Erkekler neden zeki kadınlardan hoşlanır?
Sebebi sizce ne olabilir?
Sebebi sizce ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bır erkek asla kendınden zekı bır bayanla bırlıkte olmak ıstemez... erkek doğası geregı mı dıyeyım ne dıyeyım bılemedım ama yapısal olarak gözü dışardadır genelleme yapmıyorum olmayanlarda var tabıkı ... eğer kadın zekı olursa erkek yaptıgı oyunların bırını bıle yapamayacktır zekı bır kadın bır erkegı nasıl elınde utacagını çok ıyı bılır ... nasıl sıkıp nasıl özdurmus gıbı bırakmayı da ... bır erkek ensesınde nefes hısstmek ıstemz ... ne yaparsa yapsın bunun anlaşılmasını ıstemez kadın da anlar zekıyse
erkekler ne kadar kadınları yönetmekten hoşlanıyo gibi görünselerde aslında sözünü geçirten ve yöneten kadınlardan hoşlanırlar daha çekici gelir bunuda zeki kadınlar yapabilir. yatakta da gerçek hayattada kadının egemen olması bazı konularda çok çekici gelir.ayrıca zeki kadın nerde nasıl konuşmasını bilir aptalca davranışlardan hoşlanmaz.ve erkekler biraz riski sever zeki kadınında intikamı da zekice ve fena olur.bunuda göze alırlar.zeki kadın her zaman daha çekicidir.bir kere hayranlıkla başlar.
ben bu görüşe katılmıyorum yani söznu bana geçirten emir veren yaptırmak isteyen yapmazsan cezalandıran kadınlar veya bu tipleri çok itici bulyorum...efendi uslu gözü açık çin gibi olanlardan olmasın köylü kızı tabiri caizse o tipler saf görünümlü edepli ahlaklı vs.. tıpler bence daha ilginçtirler benim görüşüm bu yani kendi açımdan bakarak söylüyorum..
Çünkü herkes kendinde olmayanı ister. :)) Şaka bir yana bir erkek kendisi zeki ise zeki kadını ister çünkü aptal olanla oturup iki kelime laf edemez. Kendi konuşur, kendi dinler. Karşısındakinin yorum gücü ve muhakeme yeteneği olmadığı için sohbete pek katılma isteği de olmaz.
Cevap
65Cevap
Zıt kutuplarla alakası yok. Zeki kadınlar genel konularda daha fazla bilgi ve malumata sahiptirler. Bir konu hakkında tartışırken, düşünce gezileri yapabilir, sohbeti derinleştirme konusunda çok daha rahat yol katedebilirsin.
Aynı zamanda daha yaratıcılardır. İlişkileri şekillendirme konularında, daha kreatiftirler. Erkeklerin çoğunluğu zekalarını kullanmadıkları için, aptal kadınları tercih ederler. Aynı zamanda zeki kadınlar mantıklarını kullanabildikleri için, aptal erkeklerden hoşlanma ihtimalleri pek azdır ve bu durum onları çekici kılmaktadır...
Hemen anlatayım.
Akşam saat 22:00'de aranıp, "Yaaa hayatım televizyonum çalışmıyor," denilip, çağrıldığında,
İstanbul'un diğer ucuna gidip televizyonun sadece prize takılı olmadığını görüp kadınlardan, kendinden ve hayattan nefret etmemeyi sağlamak için.
Zeki yerine akıllı desek daha doğru olur sanırım. Çünkü zeka potansiyel olurken akıl kinetik oluyor.
Akıllı kadın; yanında olmaktan mutlu olacağınız, hayatınıza gerçekten artı değer katan "özel" bir kişidir.
Akıllı olmasının yanında bir de kültürlü bir "hanımefendi" ise nadir güzellikte, parıldayan bir mücevher gibidir.
zeki kadinlarin sohbeti daha cekici geliyor erkeklere. her guclu erkegin arkasinda guclu zeki kadin vardir. aptal kadin azdir onlar sadece akillarini beyinlerini kullanmayi bilmiyorlar sadece. kadin seytandir :) bazilarimiz bunu daha iyi kullaniyoruz sadece.
