Muhteşem bir yere değinmişsin. Hiç bir insan başka bir insanın nasıl biri olması gerektiğini söyleme hakkına sahip değildir. İnsanlık ölçüsünde herkes kendisi karar verir
Normal dedigin sey insanlarin süre gelen dogmatik düşuncelerine bagli kalip o sekilde yasamak "normal insan" gibi. Ama bunu cogunlugun yapip normal diye nitelendirmesi dogru oldugu anlamina gelmiyor yaşasın anormaller
O zaman dinler neden nesnel yargı olarak gecmez hicbir yerde? Oysa ki inanan sayisi bu kadar fazlayken? Felsefi dusuncelere cogunlukta olsa dahi nesnel diyemeyiz bunlar tabu oluyor :))
Dinler nesnel yargi olarak gecmez ama bakacak olursan cogu insan bu dini dusuncelere gore yasiyor ve normal kabul ediliyor. Sanki bir turk insani dini dusuncelere bagli yasamazsa normal olmayacakmis gibi
Hayatımda cümelerimi anlamayan cok insana denk geldim ama bu sekilde ifade edişin , hic gülecegim yoktu ya 😂 Aynen öyle yazdıktan sonra yazmana ne desem bilemedim zaten :)) Anlamadığın kısmı söylede milli edebiyatcılar gibi yazayım :))
Herkesin monoton hayatı farklıdır ama :) En basitinden kitap okumak birinin günlük rutiniyken , diğerinin yılda bir yaptığı sıradışı etkinlik... Bundan bahsediyorum :)
En İyi Cevaplar