Bende sapyosexüel olmaya karar vermiştim 2 ay önce ama, yok yani bulamıyorum hala sapyosexüelim o kişiyi daha bulamadım, bence çok güzel ve mantıklı bir şey yaptığın, insanların dış görünüşünü önemsememen lazım ama işte bende o sorun var biraz yani zor çünkü dünyamızda bize dayatılmış olan güzel bayan ve yakışıklı erkek profilleri var ve bunu silmek zor, bir insanla konuşursun uzun bir süre cidden tam istediğin karakterde , konuşmada birisi , seversin yavaş yavaş onu gördüğünde eğer hislerin çok kuvvetliyse öyle bir insanı bir daha bulmayacakmış gibi hissediyorsan , işte o zaman tipinin bir önemi kalmaz ve işte bu sapyosexüelliktir ama insan oğlu biraz mükemmelliyetçi biliyorsun ki o yüzden her insanında elbet yanlışı olduğu için sapyosexüel olmak çok zor, bir insanı beğenmen çok zor yani 😊
zaten fazla kitap okuyon onların sana yararı var büyük ölçüde. sosyal ol birazda tamamdır. herhalde ama istemekle olmuyor. doğuştan gelmeli bence Sapyoseksuel dediğin şey çünkü herkes istediği şeyleri yapamıyor..
Bu üzerine kararlar alabileceğin bir şey değil pek. Bu arada ben dış görünüşten de etkilenirim ama kalan her şey sapyoseksüel olduğuma işaret ediyor. Ben bile emin değilim öyle miyim değil miyim. Biraz da kendi kavrayış ve hissiyatınla alakalı.
Sapyoseksüel olmaya karar vermekle olmaz gibime geliyor ama zeki insanları anlayabiliyosan etkileniyosan onlardan onlarla iletişim kurabiliyosan zaten o iş tamam
Bu 146 IQ var diyen zatı muhtereme sesleniyorum o testleri hazırlayanlarda insan bence zekana bir ölçü belirleme istersen zira böyle bir testte kavram da yok Zeka çok yönlüdür ve zeka’nın ölçü birimi yoktur
Bu basit bir ölçüt sadece cok takılma. kullanmiyoruz zaten o kadarini. cok yönlüdür evet zeka ve cok yönlü sorulara cevap veriyorsun. cevaplarinin dogrulugundan cok cevap verme hizinla bağdaştırılıyor. yine de sagol tavsiyen icin.146 iq luk zattan sana sevgiler
Testle zeka olculmez bu sadece o testi cozdugun andaki zihinsel kapasitedir. testleri tek bir kisi de hazirlamaz. dedigin gibi cok yonlu olduğu icin cok farkli insanlar hazirlar. zeka ust uste konan parcalardan olusur ve artabilir. bilmedigin konularda konusma. konusacaksan araştır
Bak sana şunu da söyleyeyim IQ seviyesi yüksek insanlar çatışmacı değil uzlaşmacıdır. Üstünlük çabasında bulunmazlar öyle bir kompleksleri yoktur. Seni seviyorum dostum. Herkesi sevdiğim gibi
En İyi Cevaplar