Biz neden zeki erkeklerden hoslaniyorsak onlar da zeki kadinlardan hoslaniyor.Cunku aptal birininin aptalligindan etkilenemeyiz degil mi ?
"O kadar aptalki hic bir bilgisi yok,hic bir seye kafasi basmiyor ne kadar da etkileyicii ! " diyen bir kadin duydun mu hic ya da erkek.
Leb demeden leblebiyi anlayan, zevkli ve hoş bir kadına hiç bir erkek hayır demez... Zeki olmayan bir kadın, ne kadar iyi olursa olsun, bir zeka parıltısı taşımıyor ise can sıkar genelde..
Zaman, dolu dolu akmaz zeki olmayan kadınla..
(Hem de, zeki kadın daha kolay bağlanılır)
erkekler aslında detaylı duusunmezler kadınlar cok detaycı oldugu icin erkeklerin hareketlerinden olmayan anlamları kendilerine pay ederler. bu nedenle erkek sürekli kendini acıklamak zorundadır oysa kadın zekiyse yine acıklama yapılır sadece daha az ihtiyac duyulur cunku o kadın zekidir.
Zekilik biraz çekicilik katar kadına. Ama ben zekiyim, ben bilirim, akıllıyım havaları olmayacak kesinlikle. Konuşmasıyla zekiliğini sunacak bize, erkeği zekasıyla büyüleyecek bir nevi. Ama pek yok böyle kadınlar.
kadın illaki zeki ya da aptal mı olmalı arkadaslar, arası yokmus gıbı yorum yapıyosunuz. zeki kadınla uğraşılmaz. cok tehlıkelı olabılır. aptal kadınla da ugrasılmaz, cekılmez olur.
normal zeka ideal :)
zeki kadınlar erkeğini anlar ,dinler ona ilgi gösterir.nasıl siz kızlar erkeğin yanında güvende olduğunuzu hissetmek isterseniz biz erkekler de bunu isteriz.hele de zekice espri yapıp beni güldürürse tadından yenmez:)
Ben daha çok pasif, kendilerinden daha az akıllı kadınları sevdiklerini düşünüyorum. Genel istatistiklerde bunu diyor. Duymadın mı zeki kadınlar yanlızlığa mahküm diye..
Cahil biriyle birlikte olsa ( sevgili - eş ) hayatı zehir olur . Cahil insan burnundan getirir onun o yüzden zekilerden hoşlanır . Ben böyle düşünüyorum .
Eğer zekası onu kibirli biri yapmışsa o zaman hiç bi erkek ondan hoşlanmaz. Hem zeki hem alçakgönüllü biriyse insanın hoşuna gider tabi.
Yanlış biliyorsun erkekler genel olarak zeki kadınlardan hoşlanmaz hele hele kendilerinden zeki kadınlardan hiç hoşlanmaz
Çünkü zeki kadınlar erkegi toparlarlar. ERkek gercekten dagılır bazen. Torpalayacak da kadındır. Dişi kuş yuva yapar
Zeki kadından hoşlanırlar ilk etapta evet ama onu istediği gibi yönetemeyeceklerini anlayınca da yan çizer,hemen aptal kızlara koşarlar.
Soruyu düzeltelim bence zeki erkekler zeki kadınlardan hoslanır.Zeki olmayan erkekler zeka kavramından bihaber oldukları için bayanda zeka arama geregi duymazlar.
Ben erkek olarak çok sivri zeka bir kadın istemem açıkçası senin değerlendirmen yanlış, kendini bilecek, görevlerini bilecek, aldatmayacak, sevecek okadar.
Zeki kadın nerde ne konuşması gerektiğini bilir. Bir konu olduğunda yaratıcı konusur , kendinden emin olur. Bu durumda erkeği etkilemesi pekte zor değil
Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır. Güçlü kadın güçlü erkek demektir. Erkek koruyucu, kadın yöneticidir.
