Herkes bana hiç sesin çıkmıyor diyor?

Bende herhangi bir hastalık mı var, yoksa bazı nedenlerden dolayı mı böyle anlayamadım? Öncelikle çevremdeki insanların %99'u ile pek konuşmuyorum. Nedeni ise itici, soğuk bulmam. Bir kişiye bakıyorum ettiği muhabbet çok gereksiz, itici, soğuk diyip, hiç konuşasım gelmiyor. Arkadaş çevresinde herkes p*ç mesela, hiçbirini görmek, konuşmak istemiyorum. İşyerinde de öyle. Çalışanlara, ona buna gıcık kapıyorum, ya da cahil buluyorum, hiç konuşma isteği gelmiyor. Konuşmama büyüsü yapılmış gibi, hiç sohbet edesim gelmiyor. Çalışırken iş gereği konuşuyoruz ama öyle sohbet edelim, geyik yapalım falan yok. Başka etkenlerden biri, evet konuşkan değilim, çoğu insanla da konuşacak şey bulamam. Bulduğumla bile konuşmak istemem vs. Diyorum ben ne garip çocuğum böyle. Herhangi bir kişilik bozukluğum mu var? Uyumsuzum resmen. Etrafımda herkes, herkesle samimi, konuşkan, ben göze batıyorum, hemen diyolar heh be sesin çıksın, öldün mü ses ver falan. Ağzından cımbızla laf alıyoruz vs. diyorlar. Ben de bıktım, yeter diyorum içimden, konuşmuyorum işte, samimi olmak istemiyorum kimseyle. Biri çıkıp diyor asosyal abla. Ona da hiç cevap verme gereği duymuyorum. Asosyal miyim, pez****k miyim, ne düşünürlerse düşünler umurumda değil. 😁 Sizce sorun nerede?
Herkes bana hiç sesin çıkmıyor diyor?