Dürüst olmak gerekırse edeplı degılım sanırım rahat bir kişiliğim çevrem çok hareketlısın bıraz durul 22 yasındasın diyor ama hala ıcımde bı cocuk var agır başlı olamıyorum ama bu davranışlarım yerıne göre gülünmeyecek bı ortamda kalkıp gülmüyorum veya olur olmadık yerde boş boş konuşmuyorum
Edepli gibi görünüp, edepsizlik yapanların çoğaldığı bir dönemde; "Ben edepliyim." diyenlere ne kadar inanabiliriz? ""Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, Dediler ilim geride, illa edep illa edep""(Yunus Emre)
kalbim. ! Ey suları usul usul yükselen gizli deniz İçimiz damar damar parçalansa da Dışımız lâl gibi sessiz. “Sonra çekildim kenara, seyrettim olan biteni. Ben herkeste ne kadarım, herkes bende ne kadar
En iyisini Allah bilir bizlerin ne haddine ama yinede insan kendini bir göz gezdirsin hiç yoktan iyidir ona görede iyi yola doğru gitmeyi öğrenir zamanla. doğru ne yanlış ne bilmekte lazım hareket etmek için.
Olabildiğimce edepli olmaya çalışırım ve dikkat ederim. Çevremdekiler de aksine bir söz söylemez. Allah herkese edepli olmayı ve haddini bilmeyi nasip etsin.
Edepte dahil olmak uzere kisi kendine yakisani yaparmis ve ben su yasima kadar kendime saygisizlik yapmadim edebimle yasadim her ortamdada bunu bilen boyle bilir bundanda gurur duyarim 😊
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "Edep aklın tercümanıdır." Ben edepli biriyim diyebilir misiniz kendiniz için? Çevrenizdekiler sizi edepli biri olarak mı tanır?
En İyi Cevaplar