mutsuz edecek etkenler yok. Mutsuzum çünkü Mutlu edecek etkenler yok
evet mutluyum sıcak bir evim var okulum güzel sakat değilim ingilizce biliyorum karnım doluyor bu yeterli mi?
Mutsuzum cunku hic bitmeyem hastaligim var surekli ilac almam gerek :/
Mutluyum, çünkü; sevdiğim ve sevdiklerim var bundan daha güzel bir şey olabilir mi.
sabah 08:00akşam 21:00 arası çalışıyorum izin kullanmadan izin mutzulugum var:))
Mutluluk ve ben. Çok uzak kavramlar gerçekten.
mutluluğu unuttuk -,-
mutlu değilim çünkü işsizim..
Mutlu değilim, Sebebi bende kalsın.
mükemmel bir aileye sahibim
Bende bilmiyom
Hiç mutlu değilim...
hayatım b*k gibi
Mutlu gibiyim
Mutluyum tabi
lifes good :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar