Çin işkencesi nedir? Bugün öğrendim?

Arkadaşlar biliyorsunuz Çin’de tianjin kentindeyim bikaç gündür bugün dışarda basımdan geçen tuhaf bir olayı anlatıcam Hafif kirli sakalım var Çinli erkeklerde malum tüysüz kılsız bişe 😂 kafeye oturdum kahve söyledim karşımda iki genç kız bakıp kikirdiyor garson kız sakalımı elinin tersiyle okşuyor makas alıyor masaj istermisin diyor neyse olur böyle vakalar dedim alışveriş yapmaya ufak bir dükkana girdim kız hayran hayran bakıyo nereli olduğumu işimi falan soruyo buda başladı sakalıma ellemeye çok güzel diyo bir yandan resim çektirdi bir yandan kolumdaki tüylerle oynuyo bir arada kendimi bir havaya soktum Tarkan gibi dolaşıyorum sokaklarda 😂 burda masaj meşhur demekki buda sordu istermisin diyince yine reddettim akşam buralardaysan bişeler içelim dedi baktım işin sonu kötüye gidiyor gemiye zor attım kendimi usta bu Çinli hatunlar resmen yoklukta Abaza arkadaşlara duyurulur 😜 ben eğer tekrar gelirsem sakalıma agda epilasyon ne varsa yapıp öyle dolaşıcam yoksa anladımki tecavüz kaçınılmaz görünüyor 😳🤭😲
Çin işkencesi nedir? Bugün öğrendim?