çok basit salak bir kadınla beraber olmak yerine girdigi ortama ayak uyduracak yanında seni yüceltecek bir kadınla olmayı isterim sen istermisin yanında sünepe gibi salak konuşmayı bilmeyen bir adamı aynışey
nasıl bir kadın APTAL bir erkek istemiyorsa aynı şey ...
siz yanınızda aptal bir erkekle gezmek ister miydiniz ?
herkes kendisinde olmayan şeyleri ister ,cazip gelir
fasulye de kendini nimetten sanarmış
kim dedi yaa erkeklerin zeki kadınlardan hoşlandığını? onlara aptal sarışın,esmer verin farketmez onlar için..
yok valla öyle bişey benim için isterse aptal sarışın olsun isterse zeki kumral olsun farketmez kalplerimiz zeki olsun tek isteğim bu
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu içindir
Sanki siz kızlar salak erkeklerden hoşlanıyorsunuz. Salak insandan hoşlanan zaten salaktır.
Aptalın erkeği de kadını da çekilmiyor anasını satım.
Kadınlar zeki erkeklerden hoşlandığı için yani nedeni aynıdır.
çakma sarışın çok sonrada orjinallere özeniyorlar ondandır belkide :)
Erkekler her zaman kendini tamamlayacağı birini ararlar. Saf kadınlar tamamlama görevini gerçekleştiremezler çoğu zaman. Olgun olmalıdır bi kadın.
Cunku kiz dedigin akilli,hanim hanimcik,caliskan olur yani salak ve simarik bir kizi hangi erkek iste :)
Erkekler zeki kadınlardan kaçıyorlar diye eleştiriyorlardı, şimdi de zeki kadından hoşlanmamızı sorguluyorlar..
ne sacma bir soru olmuş, 1 aptalla 1 ömür geçirmek çekilir şey değil.
erkekler zeki kadınlarda hoşlanır aptal kızlarla çıkar daha kolay ikna olurlar diye
Her söylenene inanan sorgulamayan bir tipi çoğu insan itemez...
ben tam tersi salak olanlanlardan hoşlanıyom..zeki olan kızlar kendilerini bşey sanıyorlar..havalarından geçilmiyor.
aptal kadınla uğraşması zordur.zeki kadınla bilgi paylaşımı konuşucak konu daha fazladır
Buda soru mu şimdi! Salak olan bir erkek ister miydin?
Arkadasinin cevabi iyiymis :D
Bence aptallarla ugrasmak zor ya...
ALLAH aşkına şunu bana acıklasana cennet varken o elmayı yemenin neresi akıllıca
Bence tek başına her yükü kaldıramayacağı akıllı kadın istenebilir (salağı kim ne yapsın boş ver )
insan bereaber olduğu insanın en iyi özelliklere sahip olmasını ister
arkadaşın çok komikmiş gül gül öldüm çok ince bir zekası varmış. peki kızlar neden zeki erkeklerden hoşlanır diye sorsaydın bi de.
zeki olursa nerde susması gerektiğini bilir düşüncesiyle:)
Ben zeki kadınlardan hoşlandığımı söylemedim.Zaten zeki olmayan kadın yok...
çünkü espri yapar kız anlamazsa oğlan bozulur kızada herşeyi açıklarsa oğlan sıkılır
güncellemene cevap olarak yazıyorum üniversite sınavlarında ilk 3 sürekli erkek çıkar işte bu zekadır
kızların aklı sadece şeytanlığa çalışır
işin kötüsü bazı salaklar o kadar güzel oluyorki ama uğraşmak çok zor 2 gün sonra kafayı bozuyorsun
bimem iki samimi kız arkadaşımda araştırma görevlisi :)) biri bende 2 yaş büyüktü :)))
Çünkü yardıma ihytiyaçı oldugunda zeki kadın ne yapması gerektiğini bilir
Arkadaşına de ki "S" kutbu her zaman sizsiniz, manyetik kuvvet çizgileri hep size giriyor. =)
Varmı zeki bi kadın ki hoşlanalım mecburiyetten salaklarla takılıyoruk .:)
Aptallarla uğraşmak çok zor..
aptalın hiçbir türlüsü kullanıma uygun değil yahu.
Zeki kadın elmas gibidir.
emitasyonu bol.
kım demıs onu aptal kızlar dogru tercıhlerdır
zeki insandan kim hoşlanmazki
zeki insanlardan kim hoşlanmaz!?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar