Kişilik & Karakter Hangisi tercihiniz: Bebek gibi konuşan kızlar mı, diğerleri mi? Çocuk gibi konuşan yetişkinler çekici mi, itici mi? Thauma Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisi tercihiniz: bebek gibi konuşan kızlar mı, diğerleri mi? Çocuk gibi konuşan yetişkinler çekici mi, itici mi? Bebek gibi konuşan kızlar daha tatlı. Bebek gibi konuşması itici, düzgün konuşsun. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi tercihiniz: Bebek gibi konuşan kızlar mı, diğerleri mi? Çocuk gibi konuşan yetişkinler çekici mi, itici mi? Cevapla Bebek Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kadinsoruyor_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Yalniz basina kalinca yaparsın kur yapar gibi hosuna gidiyorsa da milletin icinde yapmayin gözünüzü seveyim özürlü zannedip yer felan veriyoruz artik cikolata uzatiyoruz. 0 0 Yorumla
nağma07 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Ne o öyle fırıncı küreğiyle karşılamak gsrek 😈😨😒 1 0 Yorumla
SamimiAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Çok itici oluyor bebek gibi konuşan kızlar. Genellikle de konuştukları şeyler boş oluyor. İtici o yüzden. 0 0 Yorumla
Mavielayesil Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Eger kelimeler duzgun kullanildigi surece bence konusabilir diye dusunuyorum. Ama boyle yapmacik fok baligi gib fazla ileriye giderse agzina kurekle vurasim geliyor. 0 0 Yorumla
wafflewaffle Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Şaka yaparken konuşursa öper başımın üstüne koyarım ama öbür türlüsü kabul edilemez;kabul edilmesi teklif dahi edilemez 😄 0 0 Yorumla
Niedlicher Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Ben bazen bir iki cümlemi bebek gibi konuşurum hoşuna gidebiliyor erkeğin. Ama her şey dozunda yani hayatını bebek gibi konuşarak geçiremezsin :) 0 0 Yorumla
Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Karşısında madalyaların çokluğunu görünce bebek gibi dili varsa onu da yutar...Ancak şu cehennem olayını düşününce dedim ki:İlginç bir strateji... 0 0 Yorumla
Murattti10 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Duzgun konusmasi tercihim. Fok baligi gibi konusmasin 2 0 Yorumla
popandart Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl baş başa kaldığımızda ara sıra , nadiren kabul edilebilir ama her zaman her yerde ığğğğğhhhhhhhh ööğğğğhhhhh 0 0 Yorumla
Tsukinome Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Yani tadında tatlı sırnaşırken falan ama çok devam ederse ı ıh 1 0 Yorumla
Ilginçşeylerr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yerine göre ya. Ortama ayak uydurmasini tercih ederim 1 0 Yorumla
SoulOnFire Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Ağzına çarpasım gelir. Bir de uzatarak konuşan kızlar var, bir gelsenize bir şey deneyeceğim. 0 0 Yorumla
vslevlse16 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl one öyle mıç mıç mıç kız gibi ol.. nefret ederim mıy mıylardan.. 0 0 Yorumla
Mavi77777 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapmacık tavırlardan hiç hoşlanmam. Bayağı da itici duruyor. 0 0 Yorumla
skncdı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Aga ne varsa söylerim niye özürlü yapıp kendimi acıdırıym? 0 0 Yorumla
oguzzhann16 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Ben olgun ciddi olan kızlardan hoşlanırım hayat her zaman ciddi ve olgun olmayı gerektirir 0 0 Yorumla
kumsalliman Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bebek gibi konusan kix gorunce agzina topukluyla vurasim geliyo itici 1 1 Yorumla Mavielayesil +1 yıl bende oyleyim hahahaha Yorumla
KronikFakci Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. cocuk taklidi yaparak konusmak hangi sorunlunun hosuna gider ki 0 0 Yorumla
BayElit Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Bir şeyine kızdığım da her kızdığıma değil ama yapıyorsa sıkıntı olmaz. 0 0 Yorumla
pitar Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. böyle konuşunca garip geliyor bana içinde ki yılan olgusunu saklayamaz sadece tasdikler 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Normal konussun ama bazi durumlar bebk gibi de konusabilir 0 0 Yorumla
Erdmesr35 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Bebek gibi konuşan kızların ağzına biberon sokasım geliyor 1 0 Yorumla
EliteBoyy Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Saçma geliyor. Hiç de çekici bulmuyorum. Adam gibi konussun oturalım rakı içelim. 0 0 Yorumla
Maavii5 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Yapmacık bebek gibi konuşan kızlara ben bile tahammül edemiyorum hahah cok iticiler. 0 0 Yorumla
SınırıOlMaYaNNNN Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Beni azdırıyorlar. Neden bilmiyorum tamamen içgüdüsel 0 0 Yorumla
layetezelzelfa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl İtici oluyorlar düzgün konuşun Allah aşkına 1 0 Yorumla
LeyylaMcnn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Arada olunca sırıtmaz. Hep olursa bayar. 0 0 Yorumla
GüçlüShrin Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı. Normal yaşı gibi konuşsun yeterli 😕 0 0 Yorumla
LONELYsMan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. Bence yerine göre çekici olabiliyor 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düzgün konuşsa kafi. :) 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bebek gibi konuşan kızları sevmiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Düzgün konuşsun#Hayırlı cumalar 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İtici ya adam olsun :) 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dozunda yapılırsa iyi bence 0 0 Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşırı derecede itici 0 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İticidir hiç sevmem. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar