Her erkeğin kaderi bu mu acaba? 🙄 Kadınlar hep bizim kötü olduğumuzdan dem vurur ama başkasından yaptığı çocukları kocalarına kakalamayı da çok iyi biliyorlar niyeyse?
Almanya'da yaşayan işadamı 32 yaşındaki Y. E., eşi B. E.'den boşandıktan sonra 2 çocuğu için 'soybağının reddi' davası açtı. Davada 6 ve 8 yaşındaki kardeşlere yapılan DNA testinde, yıllardır büyüttüğü çocukların Y. E.'den değil farklı 2 erkekten olduğu ortaya çıktı.
Pisliklerrrrr igrendim simdi bu sorudan once cevapladigim bir soru vardii bunuda gorunce evlenmekten korkar oldumm bune be adamm 19 yasinda sevgilisinden bebek bekliyom dedi bide evli 10 senelikk esinin haberide yokmus ikisinde ayri ev actim dedi iyice igrendim ya vallahi
Almanlar şokta çocuklar ağlıyor.. Baba baba bizi birahma. Adam ağlıyor.. Bunca yıl elin p. çlerini bana kaktı ruhospu yıllarca kendi cücüğü gibi sevdiği için... Yazık çok yazık
İnsanoğlu puşt aga bu kadar basit ama 2milyon km esneyebilen sakız gibi uzattılar bitmedi şu konuyu. Kadının da şereflisi nadir erkeğin de. Legendary item
En İyi Cevaplar